7 sätt att öppna en låst mobiltelefon på grund av att glömma nålen / mönstret

Hur man öppnar en låst mobiltelefon är väldigt enkelt, du vet! Här, se några knep för hur man öppnar en mobiltelefon som glömde hela lösenordet nedan.

Hur man öppnar en låst mobiltelefon säkert blir det mycket lättare när du vet lösenordet att använda. Men om det motsatta händer? Det kommer definitivt att göra dig riktigt yr, va.

Att låsa din smartphone är ett måste i denna tid och ålder. På Android-telefoner är de tillgängliga lösenorden ganska olika, det kan vara ett mönster, en kombination av siffror och bokstäver (lösenord), en PIN-kod eller en fingeravtryckssensor.

Tyvärr är det inte ovanligt att smarttelefonanvändare glömmer det lösenord för mobiltelefoner som de tidigare har ställt in så att det inte går att komma åt mobiltelefonen.

Men lugna dig bara! För den här gången har ApkVenue 7 sätt att öppna en låst mobiltelefon, det enklaste och mest komplicerade

Hur man öppnar en låst mobiltelefon enkelt och säkert

Många människor är fortfarande förvirrade över hur man öppnar en glömd mobiltelefonstift, särskilt på Android-enheten de använder.

Faktum är att ibland kan fel uppstå med din mobiltelefon och om du inte förstår hur du låser upp en alternativ mobiltelefon kan du bli överväldigad.

Här är sju metoder, aka hur man öppnar en låst mobiltelefon om du glömmer den Lösenord eller fingeravtryck du är mitt fel. Men kom ihåg! Detta inte ett knep för att öppna människors mobiltelefonmönster, ja!

1. Använda Android Enhetshanteraren

Det första sättet att öppna en mobiltelefon som har glömt lösenordet är att använda Android Device Manager, en officiell tjänst från Google.

Du kan använda en webbläsare på en väns Android-smartphone eller använda en bärbar dator för att få åtkomst till den här tjänsten.

Se också till att du är inloggad med samma Google-konto som på mobiltelefonen som glömde lösenordet, och självklart är mobiltelefonen ansluten till internetnätverket.

För en mer detaljerad metod kan du följa stegen nedan:

 1. Besök webbplatsen eller ladda ner Android Device Manager-applikationen från en annan bärbar dator, dator eller mobiltelefon.

 2. Logga in med samma Google-konto som din mobiltelefon.

 3. Välj ett alternativ 'Nyckel' eller 'Låsa'. Om Android Device Manager har problem med att hitta din enhet, klicka på knappen uppdatera webbläsare flera gånger.

 4. Ange det nya lösenordet två gånger för att bekräfta.

 5. Du kan öppna en låst mobiltelefon med ett nytt lösenord.

Ladda ner Android Device Manager-applikationen här!

Appar Drivrutiner & Smartphones Google Inc. LADDA NER

2. Använd Samsung Find My Mobile

Om metoden ovan inte fungerar och du råkar använda enheten Samsung. Du kan prova en tjänst som liknar Samsungs speciella Android Device Manager, nämligen Hitta min mobil.

Denna officiella tjänst från Samsung är det enklaste och säkraste alternativet att låsa upp en Samsung-mobiltelefon som är låst med ett lösenord.

Här är stegen som du kan försöka följa:

 1. Besök webbplatsen Hitta min mobil (//www.findmymobile.samsung.com/) från webbläsarprogrammet eller ladda ner programmet nedan.

 2. Logga in med ditt Samsung-konto eller skapa ett nytt konto om du inte har ett.

 3. Klicka på knappen "Lås min skärm" i den vänstra panelen.

 4. Ange den nya PIN-koden och klicka på knappen 'Låsa'.

Om en minut eller två, lösenord låsskärm den borde ha ändrats framgångsrikt till den nya PIN-koden du angav och använde för att låsa upp enheten.

Ladda ner appen Samsung Find My Phone här!

Ladda ner Samsung Apps Utilities

3. Använd funktionen Glömt mönster

Om din enhet fortfarande kör operativsystemet Android4.4 KitKat eller lägre kan du fortfarande använda funktionerna Glömt mönster.

När det gäller hur du använder funktionen Glömt mönster kan du se följande:

 1. Ange HP-lösenordet online slumpmässig 5 gånger eller tills den maximala gränsen nås och meddelandet "Försök igen om 30 sekunder" visas.

 2. Du väljer menyn 'Glömt mönster' som ett sätt att låsa upp HP-lösenord.

 1. Välj den glömda lösenordsmetoden du vill ha.

Det finns i allmänhet två metoder tillgängliga, nämligen att svara på säkerhetsfrågor eller logga in med ditt Google-konto.

Om du väljer den andra kommer Google att skicka ett e-postmeddelande med upplåsningsmönstret eller så kan du ändra det direkt.

4. Använd ADB för att ta bort lösenord

Denna nästa metod för att öppna en mobiltelefon som glömt lösenordet eller mönstret fungerar bara om du tidigare har aktiverat det USB felsökning.

Inte bara det, du kan bara öppna den glömda mobiltelefonstiftet om du har en dator som har anslutits till en smartphone via ADB.

