gratis internet sätt på Android obegränsat med PinoyTricks VPN

Den här gången kommer ApkVenue att ge tips och tricks för hur du kan få tillgång till internet även utan kvoter med PinoyTricks VPN.

För er som är hooked surfa i cyberspace, att ha internetåtkomst på din smartphone är definitivt ett viktigt krav. Det finns dock tillfällen när du är begränsad att uppfylla datakvotpaketets behov. Det är verkligen svårt att köpa en datakvot, särskilt när du befinner dig i en finansiell kris.

Tja, ta det lugnt, den här gången kommer ApkVenue att ge tips och tricks för hur du kan ha en internetanslutning även utan kvoter. Fungerar 100%, så är det gratis internet sätt på Andriod obegränsat Pinoytricks VPN. Skynda dig och prova killar!

  • Dessa 3 berömda gratis internet-tricks är hoaxes, använd dem inte!
  • 12 gratis internetapplikationer för alla operatörer, ingen kvot behövs!
  • Inte ett bluff! I morgon gratis internet i hela Indonesien

Så här frigör du internet på Android Unlimited med Pinoytricks VPN

Du vill fortfarande kunna ha gratis internet och obegränsat på ett gammalt datum dock? För er som fortfarande bor hos dina föräldrar och har inte sin egen inkomst änkan du prova följande applikationer.

ApkVenue påminde dock om att denna applikation endast kan användas på Android-smartphones. Den applikation som ApkVenue använder, nämligen PinoyTricks VPN. Du kan ladda ner dessa applikationer på internet eftersom många är utspridda på webbplatser på internet. Här är de fullständiga stegen.

  • Ladda ner den först PinoyTricks VPN på en av sajterna kan du söka i en sökmotor Google. Därefter installerar du det.
  • Öppna sedan PinoyTricks VPN-applikationen som du har installerat.
  • Om ett meddelande visas så här klickar du på det "Okej" endast.
  • När du har angett applikationen klickar du på Hanterare, fyll sedan i enligt den leverantör du använder. Du behöver bara fylla i fälten Proxy Server, Real Proxy Server och Real Proxy Port. Förutom dessa fält, ändra inte någon av inställningarna.
  • När du har fyllt i hanteraren klickar du på Ansluta och vänta tills meddelandet visas som visas nedan.
  • Grattis, din smartphone kan användas för att surfa på internet utan att behöva köpa en internetkvot.
  • Om internetåtgången fortfarande är långsam efter att du har använt den här applikationen kan du snabba upp den genom att använda Pingverktyg.
  • Du kan tippa med dessa applikationer för att få bästa internetanslutning genom att skjuta skärmen åt höger tills det finns alternativ Verktyg. I det här alternativet kan du ändra PinoyTricks VPN-inställningar genom att klicka på Mer alternativ.
  • För bättre applikationsåtkomst måste din smartphone också vararot. Du kan hitta sätt att rota din Android-smartphone på internet.

Nåväl, så får du gratis internet på obegränsad Android med Pinoytricks VPN. Praktiskt eller hur? Om du har andra alternativ för att få internet gratis kan du dela med sig i kommentarfältet nedan. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found