hur man extraherar delfiler till den senaste 1-mappen 2021

Förvirrad över hur man slår samman nedladdningsfiler som är uppdelade i flera delar? Så här extraherar du delfiler så att de blir den senaste 1-mappen 2021!

Hur man extraherar delfilen så att den blir 1 mapp är ganska besvärligt. Jag vill, efter nedladdningen, njuta av det direkt, jag vet inte, du måste gå med i filen först.

I den här digitala eran kan du hitta nästan vad som helst på internet. Oavsett om det är nyheter, information, till och med underhållning som filmer eller spel.

Det finns tillfällen när du måste vara intresserad av att ladda ner något från internet. När du laddar ner hittar vi ofta en nedladdningslänk som är uppdelad i flera delar.

Vanligtvis finns det tiotals spelnedladdningslänkar gigabyte. Detta är ganska förvirrande för vissa människor.

Du behöver inte oroa dig, gäng. I den här artikeln kommer ApkVenue att förklara hur hur man extraherar delfiler till en mapp enkelt och snabbt.

Anledningar till att filer ofta delas in i flera delar

Uppladdare som delar nedladdningsfilen i flera delar gör det inte för skojs skull. Det finns faktiskt flera fördelar med att dela upp en fil i flera delar.

Vilka är orsakerna? Kom igen, låt oss titta på det tillsammans!

1. Spara lagringsminne

Den första anledningen till att många filer är uppdelade i flera delar är att när de laddas ner fyller de inte omedelbart minne.

Antag att du laddade ner ett 40 GB-spel men du glömde att du bara har 25 GB minne på din hårddisk. Nedladdningen misslyckas när ditt minne överskrider gränsen.

Genom att dela upp den i flera delar kan du gissa vilken del du laddar ner först. Om det inte finns tillräckligt med minne kan du rengöra minnet på din dator innan du fortsätter nedladdningen.

2. Gör det enklare att ladda ner

Har du någonsin laddat ner en stor fil men plötsligt har din internetanslutning gått förlorad? Dessutom laddar du inte ner med en nedladdningshanterare.

Den gamla nedladdningsprocessen är värdelös eftersom filen skadas eller till och med misslyckas. Naturligtvis vill du inte känna så, gäng.

Nu, genom att dela upp den i flera delar, kan du ladda ner feldelen igen om din internetanslutning plötsligt har problem. Inget behov av att ladda ner från grunden.

3. Justera maximal webbhotellskapacitet

När du laddar ner filer som filmer på en filmnedladdningssida länkar webbplatsägaren vanligtvis webbplatsen till webbsajten.

Problemet är att uppladdning på en webbsajt har en filstorleksgräns i en enda uppladdning. För att öka kapaciteten måste användaren betala ett pris som inte är billigt.

Därför delar vanligtvis uppladdaren filen i flera delar så att den inte överskrider den maximala kapaciteten per konto.

4. Flexibel nedladdningstid

Antag att du laddar ner ett stort spel som GTA V. Att ladda ner tiotals GB spel med långsam anslutning kan ta dagar.

Genom att dela upp filen i flera mindre delar kan du ladda ner filer med en mer flexibel tid. Till exempel, på en dag laddar du bara ner två delar.

Hur man slår ihop delade RAR-filer med WinRar

Om du till exempel laddar ner en film eller ett spel och hittar flera filer med ett .rar-tillägg behöver du inte oroa dig, gäng.

Anledningen är att det är ganska enkelt att extrahera filer till en sådan mapp. Du behöver bara använda ett RAR-filläsarprogram.

Därför lär ApkVenue dig hur man extraherar delfiler för att bli en mapp manuellt med hjälp av extraheringsfilprogrammet WinRar.

WinRar är en programvara som kan användas för arkivering och komprimering. WinRar kan arkivera filer i RAR, ZIP, Pocket RAR-format.

Du kan följa den här metoden om filen du vill extrahera i en mapp har formatet RAR eller blixtlås. Här är stegen:

 1. Ladda ner WinRar på din PC eller laptop via länken nedan. Se också till att du laddar ner WinRar som matchar ditt operativsystem.

Ladda ner WinRar för Windows 32bit:

Appar komprimering och säkerhetskopiering LADDA NER RARLab

Eller via följande länk

Ladda ner WinRar för Windows 64bit:

Appar komprimering och säkerhetskopiering LADDA NER RARLab

Eller via följande länk

 1. När du har laddat ner den installerar du WinRar på din PC eller laptop. Följ instruktionerna tills WinRar är helt installerat.

 2. Samla in filer som har delats in i flera delar i samma mapp.

 3. Markera alla filer du vill extrahera med markören eller genom att trycka på en genväg Ctrl + A., då Högerklicka. Välj ett alternativ "Extrahera filer ...".

 1. välja katalog / sökväg vill du. Klicka i så fall på OK.
 1. Vänta tills extraktionsprocessen är klar. Alla delar har nu kombinerats till en hel fil.

Hur man extraherar delfiler för att bli en mapp med HJ-Split

Du kan inte kombinera alla delfiler med WinRar, gang. Det finns också ett filtillägg som WinRar inte kan läsa.

Sättet att extrahera delfilen så att den blir nästa mapp är att använda en programvara som kallas HJ-SPlit. HJ-Split är en speciell programvara som du kan använda för att dela filer och slå samman filer.

Du kan använda den här metoden för att kombinera flera delfiler som har tillägg 001, 002, etc. Här är stegen:

 1. Ladda ner programvaran HJ-Split genom att besöka webbplatsen //filehippo.com/download_hjsplit/. Storleken på HJ-Split är bara några MB, verkligen, gäng.

 2. Extrahera HJ-Split till den mapp du vill ha och öppna sedan HJ-Split-applikationen.

 3. Se till att du har samlat alla delfiler med tillägg 001, 002 och så vidare i samma mapp.

 1. Välj ett alternativ på HJ-Splits hemsida Ansluta sig för att slå samman filer.
 1. Klicka på Indatafiloch hitta sedan de filer du vill kombinera i mappen. Om du vill slå samman i samma mapp som delfilen behöver du inte manipulera den Produktion.
 1. Klick Start för att börja kombinera delar till 1. Vänta tills processen är klar. Det är enkelt, eller hur?

Detta var Jakas artikel om hur man extraherar delfiler till en mapp med WinRar- och HJ-Split-programvaran. Förhoppningsvis är detta användbart för dig, gäng!

Vi ses igen i nästa handledning artiklar! Tveka inte att ställa frågor eller lämna kommentarer i de fält som har tillhandahållits.

Läs också artiklar om Handledning eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found