7 roliga spel med vackra och sexiga kvinnliga karaktärer

Majoriteten av videospel är beroende av män som huvudpersoner, medan kvinnliga karaktärer bara används som supportrar för att göra spelet mer intressant. Eftersom utvecklingen av videospel har blivit alltmer mångsidig, förlitar sig numera många videospel på kvinnor som huvudpersoner.

Majoriteten av videospel är beroende av män som huvudpersoner, medan kvinnliga karaktärer bara används som supportrar för att göra spelet mer intressant. Eftersom utvecklingen av videospel har blivit alltmer mångsidig, förlitar sig idag många videospel istället på dem kvinna som huvudperson.

Till och med obegränsat har de kvinnliga karaktärerna som används i videospel nu olika utseende Wow! Med stöd av charmiga visualiseringseffekter, vilket gör att dessa kvinnliga karaktärer har vackert ansikte och stöds av en sexig kropp. Så att du inte blir mer nyfiken, här är följande 7 spännande spel med vackra och sexiga kvinnliga karaktärer.

  • Titta inte! Det här är de 5 sexigaste scenerna i spelet
  • Det finns hackare, det här är de 10 bästa datoranime-karaktärerna
  • 12 sexiga kvinnliga karaktärer från CGI-resultat i spel. Se upp för näsblod!

7 spännande spel med vackra och sexiga kvinnliga karaktärer

1. Masseffekt

Fotokälla: masseffect.com

I Mass Effect-spelet kan du välja vilken typ av karaktär som ska användas som Shepherd Commander. Ursprungligen deponerade utvecklaren av detta spel bara en manlig befälhavare som heter Herde, men det visar sig mycket kritiserad av fansen. Det är därför utvecklaren äntligen skapade en vacker och sexig kvinnlig karaktär med namnet FemShep som val av karaktär i spelet, medan röstskådespelaren för dessa karaktärer görs av Jennifer Hale.

2. Tomb Raider

Fotokälla: moderkort.vice.com

Du måste vara bekant med en namngiven karaktär Lara Croft, detta? Både i filmer och videospel presenteras alltid Lara Cofts karaktär med en skönhet och sexighet som gör att både publiken och spelarna känner sig hemma. I spelserien Tomb Raider 2018, Karaktären Lara Croft presenteras med olika uppdateringar som får dig att gilla henne ännu mer. Inte bara från det fysiska utan också från hans mer mogna färdigheter i skyttar och olika andra färdigheter som gör denna karaktär ännu mer älskad av spelare.

3. BloodRayne

Fotokälla: alphacoders.com

I spelet BloodRayne heter en sexig kvinnlig karaktär Rayne porträtteras som en halvvampyrmänniska. Som en tvålopera avbildas denna vampyr med fantastisk kroppsbyggnad och charmigt ansikte, det gör att de av er som just såg honom inte tror att han är en vampyrmänniska. I olika handlingar kommer du att presenteras med skönheten och elegansen i en vacker vampyr, detta gör att du garanterat inte blir besviken när du använder den här karaktären.

4. Beyond Good & Evil

Fotokälla: medium.com

En vacker och sexig karaktär som heter Jade denna roll som fotojournalist och vårdnadshavare av det föräldralösa barnet. I spelet Beyond Good & Evil, Jade och hans team har till uppgift att avslöja korruptionsärenden som begåtts av regeringen. Jades sexighet inte alltför utsatt i det här spelet, för i sina aktiviteter bär han lösa jeans och en kappa. Detta är omvänt proportionellt mot de olika kvinnliga karaktärerna i videospel som ofta bär sport-BH och tights.

5. Resident Evil

Fotokälla: pinterest.com

I spelet Resident Evil, en av de mest pålitliga kvinnliga karaktärerna är Jill Valentine, inte på grund av hans storhet utan på grund av hans kropps sexighet. I ett spel som handlar om zombier, blod och kaos är Jill Valentine den bästa kvinnliga karaktären som garanterar att du glömmer bort zombier och alla fasor som finns. Inte konstigt att Jill Valentine är den mest spelade grundpelaren i Resident Evil-serien.

6. Catherine

Fotokälla: dualshockers.com

Spel Catherine den använder tecken som har samma namn som titeln. I det här spelet kommer du att presenteras äktenskap, otrohet och olika anti-mainstream-konflikter vilket garanterat inte kommer att tråka ut dig. Du kan välja två tecken, nämligen Catherine den sexiga eller flirtiga Vincent Brooks ingen annan än berättad som Katrins pojkvän. För hennes utseende kommer Catherine garanterat att bedöva dig på grund av hennes kropps sexighet och hennes ansikts skönhet.

7. Dead or Alive

Fotokälla: walldevil.com

En vacker och sexig kvinna som heter Kasumi blir en berömd karaktär i spelet Död eller levande, även tack vare hennes skönhet och sexighet lyckades Kasumi bli något av ett slag maskot i spelet. Som en av huvudpersonerna i spelet, med sin skonsamma uppförande och dödliga stridighet, kommer du inte bli besviken när du använder den här karaktären. Med sina olika förmågor och charmiga utseende är det svårt för dig att hitta skäl att inte gilla honom.

Det är 7 spännande spel med vackra och sexiga kvinnliga karaktärer. Inte bara skönheten och sexigheten i hans kropp som har företräde utan också med hans kvalificerade färdigheter.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found