5 sällan använda smartphone ledde blixtfunktioner

Med LED-blixt på din smartphone kan du ta foton även på mörka platser. Men förutom för fotoändamål visar det sig att LED-blixt också har många andra funktioner.

När du köper en ny smartphone måste du överväga många saker, från processor, batteri, till kameran. För fotografiälskare är smarttelefonkameraspecifikationer saker som måste övervägas. Åtminstone en bra smarttelefonkamera måste stödjas autofokus och LED-blixt.

LED-blixt på en smartphone är användbar för att ge extra belysning när du tar bilder i rum med svagt ljus. Men bortsett från det finns det tydligen andra funktioner för LED-blixt på smartphones.

  • 8 strömbrytarfunktioner på Android kanske du inte känner till
  • 5 Andra flygplansfunktioner du måste känna till
  • 7 Andra funktioner för volymknappar som du kanske inte känner till

Andra funktioner för LED-blixt på smartphones

Med närvaron av LED-blixt på din smartphone har du inga problem att ta bilder i ett mörkt rum. Och återigen är glödet i LED-blixt också till stor hjälp för att ta bort skuggor från fotoobjekt. Men tydligen finns det andra funktioner för LED-blixt på smartphones förutom för foton.

1. Projektor

När du camping med din brorson eller yngre syskon kan du underhålla dem med LED-blixt. Tricket är att projicera en bild från ett foto eller en handskugga med ett blixtljus på en smartphone.

2. Påminnelse om avisering

Med hjälp av applikationen Flash Notification på en Android-smartphone kan du enkelt byta LED-blixt som en påminnelse när det finns ett meddelande. Senare varje gång det kommer ett meddelande tänds LED-blixt enligt dina inställningar.

3. För att mäta hjärtfrekvensen

Inget behov av en sofistikerad smartphone som har utrustats med en pulssensor för att ta reda på ditt hjärts hälsa. För på en Android-smartphone finns det redan en sofistikerad applikation som hjälper dig att beräkna din hjärtfrekvens endast med hjälp av kamerans LED-blixt.

Är en ansökan Omedelbar hjärtfrekvens, som använder en kamera och LED-blixt för att övervaka färgförändringar och blodflöde för att beräkna din hjärtfrekvens. För att använda den kan du försöka läsa artikeln Hur man mäter hjärtfrekvensen med Android.

Apps Productivity Azumio Inc. LADDA NER

4. Som en ficklampa

Fångad i de mörka förhållandena i huset när det plötsligt uppstod en mörkläggning? Oroa dig inte om din smartphone är utrustad med en LED-blixt, för du kan använda den för att göra din smartphone till en ficklampa.

Det finns inget behov av en speciell applikation, eftersom Google har inbäddat Torch LED Flash-funktionen i Android-operativsystemet. Öppna bara den Snabbinställningar, där hittar du en ficklampa.

5. Nödlampa

Till skillnad från den inbyggda ficklampans funktion, med hjälp av appen Liten ficklampa, kan du göra din smartphone till en nödficklampa under vissa förhållanden.

Till exempel när du är fångad i en mörk grotta eller går vilse i bergen. Med den här applikationen kan du försöka skicka en nödkod i form av en SOS-ljus eller morskod. Intressant nog kommer denna applikation automatiskt att konvertera vanliga ord till morskod via en blinkande LED-blixt.

Appar Drivrutiner och smartphones Nikolay Ananiev LADDA NER

Hur, förutom att vara ett stöd för fotograferingsändamål, har LED-blixt på en smartphone andra funktioner som inte är mindre viktiga och användbara, eller hur? Det är därför du verkligen måste köpa en ny smartphone som har stöd för LED-blixt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found