10 krigsspel på Android med den bästa grafiken från 2016

10 bästa grafiska krigsspel för Android 2016. Känn den fruktansvärda kampen i krig och oändligt lidande genom din Android-smartphone.

Spelade krigsspel, det är väldigt stressande och spännande. Speciellt när det spelas från ett förstapersonsperspektiv (First Person Shooter) eller som ett strategispel. Innan Android- och iOS-eran kunde spelning av krigsspel bara göras på en konsol eller PC. Nu kan du dock spela krigsspel var som helst och när som helst via din Android / iOS-smartphone eller surfplatta.

Människans historia har aldrig sparats från krig. Därför många utvecklare spel som lyfter den här historien. Det får dig att känna dig som om du störtar in i en fruktansvärd slagfält fylld med lidande. ApkVenue har samlat det 10 bästa krigsspel för Android som är av extraordinär kvalitet, både visuellt och gameplay-hans.

  • Hur man spelar HD-spel på 'Low End' Android
  • 10 sämsta Android-spel genom tiderna

Bästa grafik Android War Game 2016

1. Modern Combat 5 Blackout

Modern Combat 5 Blackout är ett av krigsspelen förstapersonskjutare Den bästa Android gjord av Gameloft. Kanske kommer du att gapa över den mycket bra grafiska kvaliteten. Du kommer att börja närma dig fienden från vattnet i hemlighet, sedan starta en spänd skjutspel och avsluta med kulor med en helikopter.

Som namnet på serien antar Modern Combat 5 Blackout bakgrunden för framtida krigföring som återspeglas i nivåerna, kostymerna, vapen och fordon i spelet. Flerspelarläge är en av fördelarna med detta spel, där du kan tävla med andra spelare runt om i världen.

Gameloft Skjutspel NEDLADDNING

2. Död effekt 2

Dead Effect 2 är ett rymdkrigsspel som presenterar berättelser och element gameplay FPS utrustad med RPG-liknande anpassningsfunktioner. Det bästa HD Android-spelet som gjorts utvecklare BadFly Interactive presenterar en spänd skräck och spänning när du är i krig med fruktansvärda varelser som zombies, mutanter och andra dödliga varelser i yttre rymden.

I Android krigsspel Här väljer du att spela som en av tre karaktärer med olika former och förmågor. Du kommer att bli inbjuden att navigera i det mörka rymdskeppet ESS Meridian som är bakgrunden till den första Dead Effect, du kan slåss med kampanj och sidouppdrag som är upp till 30 timmar långa.

BadFly Interactive Shooting Games, a.s. LADDA NER

3. Krigsrobot

Krigsrobot är ett krigsspel handling med fantastisk HD-grafik kombinera gameplay slåss online-multiplayer med temat Mechs robot gjort utvecklare Pixonic LLC. Här hittar du en hård stridsåtgärd mellan gigantiska robotar. Detta spel betonar en dynamisk, snabb och explosiv actionfaktor.

Spel War Robots är mer eller mindre detsamma som ett krigsspel som bygger på aspekter fånga fyren som World of Tanks Blitz och andra. Du kommer att slåss som ett lag, 6 mot 6. Ditt lags uppgift är att kontrollera alla strategiska punkter runt arenan och samtidigt bekämpa attacker från motståndarlaget.

Pixonic LLC Skjutspel NEDLADDNING

4. Implosion förlorar aldrig hopp

Implosion förlorar aldrig hopp bär genren hacka och snedstreck. Detta spel tar dig till en jord som har förstörts av krig, nämligen invasionen av utomjordingar från en annan planet som kallas XADA. De som invaderar jorden, förstör den mänskliga civilisationen och sprider viruset som förvandlade människor till något slags zombies under deras kontroll.

De återstående människorna flydde sedan och bodde på rymdstationen. Efter tjugo år sedan händelsen tog rymdstationen en konstig signal från jordens yta. Slutligen tilldelas du att gå till jorden och undersöka var signalen kommer ifrån och återigen måste du slåss och slåss för att återvinna jorden genom mycket fantastisk 3D-grafik.

