hur man gör färgat skrivande på whatsapp (ingen rot!)

Det finns många dolda WhatsApp-tips som inte har avslöjats av allmänheten. En av dem är hur man gör färgat skrivande på WhatsApp. Men den här gången har ApkVenue tipsen.

Vem är uttråkad av utseendet enkel monotoni från WhatsApp? Mättad med fyra sätt att ändra det mycket vanliga teckensnittet från WhatsApp? Vill du göra WhatsApp mer färgstark?

Det finns inget tema som Line Messenger eller minispel som på Telegram, vilket kanske gör många människor mättade med WhatsApp.

Var snäll, ha tålamod! ApkVenue har en tunn linje så att din chatt på WhatsApp inte längre är gammal och stel!

Om du tröttnar på WhatsApp är det kanske inget fel med att ändra några inställningar på din chattdisplay.

Den här gången har ApkVenue enkla tips, hur man gör färgat skrivande på WhatsApp Kom igen, prova det killar! Behövs inte rot, jailbreak och andra!

  • Det enklaste sättet att ändra WhatsApp-temat | Du kan göra det utan ansökan!
  • Dessa 14 WhatsApp-tips (kanske) Du visste inte förrän nu
  • 100+ cool, klok, rolig och senaste WhatsApp-status 2021 (mest uppdaterad!)

Hur man gör text i färg på WhatsApp

Tidigare hade ApkVenue diskuterat många andra WhatsApp-tips som att ändra teman, teckensnitt, skapa WhatsApp-status och andra.

I den här artikeln vill ApkVenue ge dig tips så att du har färgskrivning på din WhatsApp med Blue Text-applikationen. För nedladdningslinjen har ApkVenue tillhandahållit det nedan.

Ladda ner:Blå text

Steg för att göra text i färg på WhatsApp med blå text

- Det första steget, Du måste först ladda ner programmet Blue Text innan du kan skriva färgglada skrivningar på WhatsApp.

- Det andra steget, installera och kör Blue Text-applikationen som vanligt och skriv sedan ordet du vill ändra färg för.

- Tredje stegetkopiera meningen eller ordet som du vill ändra färg på på WhatsApp genom att hålla ned eller håll "kopiera" -logotypen till höger om texten där teckningsoptionerna har ändrats, som i exempelbilden nedan.

- Det fjärde steget, efter att du har duplicerat ellerkopiera artikeln tidigare i Blue Text-applikationen, öppna din WhatsApp-applikation som vanligt och håll på den vanliga platsen skriver du in ord, vänta sedan och välj menyn klistra eller klistra.

- Gjort! Nu kan du chatta på WhatsApp med en ny färg! Inte längre svart som vanligt.

Det är väldigt enkelt killar att göra färgskrivning på WhatsApp?

Även om du just nu bara kan ändra WhatsApp-teckensnittsfärgen till blå, förhoppningsvis kommer det att finnas nya funktioner i framtiden så att du kan ändra den till en annan färg!

Om det finns ett sätt måste det vara Jaka uppdatering till dig killar!

Så det var tips från Jaka hur man gör färgat skrivande på WhatsApp. Förhoppningsvis kan dessa tips hjälpa dig att se cool och uppdaterad med WhatsApp-applikationen.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found