20 av de bästa roliga och roliga Instagram-kontona för 2019

Känner du dig trött och behöver underhållning? Du behöver inte spendera pengar på gänget, för ApkVenue ger dig rekommendationer för 20 roliga och roliga Instagram-konton!

Alla behöver underhållning för att lugna sinnet som är mättat med rutin. En av de mest eftertraktade underhållningsformerna är något som är roligt och får oss att skratta.

Du borde vara tacksam, gäng, för nu behöver du inte spendera mycket pengar för att få den typen av underhållning. Du kan titta på dem alla via olika sociala medier på din mobiltelefon.

En av dem är via Instagram. ApkVenue ger dig en rekommendation 20 roliga Instagram-konton det bästa som kan ge dig ont i magen från att skratta så mycket.

20 söta Instagram-konton

Lyckligtvis finns det många söta Instagram-konton som är väldigt underhållande, gäng! Både engelska och lokala talare kan ge fräscha och underhållande skämt.

Memes som visas på dessa konton är vanligtvis mycket relaterad med vårt liv. Det är en av de saker som får oss att gilla inläggen på dessa konton.

Så vad som helst roligt Instagram-konto som du måste Följ?

Söta utomlands Instagram-konto

Vi börjar med roliga Instagram-konton från utlandet. ApkVenue har valt det bästa speciellt för dig!

1. 9 gag (50,5 M)

Vem vet inte om det här kontot? @ 9gag var känd redan innan Instagram blev så populärt som det är nu.

Från och med webbplatsen visar 9gag olika memes eller handlingar som bjuder in skratt. Inte konstigt att numret anhängaremer än 50 miljoner.

2. endast sarkasm (13,5 M)

konto @sarcasm_only är ett meme-konto som tenderar att kvinnor som målmarknad. Olika vardagliga problem blir skämt.

Visa utfodra från det här kontot ser snyggt och minimalistiskt ut. De typer av inlägg som finns kan endast vara text eller bilder med två meningsrader.

3. bestvines (10.5M)

Vill du inte missa virala nyheter men ändå vill skratta? Lagar dig Följ aja @bestvines!

Typerna av roliga memes på detta konto är ganska varierande, från bilder till videor, allt finns där. Naturligtvis, om något går viralt i världen, kommer detta konto att skapa en rolig version.

Fler detaljer. . .

4. funnymemes (7,5 miljoner)

Nästan all humor som finns på kontot @funnymemes är en intressant video för publiken.

Berättelserna om människors och djurs dumhet är tillräckligt för att fräscha upp våra sinnen.

5.fun_bestvids (6.3M)

@kul kul kul är också ett sött Instagram-konto som fokuserar på videoinnehåll. Du kan njuta av olika roliga händelser inspelade på kameran här!

6. större komedi (5M)

Nästa finns @gretaercomedy vilket är ganska produktivt för att samla roliga memer från hela världen.

Oavsett vem som gör roliga memes eller videor, är det tydligt att de lyckades få oss att skratta så hårt.

7. buzzfeed (4.6M)

@buzzfeed ofta gör tweets någon blev skämtet. Det finns verkligen många tweets roligt cirkulerar i cyberspace.

8. barkad (3,9 M)

Fortfarande ett företag med 9gag, @barked är ett Instagram-konto som fokuserar på att presentera roliga videor om hundar.

Vissa är i form av foton, andra är i form av videor. Om du gillar hundar kommer du definitivt att känna dig som hemma länge på det här kontot.

9. uttråkad (3,4 M)

konto @uttråkad är också ett insamlingskonto tweets roligt som kommer att underhålla dig. Som namnet antyder bör du göra det om du känner dig uttråkad Följ det här kontot!

10. meowed (3.1M)

Slutligen finns det konton @meowed. Precis som skällde är den här webbplatsen fortfarande ansluten till 9gag. Skillnaden är att det här kontot registrerar det roliga beteendet hos katter från hela världen.

Roligt Kocak Indonesia Instagram-konto

Indonesien vill inte heller förlora, gäng! Massor av meme-konton som får dig att skratta högt!

1. slapstick (13,7M)

Den första är @slapstick. Visst vet du det här kontot? Slapstick är ett meme-konto med ett nummer anhängare den största nådde mer än 13 miljoner människor.

2. ngakakkocak (8.6M)

konto @casualfoods du kan välja som underhållningsmedium som är ganska kul. Memesna är hämtade från olika källor i cyberspace.

3. meme.comik.indonesia (3.7M)

Som namnet antyder, @ meme.comik.indonesia har massor av roliga memes som kan få dig att skratta åt dig själv.

Fler detaljer. . .

4. tahilalats (3.1M)

Konstgjorda serier @surprisedlibs redan känd för sin absurditet. De saker som är oftastöversittare av netizens är frånvaron av näsa på varje karaktär.

5. awreceh.id (1.8M)

Om du är under 18 år kan du inte Följ denna sajt! awreceh.id visar skämt som ibland luktar vuxna så att du inte kan se det, va!

6. 1. kaka (1 M)

Denna webbplats är känd som Indonesiens 9gag. @ 1.cak den här är inte det officiell, men innehållet på bilderna är ganska underhållande!

7. rajaparodi (993K)

Trots ordet parodi, @Roberts inte bara ladda upp parodi bilder eller videor, gäng! Många andra memeingredienser får dig att skratta.

8. recehtapisayang (554K)

Gillar du små skämt? Lagar dig Följ konto @thefitnessgirlz den här, gäng! Det skojar för nickel, men det är synd att missa det!

9. barn (338K)

Den här beskriver verkligen invecklingarna i studentlivet! @Högskolestudent försöker bjuda in oss att skratta åt olika berättelser som förekommer i föreläsningsvärlden.

10. Var inte seriös (216K)

Senast där @hemligheten. Precis som de andra har det här kontot också massor av memes för att få dig att slappna av lite och inte ta det för allvarligt.

Så det finns söta Instagram-konton som gör ditt liv ljusare! Vilken är din favorit? Skriv i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found