hur man spelar mobila legender på pc och laptop (100% fungerar)

Vill du spela ML som att spela Dota 2? Spela bara på PC! Kolla in handledningen om hur du spelar Mobile Legends på PC & Laptop utan att vara långsam nedan.

Vem gillar här att spela ML tills du tappar tid? Bara så att du vet, det är redan där nu hur man spelar Mobile Legends på PC, du vet!

Naturligtvis finns det flera fördelar du kan få genom att spela på en PC. Till exempel tar det inte slut på batteri och tar slut på internetkvoten.

Så för de av er som inte vet hur man laddar ner Mobile Legends på en bärbar dator, här ger ApkVenue en fullständig recension hur man spelar ML på bärbara datorer och datorer utan eftersläpning. Kolla in det!

Fördelar med att spela Mobile Legends på PC / Laptop

Egentligen är Mobile Legends ett spel mobil som är tänkt att spela på smartphone eller surfplatta, antingen baserat på Android eller iOS.

Men många Android-emulatorprogram på PC möjliggör nu ett sätt att spela ML på en Windows 7-bärbar dator eller PC. Naturligtvis finns det många fördelar som du kan känna, inklusive:

1. Kontroller och grafik som Dota 2

För de av er som letar efter en sida förutom att spela Dota 2 på PC kan Mobile Legends verkligen vara ett utlopp, vet du. Enkla kontroller med gameplay en enkel kan vara din anledning.

Nu vill vissa människor som spelar Mobile Legends på PC också känna det erfarenhet av att spela Dota 2 genom att använda formulärkontrollen mus och tangentbord, gäng.

Tja, om du är den typ av person vars händer är torra snabbt finns det inte mer fel skicklighet eftersom dina händer är hala, gäng!

2. Maximal livestreaming

Så om den här anledningen vanligtvis är för de av er som vill ha det live streaming spel på YouTube eller plattform andra här.

Vanligtvis para YouTuber Mobile Legends spela oftare på PC för att få några fördelar. Till exempel som en internetanslutning bättre och utan eftersläpning när du kör flera program samtidigt.

Minsta specifikationer för mobila legender på PC / bärbar dator

Efter att ha känt fördelarna med att spela Mobile Legends på en dator måste du nu känna till de minsta specifikationerna för PC eller laptop som du måste ha.

Åh ja, det här är så att du är bekvämare att spela utan distraktion eftersläpning, du vet. Vilka är då minsta specifikationer? Kolla detaljerna nedan, ja!

Minsta specifikationerMobile Legends: Bang Bang
Operativ systemWindows 7/8/10 (senaste servicepaketet)
CPUFlera kärnprocessorer, stödjer VT-x eller AMD-V Virtualization Technology
VGAStöd Open GL 2.0 eller högre prestanda
Bagge4 GB
Hårddisk1,5 GB
YtterligareStabil internetuppkoppling

Hur man spelar Mobile Legends på en PC eller bärbar dator utan fördröjning (100% fungerar)

Du måste vara otålig, eller hur? Ta det lugnt, nu har du gått in i huvuddiskussionen ändå!

Nu för denna handledning rekommenderar ApkVenue att du använder NoxPlayer eller bättre känd som Nox.

NoxPlayer själv är en emulatorprogramvara Den bästa Android, som rekommenderas för att spela Android-spel på datorer eller bärbara datorer.

För er som vill spela direkt på PC finns det tyvärr ingen ännu hur man spelar Mobile Legends på en dator utan en emulator.

För nästa steg, låt oss se den fullständiga guiden om att spela ML på en bärbar dator nedan:

Hur laddar jag ner och installerar Mobile Legends på NoxPlayer

Om du inte har det emulatorprogramvara NoxPlayer och de mest populära Mobile Legends-spelenInstallera låt oss följa stegen nedan.

Det är väldigt enkelt! Använd inte alla slags komplikationer.

 • Ladda ner och installera Android-emulatorprogrammet Nox Player på din dator. Du kan ladda ner den direkt via länken nedan:
BigNox Emulator LADDA NER appar
 • Ladda ner filer APK Mobile Legends: Bang Bang senast på länken nedan. Klicka sedan på och dra filer APK-fil till NoxPlayer-fönstret för att börja installera.
Moonton Strategispel LADDA NER
 • Förutom att göra installationen manuellt via filer APK, det kan du ocksåInstallera genom tjänsten Google Play Butik tillgänglig i NoxPlayer.

 • Öppna appen Google Play Store på NOX och logga sedan in med ditt Gmail-konto. Utför installationen som vanligt.

 • Kör i så fall Mobile Legends: Bang Bang genom att klicka på ikonen som tillhandahålls. Ladda ner data i spelet för att kunna spela spelet.
 • Gjort! Riktigt enkelt, eller hur, gäng?

