De 5 bästa webbplatserna för att hitta spelcheats

Du kan få fusk från flera webbplatser för fuskkodleverantörer. ApkVenue har sammanställt de 5 bästa webbplatserna för att hitta spelfusk. Följande är recensionen.

Även om dess användning är ett brott, ofta när spelet blir mer frustrerande och spelaren inte kan göra någonting, fuska Blir genväg för att avsluta ett spel. Ändå finns det faktiskt många spel som ger cheatanvändningsfunktion vilket vanligtvis är en kod i spelet.

Att få detta fusk verkar lite svårt. Men nu kan du få det från flera fuskkodleverantörens webbplats. Jaka har sammanställt 5 bästa webbplatser för att hitta spelfusk. Följande är recensionen.

  • Komplett samling av Dota 2-fusk och hur man använder dem
  • 6 spelfusk som oftast används av spelare
  • 7 av de mest kända fuskarna under PS1-perioden, nu kan barn inte förstå

5 bästa webbplatser för att hitta spelfusk

1. Super fusk

Bild: Super Cheats

Den första är Super fusk, den här webbplatsen är verkligen ganska känd som den mest kompletta leverantören av fuskwebbplatser. Bortsett från det Super Cheats också har funktioner vilket gör det lättare för användare att hitta de fusk de behöver, till exempel vanliga frågor och taggar senaste eller mest populära för att få ett fusk som matchar spelet som ska spelas.

2. Mega-spel

Mega-spel är en webbplats som är ett säkert för varje spelfusk i världen. Bortsett från att denna webbplats ger också fläckar, emulatoroch mods. Med nästan tio tusen spel på den här webbplatsen kan du få fuskkoder för varje spel du behöver. Även om Mega Games stöder nästan alla plattformar lägger de mer tonvikt på PC och konsol.

3. Kapitel fusk

Kapitel fusk är en av de största webbplatserna för fuskkoder som innehåller tusentals fusk och även guide för gamla spel eller nya spel. Webbplatsen har också lagts till med en fråga och svar-funktion för att utöka deras hjälp då också ha en guide i att använda varje tillgängligt fusk.

4. GameSpot

GameSpot är en webbplats som fokuserar på spelgranskningsinnehåll och leverantörer av fuskod. Den här webbplatsen är ett stort medium som handlar om videospelvärlden.

GameSpot innehåller särskild sida för varje spel som innehåller en fuskod, hemlighet, upplåsbaroch påskägg. Om du letar efter ett fusk för det spelet sällan en spelare eller mindre diskuterat, kommer du troligen att hitta det här.

5. Fusk händer

Fusk händer Det är verkligen en webbplats som är dedikerad till var fuskoderna för varje videospel finns. Denna webbplats har funnits för spelare sedan år 2002 och ha goodwill stark bland dem. Den här webbplatsen innehåller också fusk handledning för spelare att använda den.

Det är 5 bästa webbplatser för att hitta spelfusk. Även om fusk gör det lättare för spelare att slutföra varje spel, är det bättre att undvika att använda fusk om vi fortfarande kan hantera själva spelet. Skriv också ner din åsikt i kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found