Om du redan har gjort det rot eller installera en anpassad ROM måste du känna till den här processen. Istället för att bli nyfiken kan du överväga stegen nedan:

 1. Anslut din mobiltelefon till en bärbar dator / PC med en USB-kabel.

 2. Öppna kommandotolken och skriv sedan kommandot CMD adb-skal rm /data/system/gesture.key för att komma in i ADB-installationskatalogen.

 3. Starta om din smartphone och lösenordet ska vara på låsskärm redan inte tillgänglig.

Förlusten av det här lösenordet är bara tillfälligt, så se till att du ställer in ett nytt lösenord innan du fortsätter starta om Nästa.

Åh ja, det här tricket kan också prövas för er som letar efter ett sätt att öppna ett OPPO-mobiltelefonmönster eller annat märke, va!

5. Använd Säkert läge

Som du vet finns det många säkerhetsappar för låsskärmar för Android tillgängliga i Google Play Butik.

Några av dem är mycket imponerande eftersom de kan ändra lösenordet enligt kombinationen av timmar och minuter, datum och batteristatus. Ibland finns det dock buggar vilket gör din mobiltelefon otillgänglig.

Väl, Om problemet kommer från ett tredjepartsprogram kan du försöka göra det känga till Säkert läge som ett alternativt sätt att öppna ett låst mobiltelefonmönster.

Metoden varierar beroende på typ och märke på din smartphone. Men i allmänhet kan du följa stegen för att gå in i felsäkert läge i Android nedan:

 1. Håll ned strömbrytaren tills alternativet Starta om eller stänga av visas.

 2. Sedan håller du ner strömbrytaren på mobiltelefonen igen tills alternativet visas Starta om till säkert läge. Tryck sedan på OK.

 3. Genom Säkert läge avinstallerar du tredjepartslåsskärmsprogrammet som är orsaken till detta problem.

 4. Starta om mobiltelefonen för att komma ur felsäkert läge när avinstallationsprocessen för applikationen är klar.

Du kan också se några andra sätt att inaktivera Säkert läge som ApkVenue har diskuterat i en separat artikel.

6. Gör Lockscreen Crash

Denna metod använder sig av buggar på en smartphone som körs Android 5.0-5.1.1 Lollipop. Bortsett från det kan den här metoden för att öppna en låst mobiltelefon med hjälp av nödsamtal inte fungera.

För metoden själv kan du se följande steg:

 1. Tryck Nödsamtal som visas på låsskärmen.

 2. Använd sedan gränssnittet uppringare och skriv in 10 asterisker.

 3. Kopiera och klistra 10 asterisker tills antalet stjärnkaraktärer fördubblas.

 4. Upprepa denna process, kopiera och klistra in för att lägga till fler tecken till gränsen.

 1. Gå sedan tillbaka till låsskärmen och öppna den genväg kamera.

 2. Dra ner meddelandefönstret och tryck på ikonen inställningar, då kommer du att bli ombedd att komma in Lösenord.

 3. Långt tryck på kolumnen inmatning och välj klistra. Upprepa denna process flera gånger så att skärmlåset är aktiverat krascha och låter dig komma åt hela smartphone-gränssnittet.

Denna metod för att låsa upp mobiltelefonlösenordet kan användas om den mobiltelefon du använder fortfarande använder Android Lollipop.

7. Utför en fabriksåterställning

Om du har gjort alla sätt att öppna en mobiltelefon som glömt lösenordet ovan och det inte kan fungera också, är den slutliga lösningen att återställa mobiltelefonen till fabriksinställt alias Fabriksåterställning.

Men tyvärr är detta trick inte för dig som vill ha ett sätt att öppna en Android-mobiltelefon utan att förlora data.

För här måste du ge upp all data som lagras i ditt interna minne. Trots det är Factory Reset det mest effektiva sättet att öppna en mobiltelefon som glömt lösenordet eller mönstret.

Tja, för inträdesprocessen Återställningsläge detta varierar beroende på typ och märke på din smartphone. För att vara säker kan du bläddra efter märke och typ av mobiltelefon som används.

Eller så kan du också följa stegen nedan vem som vet beroende på vilken mobiltelefon du använder och det fungerar.

 1. Stäng av mobiltelefonen och slå sedan på den igen genom att trycka på knappen volym upp + hem + ström eller knapp volym upp + ström samtidigt.

 2. Använd volymknapparna för att välja ett alternativ Rensa data / fabriksåterställningoch tryck sedan på strömbrytaren för att välja den.

När processen är klar väljer du Starta om systemet nu och din smartphone är tillbaka i ett nytt tillstånd igen. Det är klart, hur man öppnar en låst mobiltelefon med den här metoden!

Det är de 7 mest effektiva sätten att låsa upp en låst mobiltelefon hittills. På grund av de många typerna och märkena av Android finns det verkligen inte en riktigt standardmetod att tillämpa.

Metoden som ApkVenue delar är inte automatiskt tillämplig på alla villkor. Ibland kan många faktorer orsaka att dessa metoder inte fungerar korrekt.

Om du känner till andra sätt kan du dela information i kommentarfältet nedan. Åh ja, kom ihåg igen! Använd inte detta trick för att låsa upp en väns mobiltelefonmönster, OK!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.