De 10 bästa Android-antivirusprogrammen 2016

För närvarande är världen av prylar fylld med utvecklingen av Android-smartphones som alltid är innovativa. Anledningen är att leverantörerna av Android-smarttelefoner inte är små, allt från billiga smartphones till och med dyra smartphones

För närvarande är prylvärlden fylld med utvecklingen Android-smartphone som alltid är innovativa. Anledningen är att Android-smarttelefonleverantören inte är få. Från billiga smartphones till dyra smartphones, Android erbjuder allt.

Därför har många applikationsutvecklare börjat utveckla sina vingar och utformat applikationer för att tillgodose behoven hos Android-smarttelefonanvändare. En av dem är genom att skapa det bästa Android-antivirusprogrammet. Så genom den här artikeln ger ApkVenue en lista över 2016 bästa Android-antivirusprogram.

  • 10 bästa Android-antivirusprogram för din smartphone
  • 5 bästa och gratis datorantivirus för januari 2016
  • 10 bästa Android Antivirus och Anti Malware 2015

De 10 bästa Android-antivirusprogrammen 2016

Det stämmer, genom den här artikeln vill ApkVenue tillhandahålla en referens från samlingen den bästa Android-antivirusappen 2016 att kunna ha. , du läser den här artikeln helt, missa ingenting, okej.

1. IObit Applock - Sekretessskydd

IObit Applock - Sekretessskydd är det bästa Android-antivirusprogrammet som du kan installera på din favorit Android-smartphone. Detta antivirusprogram kommer också att göra dig lugnare, eftersom du inte behöver oroa dig längre för att förlora personlig information på din Android-smartphone.

Hurså? Eftersom all rädsla som tidigare hemsökt dig kommer att vara borta med skyddet från IObit Applock - Privacy Protect. Därmed, ladda ner den senaste IObit Applock så att din smartphone inte enkelt hackas.

IObit Applock Team Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

2. 360 Säkerhet - Antivirus Boost

Det näst bästa Android-antivirusprogrammet 2016 är 360 Säkerhet - Antivirus Boost. Det bästa Android-antivirusprogrammet kan skydda din Android-smartphone från olika virusattacker, skadlig kod, system eller andra risker som hotar dina personuppgifter.

Bortsett från det har det här bästa Android-antivirusprogrammet också flera huvudfunktioner och fördelar. En av dem är Realtidsskydd, där det bästa Android-antivirusprogrammet kommer att skanna installerade applikationer och APK-filer direkt när installationsprocessen körs.

Appar Antivirus och säkerhet Qihu 360 Software Co. LADDA NER

3. CM Security AppLock Antivirus

Det näst bästa Android-antivirusprogrammet är CM Security AppLock Antivirus. Detta antivirusprogram skyddar din smartphone från systemets sårbarheter och nya applikationsskanningaruppdatering. I själva verket kommer detta bästa Android-antivirus också att säkerställa att din smarttelefons säkerhet och integritet bibehålls.

Dessutom har detta bästa Android-antivirusprogram också laddats ner mer än 100 miljoner gånger. Så det är tydligt att CM Security AppLock Antivirus är den bästa Android-antivirusappen det finns på Google Play.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps LADDA NER

4. Avast! Mobil säkerhet och antivirus

För användare som aktivt använder en dator eller bärbar dator, namnet Avast! är inte konstigt att höra. Väl, Avast! Mobil säkerhet och antivirus tillhandahåller också Android-versionen. Det bästa gratis Android-antivirusprogrammet hjälper dig att skydda din smartphone mot nätfiske det oönskade.

Dessutom kommer den här bästa Android-antivirusprogrammet för 2016 också att utrota alla typer av virus, skadlig kod, spionprogram och så vidare. Så använd det här Android-antivirusprogrammet så att dina personuppgifter på din smartphone bevaras väl.

