hur man strömmar semifinaler och finaler i EM 2016 via smartphone

Hur man tittar på direktsändningar eller direktuppspelning av Euro 2016-semifinal- och finalmatcher på en smartphone.

Fotbollsturnering Euro 2016 som hölls i Frankrike har gått in i semifinalen eller kommer bara att vara tre matcher borta. Semifinalmatcherna hålls den dagen 7 och 8 juli, medan den sista matchen hölls i juni 11 juli.

Till en början tävlade 24 befintliga fotbollslag vid EM 2016. Schema sparka igång Den första av EM 2016 äger rum den 10 juni med värdlaget Frankrike mot Rumänien. Nu finns det bara 4 lag kvar och 3 toppmatcher. Rapportering från PhoneArena, sedan hur man tittar på live streaming Euro 2016 semifinaler och finaler på din smartphone?

  • Hur man spelar fotboll på Facebook Messenger
  • SPÄNNANDE! Så här spelar du basket på Facebook Messenger
  • De 10 mest kompletta webbplatserna för livestreaming, Full Bein Sports 1-3

Hur man tittar på Euro 2016 Semi Final och Final Matches via Smartphone

Naturligtvis vill du inte missa det? Men med tanke på att det i Eid-säsongen i Indonesien finns det många aktiviteter så att du kanske inte har tid att titta på tv hemma. Lösningen är att du kan se semifinalen och finalen i fotbollsmatcher 2016 live eller live streaming på en smartphone.

Det finns många smarttelefonapplikationer som kan användas för att se Euro 2016-matcher online live streaming, En av dem är SlingTV. SlingTV-appen är tillgänglig för Android- och iOS-smarttelefonanvändare. Appen är gratis, men för att använda måste du betala en prenumerationsavgift på 20 USD eller mer IDR 260 tusen per månad. SlingTV ger åtkomst kanal ESPN, TNT och ABC vars Euro 2016-matcher är på engelska.

Förutom SlingTV, för mer detaljerad information om Euro 2016 måste du också installera UEFA EURO 2016 Official App. Som namnet antyder är detta den officiella ansökan från UEFA som den högsta myndigheten för europeisk fotboll. Denna applikation ger fullständig information om EURO 2016-evenemanget från början till slutet av turneringen. Du väljer ett favoritteam och UERO 2016-deltagare för att alltid få den senaste spelarinformationen och matcherna.

Nästa är UERO 2016 LiveScore, LiveScore presenterar en speciell applikation som diskuterar EURO 2016. De olika funktionerna som erbjuds skiljer sig inte mycket från den vanliga versionen, men det är tydligt att all lag- och matchinformation kommer från Europacupen 2016. Statistik och information på en match kan kännas direkt genom applikationen. detta.

Nu med de 3 ansökningarna ovan kan de av er som missade informationen om Euro-matchen komma tillbaka för att följa. Vad som är säkert kommer också att missa toppmatchen i semifinalen och finalen. Vem tror du vann Europacupen?