hur man bryter sig in i wifi utan en applikation på en mobiltelefon och bärbar dator

Letar du efter ett sätt att bryta sig in i WiFi utan en applikation på mobiltelefoner och bärbara datorer? Här granskar ApkVenue hur man bryter sig in i WiFi utan en applikation, det kan göras snabbt och enkelt, du vet!

Hur man bryter sig in i WiFi utan en applikation kan göras ganska enkelt. Vid den här tiden kan du också hitta WiFi-nätverk på olika offentliga platser som WiFi.id-nätverket.

Tyvärr för att ansluta till nätverket behöver du Lösenord som kan erhållas via köpoptionen eller fråga WiFi-ägaren, gänget.

För dig som inte vill bli störd kan du faktiskt använda en WiFi-brytande applikation. Men den här metoden är något mindre säker, särskilt villkoren är ganska komplicerade. Du behöver till exempel åtkomst rot på din Android-mobiltelefon, vet du!

Så vill du ha ett mer praktiskt sätt? I den här artikeln kommer ApkVenue att granska samlingen hur man bryter sig in i WiFi utan en applikation snabbt vad du kan göra på mobiltelefoner och bärbara datorer.

Samling av sätt att snabbt bryta WiFi utan applikationer

I denna recension kommer ApkVenue att granska hur man bryter sig in i WiFi som aldrig har anslutits till din bärbara dator eller Android-mobiltelefon.

Här behöver du inte installera något program eller bara använda standardprogrammet som ApkVenue är säker på att det redan finns på alla dina enheter.

Istället för att bli mer nyfiken är det bättre att omedelbart se hela recensionen om hur man tar reda på WiFi-lösenordet utan en applikation nedan, gäng.

Hur man bryter sig in i WiFi utan en applikation på en Android-telefon (IP-adress)

Det första sättet som ofta används av människor för att bryta sig in i WiFi som ärLösenord utan att applikationen ska användas IP-adressinställningar.

Hur man ser ett låst WiFi-lösenord fungerar vanligtvis för att bryta WiFi.id, vilket som ApkVenue nämnts ovan är allmänt tillgängligt på offentliga platser runt dig.

Nu, för hur man bryter sig in i WiFi.id utan en applikation på en Android-mobiltelefon, kan du följa stegen nedan.

1. Anslut till WiFi.id-nätverket

 • Anslut först din Android-mobiltelefon till WiFi.id-nätverket som vanligtvis säger "Snabb [email protected]" eller liknande som i exemplet nedan.
 • Om du är ansluten är allt du behöver göra att välja WiFi-nätverket och sedan välja alternativet Ändra nätverkskonfiguration.

2. Ställ in IP-adressen

 • I standard, IP-adress på WiFi.id-nätverket kommer det att sägas 192.168.1.1. Här ändrar du det bara till 192.168.1.2 i fältet och tryck på Spara att spara.
 • Nu går du vidare till applikationen webbläsare, som Google Chrome och ange en adress 192.168.1.254 för att öppna WiFi-modeminställningar. Här behöver du bara välja ett alternativ Logga in, Okej.

3. Logga in till sidan Modeminställningar

 • På sidan logga in, du går bara in Användarnamn och Lösenord med alternativ ADMINISTRATION eller ANVÄNDARE. Om det lyckas, kommer det mer eller mindre att se ut så här, gäng.

4. Vet Lösenord WiFi.id

 • Därefter måste du bara välja ett alternativ Inställningar> WiFi att veta Användarnamn och Lösenord från WiFi som du vill bryta.
 • I den här vyn är allt du behöver göra att hitta avsnittet SSID-namn och SSID-lösenfras att veta Användarnamn och Lösenord-hans. Riktigt enkelt, eller hur?

Riktigt enkelt, eller hur? Förutom WiFi.id kan du också försöka bryta in i närliggande WiFi via mobiltelefon med den här metoden. Det är bara det, den här metoden kanske inte fungerar, va!

Hur man bryter sig in i WiFi utan en applikation på en bärbar dator (Kommandotolken)

För bärbara användare som vill ansluta till ett WiFi-nätverk finns det också ett sätt att bryta WPA2 WiFi-lösenord så att du kan ta reda på det Lösenordhenne, här!

Här behöver du bara använda CMD-applikation eller Kommandotolken vilket ApkVenue säkert redan finns på din bärbara dator som använder Windows OS.

Till hur man bryter sig in i WiFi med en bärbar dator utan applikation med CMD kan du följa i sin helhet enligt följande.

1. Öppna kommandotolken

 • På en bärbar dator är allt du behöver göra att trycka på tangentkombinationen Windows + R för att öppna fönstret Springa. Skriv sedan "cmd" och tryck Stiga på för att börja öppna appen Kommandotolken.

2. Hitta det riktade WiFi-nätverket

 • Om du letar efter ett sätt att bryta in i en grannas WiFi utan en applikation, se till att du redan känner till WiFi-modemnätverket som du vill använda och känna till Lösenordhenne, gäng.
 • Ange sedan kommandot "netsh wlan visa profiler" och tryck Stiga på för att ta reda på vilka WiFi-nätverk som har anslutits till din bärbara dator.

3. Ange kommandot att bryta Lösenord WiFi

 • Du kan faktiskt göra den här metoden för att ta reda på det Lösenord Grannens WiFi utan appar som du av misstag glömde på din bärbara dator.
 • Du behöver bara ange kommandot "netsh wlan show profile [WiFi name] key = clear" och tryck Stiga på.
 • Efter det måste du bara kontrollera avsnittet Nyckelinnehåll att veta Lösenord Riktad WiFi.

VARNING:

Bonus: Hur man känner till IndiHome WiFi-lösenord

Förutom de två metoderna ovan finns det fortfarande många sätt att bryta sig in i WiFi med en mobiltelefon utan root eller med en bärbar dator. I själva verket kan du också ta reda på Indihome WiFi-lösenordet!

Tja, för de av er som inte kan vänta med att ta reda på det hur man bryter sig in i WiFi Indihome, kan du omedelbart se den fullständiga förklaringen i artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Video: Långsamt Internet? Här är några säkerhetssteg för att påskynda din WiFi-anslutning

Riktigt enkelt, eller hur? De två sätten att bryta sig in i WiFi utan applikationen ovan kräver verkligen inga komplicerade krav på Android-telefoner och bärbara datorer.

Men naturligtvis, hur man bryter sig in Lösenord WiFi med Jaka Rasa-applikationen är mycket mer exakt med högre framgångsgrad. Det gör aldrig ont att försöka, eller hur?

Åh ja, glöm inte att fortsätta titta på artiklar från JalanTikus och se dig vid nästa tillfälle, gäng!

Läs också artiklar om WiFi eller andra intressanta artiklar från Street Rat.