Avast Software Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

5. Adguard för Android

En annan bästa Android-antivirusapp är Adguard för Android. Detta antivirusprogram har en liten storlek, så det tar inte mycket utrymme på internminnet eller RAM-minnet på din favoritsmartphone. Detta bästa Android-antivirusprogram ger tillförlitligt skydd och det hanteras väldigt snabbt.

Inte bara det kommer Adguard For Android också ta bort alla annonser vilket är irriterande. I själva verket kommer detta bästa Android-antivirusprogram också att ta bort alla laddningsblock som innehåller skadliga webbplatser. Det coola är att detta antivirusprogram inte spårar någon aktivitet som utförs när den är ansluten till Internet.

6. AVG Antivirus Security - GRATIS för Android

Vem känner inte till AVG-antivirusprogrammet? AVG Antivirus Security - GRATIS för Android är en av de bästa Android-antivirusprogrammen för 2016 som du kan använda gratis på din Android-smartphone. Du måste gilla allt om gratis saker, eller hur?

Detta bästa Android-antivirusprogram hjälper dig att skydda din smartphone från virus, skadlig kod, spionprogram, filtrera SMS och behåll Android-smarttelefondata du ska alltid vara säker. Åh ja, detta antivirus har bevisats, för mer än 100 miljoner människor har laddat ner AVG Antivirus Security - GRATIS för Android.

AVG Technologies LADDA NER Antivirus- och säkerhetsappar

7. AMC-säkerhet - Antivirus Boost

AMC Security - Antivirus Boost är 2016: s bästa Android-antivirusprogram som också används allmänt av Android-smarttelefonanvändare. Detta antivirusprogram är ett program allt i ett vilket hjälper till att skydda din Android-smartphone från eventuella hot.

Intressant är att detta bästa Android-antivirusskydd skyddar din Android-smartphone från alla slag direkta eller indirekta attacker, som vanligtvis har en bieffekt av att förlora data på din smartphone. Hur, intresserad?

Antivirus- och säkerhetsappar IOBit DOWNLOAD

8. Skärmskydd - Spionskydd

Det näst bästa Android-antivirusprogrammet 2016 är Skärmsköld - Spionskydd. Detta antivirusprogram för Android är mycket användbart för att skydda dina bankuppgifter, särskilt för de av er som ofta och aktivt gör transaktioner med en Android-smartphone.

Vad är det som är så skyddande? Titta, det finns virus där ute som kan ta all data genom att ta skärmdumpar på Android utan att du vet det. Det är därför det bästa Android-antivirusprogrammet Screen Shield - Spy Protection kan förhindra det.

Antivirus- och säkerhetsappar Ouadban Youssef LADDA NER

9. Ghost Push Trojan Killer

Ansökan Ghost Push Trojan Killer är det bästa Android-antivirusprogrammet som kan göra en högre säkerhetsnivå. Denna applikation fungerar som ett skydd mot Trojan-virusattacker som anses vara mycket farliga för Android-användare.

Den här bästa Android-antivirusprogrammet 2016 garanterar skyddsnivån för din Android-smartphone från farorna Trojan-virus som gillar att skada och stjäla dina filer och data på en Android-smartphone. Så faller du inte offer för ett Trojan-virus?

Cheetah Mobile Inc Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

10. Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security är det bästa Android-antivirusprogrammet 2016 som skapades för Android-enheter med den senaste tekniken. I det här antivirusprogrammet hittar du en stöldskyddsfunktion som du kan använda på alla Android-plattformar.

Dessutom påstås detta Android-antivirus vara det bästa antivirusprogrammet som kan skydda enheter från trojan, skadlig kod, spionprogram, och andra typer som kan skada a Android-enhet. Det som är bra är att det här bästa Android-antivirusprogrammet 2016 inte alltid körs automatiskt, du kan använda det som du vill.

Kaspersky Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

Tja, det är en samling av de bästa Android-antivirusprogrammen för 2016 som du kan ladda ner via din Android-enhet. Förhoppningsvis är den här artikeln användbar för dig och andra Android-användare. Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found