Detta är en sofistikerad Android-kameraapplikation som kan ändra kameran på din smartphone!

Vill du att din billiga Android-smarttelefonkamera ska vara sofistikerad? JalanTikus kommer att dela lite information om Androids avancerade kameraprogram!

Kamera det har blivit en naturlig sak att lägga till en smartphone. Idag finns det många smartphones utrustade med kapabla kameror som är nästan som DSLR. Men inte sällan finns det fortfarande smartphones som är utrustade med mediokra kameror.

Smartphones som är utrustade med sofistikerade kameror är vanligtvis prissatta till ett högt pris. Vill du att din billiga Android-smarttelefonkamera ska vara sofistikerad? JalanTikus kommer att dela lite information om Androids avancerade kameraprogram! Lyssna ja!

  • 4 sätt att ansluta en HP-kamera till en bärbar dator, inget behov av en webbkamera!
  • Hur man gör en blixt för din Android-telefons främre kamera
  • Hur man gör en smarttelefonkamera lika sofistikerad som en spegelfri kamera

Glasögon, avancerad kameraapplikation för Android!

En sofistikerad kamera betyder inte att den måste ha hög upplösning. Hur sofistikerad som menas är att kamerafunktionen tar dig till "nästa nivå"; inte bara ta foton.

Tja, genom att använda Glasögon, din Android-kamera har knappt avancerade funktioner som inte tillhandahålls av smartphoneleverantörer. Innan du känner till den förfining det medför, fortsätt ladda ner skyddsglasögon först.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

1. Skanna streckkod

Streckkod är en kodsamling i form av linjer, som alla har olika tjocklek, beroende på vilken information den har. Streckkoder används vanligtvis för att lagra information om en produkt.

Med skyddsglasögon behöver du inte streckkodsläsare, eftersom den här sofistikerade Android-kameraprogrammet kan användas som streckkodsläsare. Rikta bara kameran mot den streckkod du vill läsa, då kommer skyddsglasögon automatiskt att visa produktinformationen.

2. Skanna QR-koden

QR-kod (snabbsvarskod) är en evolutionär form av streckkod. Om streckkoder bara lagrar produktinformation kan QR-koder användas för att lagra mycket information på en gång, t.ex. webbadress, telefonkontakt, BBM PIN, LINE Messenger ID och mer.

Genom att skanna QR-koden med hjälp av skyddsglasögon får du initial information om vad som finns i QR-koden. Så du behöver inte längre installera QR-skannerapplikationen separat, eller hur?

3. Översättning av främmande språk

När du hittar ett främmande språk i tryckt form (bok eller flygblad), kan du använda Goggles för att översätta det. Rikta bara kameran från glasögonen mot boken med främmande språk och låt sedan glasögonen skanna. Välj sedan Text och välj Översätt.

Senare kommer du att omdirigeras till Google översätt om du väljer applikationen eller om du kan göra översättningen direkt igenom webbläsare om du inte har Google Translate-appen.

Appar Produktivitet Google LADDA NER

4. Konvertera bilder till textdokument

Tidigare hade Jaka delat sätt kopiera klistra in tryckt bokinnehåll blir textdokument på Android. Genom att använda OCR-metoden (Optisk teckenigenkänning), Även glasögon kan göra det.

På samma sätt som hur man översätter främmande språk med skyddsglasögon kan du konvertera bilder till textformer med samma steg. Skillnaden är att när du väljer Text väljer du Kopiera. Sedan Klistra resultaten finns i det texthanteringsprogram du brukar använda, till exempel WPS Office.

Office-appar och affärsverktyg Kingsoft Office Software Corporation Limited LADDA NER

5. Att känna till den fotograferade bildinformationen

Om du råkar gå till ett område och hitta en byggnad men inte vet namnet kan du använda skyddsglasögon för att ta reda på information om den byggnaden. Känner igen bara glasögonen berömd byggnad. Men det är inte fel om du vill prova det någonstans.

Åh ja, den här sofistikerade Android-kameraprogrammet kan också användas för att identifiera en produkt, du vet! Antag att du tar fotobok, CD eller DVD, eller foton på mat och dryck, senare kommer glasögon att visa ytterligare information från liknande produkter. Häftigt, eller hur?

6. Lös Sudoku-pussel

Sudoku detta kräver att du placerar siffrorna 1-9 i den angivna kolumnen exakt. Nu, med hjälp av skyddsglasögon, kan du enkelt svara på Sudoku-pussel. Skanna bara frågan så kommer svaret att visas.

För att prova det roliga med att spela Sudoku med hjälp av Goggles, installera Sudoku på din Android eller Sudoku X på din PC-enhet.

PisnoStudio Strategispel LADDA NER

Hur? Hur cool är den här Android-avancerade kameraprogrammet? Med sin lilla filstorlek kan du göra din Android-smartphone sofistikerad utan att behöva installera många applikationer. Förutom att spara lagringsutrymme behöver du inte bli avskräckt eftersom du har en Android-enhet med en medelmåttig kamera.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found