spännande! Fyra applikationer från den här raden gör dina foton ännu mer instabila!

Inte bara en chattapplikation, LINE tillhandahåller en serie andra applikationer, inklusive kameraprogrammet eller LINE-fotoprogrammet. Här är fyra fotoprogram från LINE som du måste prova.

Idag vem har inte provat LINE? LINJE lockar många användare eftersom det har många fördelar, du heter det klistermärke-klistermärke vilket är roligt. En applikation chatt används av miljontals människor i världen har massor av innovativa funktioner vilket gör aktivitet chatt mer kul.

Inte bara en chattapplikation, LINE tillhandahåller en serie andra applikationer som ingår i Familjeprogram, med början från spelet, verktyg skapa smartphone, ordbok uppkoppladtills kameraprogrammet eller fotoprogrammet LINE är redo att göra din fotografering roligare. Men ändå kameraapp från LINE vad kan du använda? Kolla in följande ApkVenues recension.

  • Goda nyheter, JalanTikus har ett officiellt LINE-konto!
  • Förlust om du inte lägger till LINE Official Account! Här är 5 skäl
  • Breaking 2017, LINE siktar på att vara Smart Portal nr 1 1

Denna applikation från LINE gör dina foton ännu mer instabila!

1. LINE-kamera

Källa: Google Play

LINE-kamera innehåller många roliga fotofunktioner, så att du kan redigera fotofiler från galleriet eller ta dem direkt. Därefter kan du dekorera det med filter, ramar, teckensnitt, eller stämpel som innehåller söt ikon inklusive LINE-tecken som uppdateras kontinuerligt varje vecka.uppdatering.

Källa: Google Play

I LINE Camera finns det också en serie professionella fotograferingsverktyg som collage, touch shot, timer shotoch rutnätsvy, videoinspelningsfunktion med levande stämpel och filter, inklusive knappar dela med sig till media.

Naver foto- och bildappar LADDA NER

2. B612 - Selfiegenic Camera

Källa: Google Play

För de av er som gillar det selfie, du måste prova fotoapplikationen LINE B612. Med ett enkelt utseende ger B612 en myriad av speciella selfie-fotofaciliteter som levande försköning det där kan göra ditt ansikte snyggt, mall collage och dussintals roliga effekter ingår tilt-shift för att ge en suddighetseffekt runt objektet och vinjett för att lägga till en svart ljuseffekt i fotokanterna.

LINE Corporation webbläsarappar LADDA NER VISA ARTIKLAR

3. TITTER

Källa: Google Play

Om B612 kan göra ditt ansikte ser smidig ut på bilden, fotoapplikation LINE LOOKS kan producera foton full smink utan att behöva gå till salongen. När du tar selfies kan du använda livefilter med smink i stil med koreanska artister, möta kontureffekter eller prova virtuell smink genom att applicera ett antal kosmetiska element som läppstift och rodna på.

4. Foodie

Källa: Google Play

Slutligen är fotoapplikationen LINE Foodie speciellt gjord för Instagrammer och matfotograf som vill fotografera mat med snyggare resultat och väcka smak, även om det bara är beroende av smarttelefonkameror.

Källa: Google Play

I LINE Foodie kan du välja en serie filter att justera efter vilken typ av mat du fotograferar, från och med Kaffe, glass, kött, till sushi. Ännu mer intressant, det finns också ett manuellt läge som låter dig justera fokus och Ljusstyrka och funktioner för att hjälpa direkt vinkel foto av rätt mat.

Tja, där är det 4 kameraapplikationer gjorda av LINE som du måste försöka göra foton mer spännande. Om du har provat det, dela din erfarenhet i kommentarfältet, OK!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found