Så här ställer du in Mobile Legends Mouse & Keyboard på NoxPlayer

Det är omöjligt, eller hur? Installera på en PC eller bärbar dator men ändå klagar vill fortfarande leka med det pekskärm?

För att du kommer att leka med mus och tangentbord, det finns flera inställningar som du måste göra innan du faktiskt spelar och känner det roliga.

Här är några nyckelmappning, till Styr Mobile Legends på PC använda sig av mus och tangentbord. Lyssna, låt oss!

 • När du har gått in i spelet ska du först spela anpassat läge för att starta inställningsknapparna. Öppna menyn Simulera Touch eller en tangentkombination Ctrl + 1 för att komma in på sidan musinställningar och tangentbord.
 • NoxPlayer har gett rekommendationer miljö att spela spelgenre MOBA. Följande är musinställningar och tangentbord bäst för att spela Mobile Legends på NoxPlayer.

Samling av Key Mapping Mobile Legends på NoxPlayer

KnappFungera
Knappen uppåtRörelse uppåt
Knappen nedåtRörelse ner
Vänster knappRörelse vänster
Knapp högerRörelse höger
PlatsNormal attack
FFärdighet 1
WSkicklighet 2
ESkicklighet 3
1Skill 1 Upgrade
2Skill 2 Upgrade
3Skill 3 Upgrade
VÅterkallelse
BRegen
NBattle Spell
Caps LockArtikelbutik
ZKöp artikel 1
XKöp artikel 2
F1Attack Command
F2Reträttkommando
F3Samla kommandot
F4Chattkommando
FlyttaStridsstatistik

Notera:


Ovanstående är musinställningar och standardtangentbord från NoxPlayer för att spela Mobile Legends. Du kan enkelt göra det beställnings- knappar enligt dina önskemål, gäng.

Tips & tricks för att spela Mobile Legends på PC eller bärbar dator, Auto Win!

Ladda ner och Installera spel? Kolla upp! Gör det miljö knapp mus och tangentbord? Kolla upp!

Det som nu saknas är några tips och tricks så att din spelupplevelse blir bekvämare, särskilt från problem eftersläpning alias ram bruten.

För att göra detta kan du göra följande steg.

 • Se till att internet eller WiFi-nätverk som du använder är stabilt medan du spelar.
 • Glöm inte att ändra falsk grafik när du spelar spelet vara så Medium eller det lägsta. Detta kan göras i spelet och på NoxPlayer.
 • Använd applikationen spel förstärkare för att rengöra RAM och program som körs bakgrund.
 • Spela med hjälp av gamepad för att förbättra spelupplevelsen. För rekommendationer gamepad bäst, kan se i den här artikeln: 8 bästa Android-spelkuddar för att spela mobillegender (uppdatering 2019).
VISA ARTIKLAR

Bonus: Rekommenderad Android-emulator för mobillegender förutom NoxPlayer

Förutom att använda emulator NoxPlayer, det finns också några rekommendationer emulator Den bästa Android att spela spel som du kan prova!

1. Tencent Gaming Buddy

Först kan du använda Tencent Gaming Buddy. Emulator gjord av Tencent Games visar det sig att det inte bara kan användas för att spela PUBG Mobile-spelet.

Här är det bibliotek som innehåller andra spel, som Arena of Valor, Honkai Impact 3, Speed ​​Drifters, inklusive Mobile Legends: Bang Bang.

Nu för följande installationsmetod, spela spelet på emulator detta kan du också se här: Hur man spelar PUBG Mobile på PC via Tencent Gaming Buddy Emulator.

Skjutspel Tencent Mobile International Ltd. LADDA NER

2. BlueStacks

Sedan finns det Bluestacks som nu har nått den tredje versionen, som nu har fullt stöd från BlueStacks spelplattform.

Beväpnad med den här funktionen hävdas att den kommer att ge bättre och snabbare prestanda för att stödja din upplevelse när du spelar Android-spel på en PC eller bärbar dator.

Appar Drivrutiner & Smartphone Bluestack LADDA NER

Andra Android-spelemulatorer ...

Förutom Tencent Gaming Buddy och Bluestacks finns det också några emulator En annan Android som du kan prova och justera efter behov.

Du kan läsa mer om ApkVenues artikel: 20 bästa Android-emulatorer för datorer och bärbara datorer (uppdatering 2019).

VISA ARTIKLAR

Jo det är så Installera samt hur man spelar Mobile Legends på en PC eller bärbar dator utan fördröjning emulator NoxPlayer.

Och för er som försöker för första gången kommer du definitivt att ha lite svårt att justera kontrollerna mus och tangentbord, gäng.

Så fortsätt försöka tills du lyckas! Ganbatte kudasai ~

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.