hur man spårar den senaste förlorade hp vivo

En av de saker som många människor fruktar mest är att förlora sin HP. Ändå visar det sig att det finns ett sätt att spåra en förlorad Vivo HP som har testats enligt följande!

Är din HP Vivo för närvarande saknad och har inte hittats? Förvirrad över hur du hittar din mobiltelefon?

Att förlora HP är en av de saker som ofta händer av tonåringar idag. Speciellt om du har för vana att lämna saker på bordet eller stolen.

Om detta händer behöver du inte oroa dig och vara förvirrad. Eftersom det finns ett enkelt sätt att hitta din förlorade mobiltelefon även utan hjälp från andra.

Är du nyfiken på hur? Kom igen, se hur du kan spåra en förlorad HP Vivo som är helt död eller lever nedan!

Hur man spårar en förlorad HP Vivo

Fall av att förlora HP händer mycket ofta nuförtiden. Många saker och faktorer kan orsaka att din mobiltelefon går vilse.

Om detta har hänt, känner du vanligtvis panik och kan inte hitta din mobiltelefon ordentligt. Speciellt om din mobiltelefon har viktig information om den.

Om detta händer behöver du inte oroa dig längre eftersom det finns ett enkelt sätt att hitta din mobiltelefon även utan att be andra människor om hjälp.

Du kan använda ett spårningsapp för mobiltelefoner som du kan följa. L. Så här i sin helhet:

Hur man spårar en förlorad HP Vivo med hjälp av Hitta min enhet

Först är hur man spårar en förlorad HP Vivo med funktionen Google Hitta min enhet. Denna metod rekommenderas starkt av Vivo själv.

Se till att du anger /logga in in i ditt Google-konto på din Vivo-mobil först. Se till att appen Google Find My Device är installerad på din mobiltelefon.

Denna metod är mycket effektiv om din mobiltelefon är på och platsfunktionen fortsätter att köras. Google Hitta min enhet kan spåra din mobiltelefon direkt realtid och kan också kontrollera HPs säkerhet.

Här är det fullständiga sättet att använda Google Find My Device för att spåra en förlorad HP Vivo:

Steg 1 - Öppna appen Google Hitta min enhet och logga in på ditt konto

  • Du kan logga in på ditt konto som har registrerats på din mobiltelefon eller använda ett gästkonto. ApkVenue använder ett Google-konto som redan finns på mobiltelefonen.

Om du inte har applikationen kan du ladda ner den på länken nedan:

Apps Utilities Google LLC DOWNLOAD

Steg 2 - Ange ditt kontolösenord

Steg 3 - Ange Google Hitta min enhet på din dator eller säkerhetskopia mobiltelefon

  • ApkVenue använder en dator för att hitta mobiltelefonens plats på den officiella Google Find My Device-webbplatsen.

Steg 4 - Platsen för mobiltelefonen visas på Google Find My Device-menyn

  • På den här sidan kan du se din mobiltelefons plats i realtid om den är på. Du måste bara låsa din mobiltelefon och ge ett meddelande på din mobiltelefon.

Steg 5 - Hitta din mobiltelefon på platsen enligt Google Find My Device

Även om Google kan hitta platsen för din mobiltelefon betyder det inte att platsen är exakt. Platser som spåras via Google Hitta min enhet är ungefärliga.

Denna uppskattning baseras på den sista punkten som din mobiltelefon är ansluten till internet (oavsett om den är ansluten till ett mobilinternetpaket eller Wi-Fi).

När du har hittat din förlorade mobiltelefons ungefärliga position kan du hitta din mobiltelefon genom att låta ett ljud som kan ställas in på Google Hitta min enhet.

Vad händer om du vill spåra Vivo-mobiltelefonen när den är avstängd?

Hur man spårar en förlorad HP vivo i ett dött tillstånd

Om Din mobiltelefon är avstängd eller inte ansluten till internet, sedan kommer Google Find My Device att ge dig den sista platsen för din mobiltelefon som är ansluten till internet.

Du kan se när sista gången din mobiltelefon var i avsnittet om mobiltelefoninformation i Google Hitta min enhet. Precis i det övre vänstra hörnet.

Om detta händer behöver du hjälp från människor runt den sista platsen för att hitta din mobiltelefon.

Google Hitta min enhet kan inte spåra om mobiltelefonen är avstängd eller kopplad från internet. Likaså om din mobiltelefon har varitblixt eller ta bort data.

Kan du sedan spåra den förlorade HP Vivo med IMEI-numret? Låt Jaka diskutera det!

Så här spårar du en förlorad HP Vivo med IMEI

Letar du efter ett sätt att spåra en förlorad HP Vivo med IMEI?. Du kan göra detta genom att gå till din leverantör och be om hjälp med spårning.

Förutom att stänga åtkomst till mobiltelefonnätverk kan leverantörer också ange IMEI-numret inuti svartlista. Om du fortfarande inte hittar en väg ut för att hitta en mobiltelefon via en leverantör kan det också ske via polisen.

Du kan göra en förlustrapport och använda din IMEI som bevis. Så det finns inget program eller ett effektivt sätt att kunna spåra en mobiltelefon i dött tillstånd med IMEI.

Tror du inte på noggrannheten hos Google Hitta min enhet för att spåra din Vivo-mobiltelefon?

Förutom att använda Google Hitta min enhet finns det också andra program som du kan använda för att enkelt spåra din mobiltelefon, till exempel Hitta förlorad telefon, Telefonspårare efter nummer, och mycket mer.

Alla applikationer för att spåra mobiltelefoner kan användas förutsatt att mobiltelefonen måste vara ansluten till internet. Vad tror du?

Det här är några sätt att spåra en förlorad Vivo HP. Har du några andra kraftfulla sätt att spåra mobiltelefoner?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Spåra HP eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found