15 bästa Android-fingeravtrycksappar

Fingeravtrycks- eller fingeravtrycksfunktionen är nu en måstefunktion för Android-smartphones. Här granskar ApkVenue de 15 bästa Android-fingeravtrycksapplikationerna.

Fingeravtryck eller fingeravtryck är nu en av funktionerna som en smartphone måste ha. Ja. Eftersom varje människa har olika fingeravtryck anses denna funktion vara den mest effektiva som en säkerhetsfunktion, inklusive för Android-smartphones.

Så en obligatorisk funktion, fingeravtryck är inte längre bara en smartphone high end. Lägre medelklass smartphones kan ha det med applikationer. Här är Jaka recension 15 bästa Android-fingeravtrycksappen till dig.

  • Hur man hackar fingeravtryckssensor på smartphone utan krångel
  • Glöm fingeravtryckssensorn, nästa iPhone använder ansiktssensorn
  • Enkla sätt att göra en kamera till ett fingeravtryck för en smartphone som inte är utrustad med en fingeravtryckssensor

15 bästa Android-fingeravtrycksappar

1. App Locker: Fingerprint & Pin

Den här populära applikationen eller vanligtvis bara kallad App Locker är en av dem Android-fingeravtrycksapp bäst eftersom det ger funktioner fingeravtryck för att låsa applikationen tills inställningsmenyn eller inställningar.

Ändå ger denna applikation också andra säkerhetsfunktioner utöver fingeravtryckssensorn. De är en säkerhetsfunktion som använder en stift, mönster (mönster) och lösenord eller Lösenord.

Ladda ner KewlApps Utilities Apps

2. FingerSecurity

Precis som den tidigare applikationen erbjuder FingerSecurity också olika säkerhetsfunktioner för din Android-smartphone. Faktum är att en av funktionerna i den här applikationen har en dubbel låsning som gör din Android säkrare eller svår att bryta sig in i.

Rick Clephas Apps Utilities DOWNLOAD

3. AppLock Fingerprint Unlock

Inklusive ett av fingeravtrycksapplikationerna med den minsta storleken eller storleken, som är mindre än 2 MB, är AppLock Fingerprint Unlock det rätta valet för dig som inte vill vara komplicerad och äta mycket utrymme på Android-lagringsutrymme.

Om funktionerna? Den här applikationen är inte mindre komplett än andra fingeravtrycksapplikationer. Det ger även låsningstjänster för Bluetooth, WiFi och så vidare.

4. Applås med riktigt fingeravtryck

Inte heller mycket annorlunda än Android-fingeravtrycksapp En annan, Real Fingerprint App-lås kan låsa smartphones eller applikationer separat. Dessutom kan den här applikationen också ge meddelanden om någon försöker bryta sig in i din Android-enhet.

Apps Utilities Kohinoor Apps LADDA NER

5. Låsskärm för fingeravtryck

Fingeravtryckslåsskärmen är en av de enklaste fingeravtrycksapparna. Funktionerna är lika enkla som att kunna låsa och låsa upp din Android-smartphone med ett fingeravtryck som har varitskanna tidigare.

6. Applås: Fingeravtryckslösenord

När det gäller funktion har den här applikationen en funktion som också är nästan densamma som andra fingeravtrycksapplikationer. Skillnaden är, App Lock: Fingerprint Password har en skärm som enligt majoriteten recensent mest intressant bland andra fingeravtrycksapplikationer.

Verktyg för appar KeepSafe NEDLADDNING

7. ICE-upplåsning

Den här applikationen använder ditt fingeravtryck för att öppna en smartphone eller applikation i den genom att först ta ett foto av ditt fingeravtryck. Ja. ICE (Identity Control Essentials) Unlock matchar det fingeravtryck du använder med den första bilden eller bilden som tagits.

Appar Antivirus och säkerhet Diamond Fortress Technologies, Inc. LADDA NER

8. Fingeravtryck Snabbåtgärd

Precis som fingeravtryckslåsskärmen är en applikation som heter Fingerprint Quick Action också lämplig för dig som bara vill ha en enkel fingeravtryckssensorfunktion på din Android. Dessutom är denna applikation bland de enklaste att använda.

Apps Utilities Code boy studio LADDA NER

9. Fingeravtrycksgester

Också nästan samma som andra fingeravtrycksapplikationer, Fingerprint Gestures har också flera funktioner eller lägen. Inte bara fingeravtryck, du kan ställa in låsfunktionen med ett tryck på skärmen på din Android-smartphone.

Appar Produktivitet TH-spel LADDA NER

10. Riktigt hemknapp Fingeravtryck!

Applikationen heter Real Home Button Fingerprint! kan ändra hemknappen på din Android-smartphone, som bara var en vanlig hemknapp, till scanner en fingeravtryckssensor som sedan kan användas för att låsa smarttelefonen.

Apps Utilities AppsCity Ltd LADDA NER

11. Fingerprint Lock Prank

Till skillnad från andra applikationer är Fingerprint Lock Prank också en Android-fingeravtrycksapplikation men bara för skojs skull. En fingeravtrycksikon visas på smartphone-skärmen, men den kan inte användas eftersom den bara är för upptåg endast.

12. Fingeravtryckslås 2017

Den här applikationen har också samma funktion, som bara öppnar och låser en smartphone med en fingeravtryckssensor. Fingerprint Lock 2017 kan användas på din enhet med ett minimum OS Android 6.0.

13. App Lock Pro: Fingeravtryck

App Lock Pro: Fingeravtryck kan också vara ett finger sidi applikation Android ditt val. Förutom att den är enkel att använda, erbjuder den här applikationen också en mängd andra säkerhetsfunktioner som du kan använda samtidigt. Med andra ord, skiktad säkerhet.

Apps Utilities MobiDev Studio LADDA NER

14. Fingeravtrycksblodtryckssimulator

Till skillnad från andra applikationer är den här fingeravtrycksapplikationen inte för att låsa eller låsa upp en smartphone utan för att känna till blodtryck. Ja, fingeravtrycksblodtryckssimulator låter dig kontrollera blodtrycket på Android med hjälp av fingeravtryckssensorn.

Apps Utilities Zakiya-Apps LADDA NER

15. Fingeravtryck

Fingerprint Swipes är en app som bara Android-ägare kan njuta av med den senaste versionen av Oreo. För funktioner är denna applikation nästan densamma som andra fingeravtrycksapplikationer. Kanske tillagd med funktioner hårt slag enklare, enligt applikationsnamnet.

Apps Utilities Adrian Campos LADDA NER

Det är 15 Det bästa Android-fingeravtrycksapplikationen som du måste prova. Även om din Android-smartphone inte har en inbyggd fingeravtryckssensor, finns det ingen anledning för dig att missa den här funktionen eftersom du kan använda en eller flera av fingeravtrycksapparna ovan. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.