5 tips för att köpa andras clash-konton så att du inte blir lurad

Vill du köpa någon annans COC-konto? Här är tips om hur du köper andras Clash of Clans-konton så att du inte blir lurad.

Köp och sälj Clash of Clans ID-konton är en vanlig sak idag. Med det ökande antalet Clash of Clans-spelare börjar naturligtvis många känna sig uttråkade när de spelar CoC och vill sälja sina CoC-konton.

 • Installera inte Clash of Clans om du inte vill få dessa 5 dåliga saker
 • Samling av roliga memes och foton om Clash of Clans

Det är inte bara många som vill sälja CoC-konton, människor som vill köpa CoC-konton bas Högstadshuset är inte heller litet. Genom att direkt köpa ett Clash of Clans-konto som har ett högt rådhus behöver den personen inte börja om igen och tar inte lång tid att utveckla det.

Om du är en av de personer som tänker köpa någon annans Clash of Clans-konto. Du bör först läsa följande tips. I den här artikeln kommer JalanTikus att ge några tips om hur du köper andras CoC-konton.

Tips för att köpa någon annans Clash of Clans ID-konto

Du måste veta, att köpa någon annans Clash of Clans-konto är inte lika lätt som att köpa varor på Lazada eller andra online-platser att sälja. Många fall av bedrägeri uppstår när du köper ett Clash of Clans-konto.

För att inte utsättas för bedrägerier eller andra saker, här är tips och tricks för att köpa någon annans CoC-konto så att saker inte händer.

1. Direkt möte

Att träffa säljaren personligen eller COD är ett måste när du köper ett Clash of Clans-konto. Genom att träffas personligen kan risken för bedrägerier minimeras. Se till att du träffar säljaren på en upptagen plats och åtföljs också av dina vänner som spelar och förstår Clash of Clans.

2. Ta med en bärbar dator

Försök alltid att ha en bärbar dator när du vill köpa ett CoC-konto. Sättet att köpa någon annans Clash of Clans-konto är att säljaren tillhandahåller e-postadressen och lösenordet som är associerat med Clash of Clans-kontot till köparen, då gör köparen logga in och spela dess Clash of Clans.

När du fortfarande är hos säljaren av CoC-kontot och du är säker på att du vill köpa hans CoC-konto. Öppna den bärbara datorn du tog med och logga in Gå till webbplatsen för Google-kontot på accounts.google.com med säljarens e-postadress och lösenord.

3. Ändra data

Efter säljaren logga in På webbplatsen accounts.google.com gör du ändringar i säljarens uppgifter i din. Viktiga saker att ändra:

 1. Lösenord
 2. Nej. Telefon
 3. Aktivera tvåstegsverifiering
 4. Personlig information och integritet

Efter att data har ändrats, gå till nästa steg.

4. Ta bort alla anslutningar

Denna metod kopplar bort alla Android-enheter som har anslutits till kontot. Således kommer det bara att finnas en Android, som är din.

 • Välj meny Inloggning & säkerhet eller Inloggning och säkerhet.
 • Leta efter menyn Enheter som nyligen använts / Nyligen använda enheter välj sedan Granska enheter / Granska enheter.
 • Välj en Android-enhet som inte är din. Sedan Välj Radera / radera.

5. Ta bort Clash of Clans Game

Om du har gjort alla metoderna ovan gör du den sista metoden nedan.

 • Låna säljarens mobiltelefon.
 • Avinstallera Game Clash of Clans den på säljarens mobiltelefon.

Genom att göra detta kommer säljaren inte att få tillgång till CoC-kontot som har sålts till dig. Så du kan spela CoC säkert utan rädsla för varning "En annan enhet ansluter till den här byn"och"Klient och server ur Sync"

Det här är några tips du kan göra för att köpa andras Clash of Clans-konton. Om du har några andra tips kan du dela med sig i kommentarskolumnen.

Ladda ner Clash of Clans

LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found