ladda ner den senaste pubg pc 2020 gratis + hur man spelar

Kan du inte ladda ner PUBG PC Steam? Istället för att betala är det bättre att ladda ner den senaste PUBG-datorn gratis i den här artikeln och det finns ett sätt att spela den också.

Ladda ner PUBG PC gratis och lagligt utfattig? Naturligtvis kan du, gäng! Det coola är att denna PUBG kan spelas på en bärbar dator / PC med potatis med 2 GB RAM.

Som du vet, PlayerUnknown's Battlegrounds aka PUBG var först närvarande på PC och du måste spendera pengar för att köpa spel via Steam.

Nu behöver du inte vara förvirrad längre, problemet är utvecklare PUBG-spelet har varit generöst med att presentera en gratis PC-version av Battle Royale-genren som har ökat den senaste tiden.

Du kan välja att spela PUBG PC-spel gratis genom två metoder. Första användningsversionen PUBG Lite eller andra med en emulator Tencent Gaming Buddy, gäng.

Om du vill veta hur du laddar ner PUBG på en bärbar dator eller PC gratis och lagligt, se fullständigt nedan, gäng!

Ladda ner PUBG PC 2020 Lite-versionen

PUBG Lite det kan sägas vara en lätt version av PUBG PC Steam-spelet avsedd för spelare som har en PC med begränsade specifikationer, till exempel en 2 GB RAM-bärbar dator.

Det är ingen överraskning att PUBG Lite släpptes för spelare gäng i utvecklingsländer i Asien och Latinamerika, inklusive Indonesien.

Att ha en liten storlek är en av fördelarna med detta spel. Men i förväg, låt oss kontrollera minimispecifikationerna för PUBG Lite PC-spel enligt följande.

PUBG Lite PC Minsta specifikationer

PUBG Lite PCMinsta specifikationerRekommenderade specifikationer
Operativ systemWindows 7/8 / 8.1 / 10 10-bitarsversionWindows 7/8 / 8.1 / 10 10-bitarsversion
CPUIntel Core i3 @ 2,4 GHzIntel Core i5-650 @ 3,2 GHz
VGAIntel HD Graphics 4000Nvidia GeForce GTX 660 eller AMD Radeon HD 7870
DirectXDirectX 11.0DirectX 11.0
Bagge4 GB8 GB
Hårddisk4 GB4 GB
YtterligareStabil internetuppkopplingStabil internetuppkoppling

Sätt Ladda ner PUBG PC Lite

 1. Ladda ner PUBG Lite-spelet via länken nedan:
 1. När nedladdningen har lyckats dubbelklickar du på den nedladdade filen för att öppna huvudalternativet och klickar sedan på Nästa.
 1. Hålla med avtal begärts av utvecklaren och klicka sedan på Nästa för att fortsätta.
 1. Välj var du vill spara det här spelet på din dator och klicka sedan på Nästa.
 1. Välj om du vill skapa genväg på skrivbordet eller inte, klicka sedan på Nästa.
 1. När installationen är klar, kontrollera alternativen Kör Launcher.exe för att fortsätta nästa nedladdningsprocess och tryck på knappen Avsluta.
 1. När startprogrammet öppnas loggar du in med ditt PUBG-konto och om du inte har ett register först.

När du har loggat in med ditt konto fortsätter nedladdningsprocessen automatiskt. Vänta bara tills du kan spela det här spelet.

PUBG Lite kan sägas vara ett spännande spel som du måste spela, speciellt för de av er som vill komma i nivå med gameplay vilket är verkligen mer stressande.

Förutom PUBG Lite finns det också andra 2 GB RAM-lätta PC-spel som du kan spela. Så här, här: Bästa lättviktiga PC-spelrekommendationer 2019, lämpliga för potatisdatorer!

VISA ARTIKLAR

Ladda ner PUBG Mobile PC Emulator Tencent Gaming Buddy / Gameloop

För det andra, hur man spelar PUBG Mobile på en dator som du också kan prova är att använda emulatorTencent Gaming Buddy som nu har bytt namn till Gameloop.

Även om namnet har ändrats är sättet att ladda ner och använda det fortfarande detsamma. Emulator Denna Android kan användas för att spela PUBG Mobile-spelet på en PC eller bärbar dator.

Gameloop i sig skiljer sig från emulator Android som ApkVenue diskuterade i följande artikel: 20 bästa och lätta Android-emulatorer för datorer och bärbara datorer!

VISA ARTIKLAR

Om du är uppmärksam är detta spel en version mobil optimerad för att spela på en PC med tangentbord och mus.

Så för dig som just har flyttat från PUBG Mobile och vill spela på en PC blir det lättare att anpassa sig till Gameloop-versionen av PUBG PC.

Tja, innan du går in i en diskussion om hur man spelar och ladda ner Den fria PUBG PC-versionen av Gameloop, låt oss titta på de minsta specifikationer för PC eller laptop som du måste ha.

