10 Android-appar som "kanske" förblir populära 2016

De tio applikationerna här är förutsägelser av den populära Android-applikationen i 2016-versionen av JalanTikus. Vad är din version?

När vi går in i det nya året, som är 2016, kommer vi naturligtvis att bli glada att se alla nya möjligheter som kommer att inträffa 2016, eller hur? Android-applikation 2016 ser det ut som om det kommer att bli mer sofistikerat och mer stabilt än de populära Android-applikationerna 2015. Den här gången har JalanTikus förutsägelser om den populära Android-applikationen 2015 och kommer att förbli den populära Android-applikationen 2016.

Applikationen som JalanTikus väljer nedan är naturligtvis inte bara ett val, utan att titta på den tidigare trenden 2015 och se hur Google valde den bästa Android-appen 2015-versionen. Google Play Butik. JalanTikus-förutsägelserna nedan är inte i ordning, bara nämner vad som kommer att få positionen för den populära Android-applikationen 2016.

  • Dessa 9 webbläsartrick på Google SPARAR definitivt din internetkvot
  • 7 teknologier som kommer att bli trender 2016

10 Android-appar som förblir populära 2016

1. Google Chrome

Som en produkt som släpptes i samma företag som företaget som släppte Android OS, nämligen Google Chrome det verkar förutsägbart att Google Chrome fortfarande kommer att vara en populär Android-applikation 2016.

Google Chrome med en myriad av häftiga funktioner och alltid optimerad med det senaste till det äldsta Android-operativsystemet gör att Google Chrome förblir en av de mest populära Android-webbläsarapplikationerna 2016.

LADDA NER Google Browser Apps

2. Facebook

Även om du säger Facebook Slöseri med kvoter, batteridränering och slöseri med RAM men den här sociala medieappen är fortfarande den älskade appen till denna dag. Facebook-användare som har nått mer än 1 miljard aktiva användare per dag får JalanTikus att förutsäga att Facebook kommer att förbli ett populärt socialt medieprogram för Android 2016.

Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER

3. BBM

Den senaste BBM-applikationen, den senaste BBM-moden, Anime BBM-moden, hittills finns det fortfarande många som letar efter den. Även om många har sagt att BBM är långsam, BBM i väntan på, etc. men det verkar BBM-ansökan Det kommer att förbli populärt och sälja bra som applikation chatt Android är populärt 2016, särskilt i Indonesien.

BlackBerry Sociala & meddelandeprogram LADDA NER

4. Clash of Clans

Android-spel den här lyckades locka hjärtan hos många Android-användare, blev till och med Android-spelet med störst inkomst. Sammandrabbning av klaner, ett strategispel som kan spelas högt, kolliderar med de bästa COC-formationerna, attackerar med den bästa COC Troops-kombinationen och attackerar bas motståndare med oövervinnliga COC-formationer har lyckats få Android-användare som spelar COC att glömma tiden. Kan COC bli det populära Android-spelet 2016?

LADDA NER Supercells strategispel

5. WhatsApp Messenger

Ansökan chatt Denna populära och har förvärvat Facebook har redan redan massor av användare WhatsApp är en av Android-applikationerna som måste installeras på varje ny Android-smartphone. Kan WhatsApp Messenger förbli en applikation chatt Den mest populära Android 2016?

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

6. LINE Messenger

LINE Messenger är en av de populära chattapplikationerna från Sydkorea som konkurrerar med WhatsApp Messenger. LINE Messenger i Indonesien kan också sägas vara en populär Android-applikation eftersom det finns så många spel som spelas med ett LINE-konto.

Dessutom har de olika LINE-klistermärkena som kan köpas med mynt också uppmärksammats av många Android-användare att använda LINE Messenger som en applikation chatt rolig. Du kan få LINE gratis mynt med funktioner Gratis mynt.

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

7. UC-webbläsare

Det bästa webbläsarprogrammet från UCWeb Detta är verkligen en av de mest populära webbläsartillämpningarna, särskilt när du får statistik UC-webbläsare är den näst mest populära webbläsaren i världen. Detta bevisar att UC Browser varje år konsekvent blir den mest populära webbläsaren i världen. Detta får JalanTikus verkligen att förutsäga att UC Browser kommer att förbli ett populärt Android-webbläsarprogram 2016.

UCWeb Inc. webbläsarappar LADDA NER

8. Instagram

En av de sociala mediebaserade applikationerna Foto delning det har också förvärvats av Facebook. Instagram är en populär applikation i avsnittet sociala medier för att dela foton. Enkel användning av Instagram från fotoredigering till ladda upp gör Instagram hittills fortfarande till en populär Android-fotoapp.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

9. Opera Mini-webbläsare

Det verkar Opera Mini har varit en populär webbläsare sedan urminnes tider Symbian först eftersom en av dess funktioner gjorde Opera Mini till en kvotbesparande webbläsare som har inbäddats i hjärnan hos varje gadgetägare som väljer Opera Mini som sin kvotbesparande webbläsare. Kan Opera Mini fortfarande vara ett kvotbesparande Android-webbläsarprogram 2016?

Opera Software LADDA NER Browser Apps

10. BaBe - Läs indonesiska nyheter

Om någon ser Google Play Store-utgåvan av den populära Android-appen 2015 kommer de definitivt att hitta BaBe som Googles föredragna app som den mest populära nyhetsappen i Indonesien. Jämfört med andra applikationer för nyhetsläsning, BaBe - Läs nyheter har en mer fullständig nyhetskälla, interaktiva kommentarer mellan användare och sparar mer på din kvot. Så det verkar som att BaBe i år fortfarande kommer att ingå i ledningen för den populära Android-applikationen 2016.

Mainspring Productivity Apps NEDLADDNING

De tio applikationerna ovan är bara förutsägelser, vem vet vilken typ av applikation eller vilken typ av spel som är bra och plötsligt kan vara populär. De tio applikationerna ovan är förutsägelser av populära Android-applikationer i 2016-versionen av JalanTikus. Vad är din version?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found