Äventyrsspel från Rayark Inc. LADDA NER

5. Anomaliförsvarare

Fantastisk grafik är spelets identitet Anomaliförsvarare. Detta spel är genre torn försvar, med effekter av vapen, explosioner och detaljer om rymdnyanserad miljö som är mycket tilltalande för ögat.

Här kommer du att bygga en torn att slåss och attackera människorna som försöker nå startplatta och förstör ditt främmande fartyg. Ja, fienderna du möter är människor, smarta människor med sofistikerade vapen och utrustning.

6. N.O.V.A. 3: Freedom Edition

Nästa krigsspel är N.O.V.A. 3 Freedom Edition från Gameloft. Du tar rollen som Kal Wardin, huvudbefälhavaren för specialstyrkorna som kallas Near Orbit Vanguard Alliance eller N.O.V.A. Tidigare tjänade Kal Wardin utanför planeten, vilket i de två föregående spelen blev han en respekterad hjälte och lyckades utrota de främmande fiender som kallades Voltariterna.

Kal Wardin återvänder till jorden efter att ha fått information om att Voltarites trupper attackerar planeten Jorden. Kal Wardin återvände genast till jorden och landade i staden San Francisco. Han såg också att nästan hela jordens befolkning försvann och själva staden förstördes. Så återigen åtföljdes Kal Wardin av en AI som heter Yelena och var tvungen att kämpa för att ta jorden från Voltariterna.

7. Deus Ex: Fallet

Deus Ex: Fallet är ett spel som ingår i den legendariska RPG-serien från Square Enix som inte bara kan avnjutas på konsoler och datorer. Deus Ex: Fallet presenterar en berättelse sci-fi vilket kommer att avslöja konspirationen i en värld där människor har kroppsdelar från maskiner.

Du kommer också att behandlas på en ganska djup berättelse skjutspel med två olika tillvägagångssätt. Du kommer att slåss och döda alla fiender i sikte eller kringgå alla fiender i hemlighet.

Skjutspel SQUARE ENIX INC NEDLADDNING

8. World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz är ett spel gratis att spela MMO tank krig multiplayer vilket är mycket populärt på PC, spel gjorda utvecklare Wargaming World har gameplay vilket är fängslande. I det här spelet är du involverad i ett stridsvagnskrig som spelas online online multiplayer 7 mot 7, mellan tyska, sovjetiska, brittiska, amerikanska och japanska fraktioner i konflikten under andra världskriget.

Det finns mer än 200 typer av bepansrade tankfordon och 18 unika stridsarenor och var och en har ett annat placeringstema. Du kan ocksåuppgradera din tank för att bli hårdare på slagfältet, naturligtvis, med köp i appen (IAP). Spel multiplayer över flera plattformar den är gratis tillgänglig för iOS, Android, OS X och Windows 10.

Asiatiska Wargaming Strategispel LADDA NER

9. Brothers in Arms 3

Skjutspel behöver inte alltid vara i första personens perspektiv, aka FPS. Brothers in Arms 3 detta är ett exempel. Med ett tredjepersonsperspektiv kommer du att hälsas med spänning när du utför ett uppdrag med miljö en tid av andra världskriget och ett slagfält som aldrig slocknar. Tillsammans med sergeant Wright och andra medlemmar måste du slutföra varje uppdrag.

Gameloft Skjutspel NEDLADDNING

10. Kritiska ops

Saknar du att spela Counter Strike? Så du måste spela det här spelet. Kritiska ops är ett Android-krigsspel som presenterar en mycket tjock Counter Strike-känsla. Med gameplay Beroendeframkallande klassisk FPS, Critical Ops ger upplevelsen multiplayer-skjutspel konkurrenskraftig. Critical Ops krigsspel är ett plattformsspel så att spelare från Android-, iOS- och Facebook-plattformarna kan spela tillsammans.

Det är de tio krigsspelen för Android med den bästa grafikkvaliteten av JalanTikus-versionen. Känn krigets spänning och skräck på din smartphone. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found