Minsta specifikationer för Tencent Gaming Buddy

Tencent Gaming BuddyMinsta specifikationer
Operativ systemWindows 7/8 / 8.1 / 10 (med senaste Service Pack)
CPUIntel eller AMD dual core-processor @ 2,0 GHz


stödja VT-x eller AMD-V Virtualization Technology

VGAIntel HD Graphics 3000 eller Nvidia GeForce 8600 / 9600GT eller AMD ATI Radeon HD2600 / 3600


stödja OpenGL 2.0 eller högre prestanda

DirectXDirectX 9.0c
Baggeminst 3 GB RAM (rekommenderat 4 GB RAM)
Hårddisk2 GB
YtterligareStabil internetuppkoppling

Sätt Ladda ner & Spela PUBG Mobile Tencent Gaming Buddy

 1. Ladda ner emulatorn Gameloop / Tencent Gaming Buddy via länken nedan:
Skjutspel Tencent Mobile International Ltd. LADDA NER
 1. Dubbelklicka för att starta installationen. Första gången du installerar den visas den dyka upp Användarkontokontroll och klicka på knappen Ja att fortsätta.
 1. Klicka på knappen Installera för att starta installationen omedelbart emulator på din PC eller laptop eller välj Anpassa först för att ändra katalogen installera emulatorn.
 1. När det är klart är allt du behöver göra att klicka på knappen Start att börja öppna emulator, gäng.
 1. Gå till flikSpelcenter och välj menyn PUBG Mobile. I det här steget måste du också vänta ett ögonblick på att Gameloop ska ladda ner resurs och motor-hans.
 1. Klick Installera för att starta spelinstallationsprocessen.

NOTERA:


Se till att internetanslutningen som är ansluten till din PC eller bärbara dator är stabil och smidig på grund av PUBG Mobile-installationen på Tencent Gaming Buddy emulator springer lite länge.

 1. Nu kan du spela PUBG PC gratis beväpnad emulator Gameloop. Precis som i mobilkan du välja att logga in använder Facebook, Twitter eller använder Gäst.

Eftersom det fortfarande är i utvecklingsfasen finns det naturligtvis fortfarande några delar buggar och behöver förbättras.

Men totalt sett spelar PUBG Mobile PC via Tencent Gaming Buddy emulator tillräckligt bra. Garanterat att bli riktigt kul, deh!

Skillnaden mellan PUBG Lite PC och PUBG Mobile Gameloop

Några av er måste undra, varför rekommenderade Jaka Tencent Gaming Buddy-versionen av PUBG Mobile och även PUBG Lite, eller hur?

Så det är därför ApkVenue kommer att förklara. Egentligen har dessa två spel samma koncept, nämligen spelet Herre på täppan som PUBG Steam-versionen.

Men mellan de två bästa spelen som spelas på den här datorn är det vissa skillnader både vad gäller grafik, gameplay, och andra. Nyfiken? Kolla in recensionerna först!

SkillnadGameloop-version av PUBG MobilePUBG Lite PC
GrafiskGrafik liknar versioner mobil som spelas på smartphone (Android och iOS)Grafik liknar PUBG Steam, men det finns justeringar för datorer med låg specifikation
SpelSpel samma som version mobil, med utsikt layout liknande knappSpel antar PUBG Steam, med några ändringar i knappkontrollerna genväg
VapenNästan komplett som PUBG Steam-versionenInte alla vapen finns i denna version
MappErangel, Miramar, Sanhok och VikendiErangel, Miramar, Sanhok och Vikendi
Spel lägeFPP & TPP Mode (Solo, Duo, Squad), Arcade ModeFPP- och TPP-läge (Solo, Duo, Squad)
EtcDet finns inget vådabekämpningDet finns vådabekämpning

Bonus: Här kommer fördelen Ladda ner PUBG PC Free och Legal

Bra spel igenom launcher PUBG Lite och Tencent Gaming Buddy, naturligtvis beror allt på dig. Men naturligtvis har du spelat lagligt och är erkänd utvecklare, gäng.

Tja, förutom det finns det också flera fördelar som du kan få när du spelar genom de två metoderna ovan för att spela spel Herre på täppan populär.

1. Stödja spelekosystemet från Utvecklare

Genre spel Herre på täppan ganska nytt och faktiskt populärt av närvaron av PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG).

Av män-ladda ner genom launcher eller emulator tjänsteman från utvecklare, naturligtvis har du kommit stöder spelekosystemet att du spelar.

Till exempel när du spelar på Tencent Gaming Buddy kommer det naturligtvis att vara bättre än om du spelar vidare emulator Övrig.

Dessutom behöver du inte oroa dig för buggar och andra problem som säkert kommer att hanteras snabbare av utvecklarerätt?

2. Grafik och prestanda Spel Utmanande

Android- eller iOS-mobiltelefonen som du använder kan vara begränsad till att få det faktiska resultatet av ett spel.

Därav den andra launcher PUBG ovan kommer att tillhandahålla bättre grafikprestanda jämfört med om du spelade live på smartphone.

Dessutom är det klart gameplay vilket ges är mer utmanande eftersom en PC eller bärbar dator tydligt ger flexibilitet i att kontrollera spelet.

Naturligtvis skiljer det sig från skärmen smartphone som har begränsade dimensioner för att rymma många knappar samtidigt för att utföra olika kommandon, gäng.

3. Mer optimerad för att spela FPS / TPS-spel

Kanske är det här som kommer att locka mycket uppmärksamhet, särskilt för PC-spelälskare.

Ja, spela spel Förstapersonskjutare (FPS) eller Tredjepersonsskjutare (TPS) är definitivt mer optimalt när du spelar med mus och tangentbord.

För veteran FPS-spelare, som Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), kan de anpassa sig snabbare till den här kontrollen.

Men för er som just bytte från mobil till en PC eller bärbar dator är det bättre att göra dig redo för mycket lärande och övning först.

Det är en samling av hur man spelar och ladda ner PUBG PC är gratis, bra användning launcher PUBG Lite och via emulator Tencent Gaming Buddy.

Nu kan du njuta av känslan av att spela, utan att spendera en krona. Riktigt kul, eller hur?

Glöm inte att göra det dela med sig och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips och tricks samt nyheter om den senaste tekniken från JalanTikus.

Läs också artiklar om PUBG Mobile eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found