hur man kontrollerar internethastighet på android i realtid

Internet har blivit en oskiljaktig del av livet idag. Så att du inte fastnar är det här hur du kontrollerar din Android-internethastighet i realtid med nätverkshastighetsapplikationen.

Internet har blivit en oskiljaktig del av människors liv under den moderna eran. Inte bara smartphones, med ett koncept Sakernas Internet (IoT) alla enheter runt dig utnyttjar nu sofistikeringen av internet.

Så för närvarande irriteras du fortfarande av långa internethastigheter? Här berättar ApkVenue dig ** hur man kontrollerar internethastigheten på Android * online realtid!

  • FRI! Så här ökar internethastigheten upp till 500 Mbps
  • 100% PERFEKT! Så här ökar du internethastigheten på din gadget
  • 5 myter för att öka internets hastighet som är fel

Hur man kontrollerar internethastighet på Android i realtid

Är en ansökan Nätverkshastighet - övervakning vilket kan hjälpa dig att kontrollera internethastigheten. Unikt internethastigheten du använder kommer att uppdateras regelbundet realtid för att ta reda på hastigheten för nedladdning och uppladdning av datapaket eller till och med Wifi-nätverk du vet.

  • Första gången du måste ladda ner applikationen Nätverkshastighet - övervakning som utvecklades Evozi i Google Play Butik. Denna produktivitetsapp är tillgänglig gratis killar!
Evozi Apps Utilities LADDA NER
  • I så fall kan du öppna den nätverkshastighet som har varitInstallera. På välkomstskärmen kan du hoppa över steg med knacka knapp Hoppa eller hårt slag till höger för information och knacka knapp Gjort.
  • För att kontrollera internethastigheten kommer du att ges på huvudskärmen internet hastighetsdiagram din Android-smartphone använder. Det finns såväl nedladdningar som uppladdningar. Det finns också information om aktuell internethastighet, högsta internethastighet och vilket nätverk som används.
  • Du kan också knacka ikon Miljö längst upp till höger för att ställa in Meddelandefält, Flytande widget, Användningsövervakning och Visa i snabbinställning för ytterligare inställningar.
  • Knacka också en ikon med tre rader i det övre vänstra hörnet för ytterligare alternativ. Till exempel Detaljerad information för att ta reda på internetanvändningen varje dag. Eller också en meny Appstatistik för att ta reda på internetanvändningen i varje applikation.

Så här kontrollerar du Android-internethastigheten realtid med hjälp av nätverkshastighetsövervakningsprogrammet. Du behöver inte oroa dig längre för att köra in i ett långsamt nätverk. Lycka till!

Läs också artiklar om Internet eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.