varna! så här får du reda på att den bärbara datorn har hackats!

Hur vet du om din dator eller bärbara dator hackas? Terry Cutlers YouTube-kanal har svaret. Kom igen, låt oss lyssna!

Har du någonsin hört talas om ett fall om hacking? Du kanske kommer ihåg webbplatsen Yahoo, Pornhubeller någon annan populär webbplats som har hackats framgångsrikt. Kanske kommer du också ihåg webbplatsfallet Telkomsel som hackades tidigare. Naturligtvis dessa platser förlust på grund av en viss handling hackare de.

Försök att föreställa dig om din dator eller laptop hackad någon. Kanske hackaren tog det viktiga data du eller gör saker som är skadliga för dig. Visst vill du att dina data ska vara säkra, eller hur? Men hur vet du att din dator eller bärbara dator hackas? I Terry Cutlers YouTube-kanal det finns ett svar. Kom igen, låt oss lyssna!

  • Kontrollera din bärbara dator nu! Så här skiljer du originalbärbara datorer med KW-bärbara datorer
  • 4 myter om farorna med att ladda bärbara datorer med en annan bärbar laddare!
  • Den bärbara datorn fortsätter att laddas utan att kopplas ur, är det farligt?

VARNA! Så här vet du att din bärbara dator har hackats!

1. Verktygsbalkar Snabbstart

För att hacka en dator måste en hackare installera viss programvara på din dator utan att du vet det och programvaruikonen kommer att vara på verktygsfält för snabbstart . Om du har ett bra antivirus kommer meddelanden om olagliga program som körs, så det är till stor hjälp för dig utvisa det programmet.

Men om det inte finns någon anmälan måste du kontrollera det verktygsfält för snabbstart. Om du hittar ikon du inte känner till, skynda dig att söka vidare Google för att ta reda på vad ikonen egentligen är eller om du har en vän som förstår IT, kanske du kan fråga honom.

2. Aktivitetshanteraren

När du öppnar Aktivitetshanteraren klicka sedan på fliken Processer. Uppmärksamma CPU-användning, om din dator eller bärbara dator inte kör programvaran men är på CPU-användning visar en hög procentsats, vilket betyder att något misstänkt körs.

3. Kommandotolken / CMD

För den förklaringen i mer detalj, kan du titta på videor från Terry Cutlers kanal. Här är videon.

Tja, där är det hur du får reda på när din bärbara dator har hackats. Det är enkelt, eller hur? Så om du misstänker att din bärbara dator hackas, använd bara metoderna ovan. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found