hur man prenumererar på viu premium för att se den senaste Drakor

Tittar du ofta koreanska drama? Om så är fallet kan du dra nytta av filmströmningstjänster som Viu genom att följa följande metod för att prenumerera på Viu.

För fans av koreanska dramaer är filmströmmar något som ofta görs, till och med som en hobby. Du måste också känna till de olika streamingtjänstplattformarna som blir allt populärare.

En av dem är VIU. Denna filmströmningstjänst ger gratis filmåtkomst för flera filmtitlar eller drama. Du kan också välja vilka titlar du vill titta på.

Förutom att vara gratis erbjuder Viu även betalda alias premiumtjänster för de av er som vill få fler fördelar. Sedan, hur hur man prenumererar på premium VIU? Här är förklaringen.

Hur du prenumererar på Viu Premium

Om du ofta tittar på de senaste koreanska filmerna och draman online via den här filmströmningstjänsten, kommer det verkligen att vara lönsamt att börja prenumerera på premiumtjänster.

Du kan också prenumerera på Viu enkelt, gäng. Betalningarna varierar också, från kredit, OVO, till Gopay. Naturligtvis kan du välja betalningsmetod som du vill.

Så, så att du inte är nyfiken, här har Jaka förberett en förklaring om hur man prenumererar på VIU så att filmupplevelsen blir ännu mer spännande. Kom igen, se följande förklaring!

1. Hur du prenumererar på VIU Premium via applikation

Till prenumerera på VIU via ansökan måste du naturligtvis ha ansökan först. Med den här filmen kan du titta på dina favoritdrama bekvämare, gäng.

- Steg 1: Ladda ner Viu-appen i Play Store eller klicka här. När du är klar med nedladdningen, öppna programmet.

- Steg 2: Se till att smarttelefonen är ansluten till ett internetnätverk med en stabil anslutning. Detta för att säkerställa att VIU-prenumerationsprocessen går smidigt.

- Steg 3:Lista först om du inte har ett konto. Men om du redan har det kan du omedelbart följa nästa steg.

- Steg 4: Klick hamburgarknapp i det övre vänstra hörnet. Välj sedan ett alternativ Starta prenumeration.

- Steg 5: Här ser du en mängd olika alternativ premium servicepaket från VIU. Du behöver bara välja det tjänstepaket du vill ha.

- Steg 6: Klicka på premiumservicepaketet. Sedan Välj kontantlös betalningsmetod vad du vill.

Du kan välja hur du ska prenumerera på VIU med kredit eller andra betalningsmetoder som OVO och Gopay. Betalningsprocessen är enkel och inte komplicerad, gäng.

- Steg 7: När betalningsprocessen är klar, vänta några ögonblick för att få den verifiering.

- Steg 8: Gjort. Du har prenumererat på premium VIU via applikationen.

Det var det hur man prenumererar på premium VIU på iPhone eller Android via appen. Genom att ha VIU-applikationen kommer tittarupplevelsen att kännas mer bekväm och spännande.

2. Hur du prenumererar på VIU Premium via webbläsaren

Förutom att gå igenom applikationen kan du också Premium VIU-prenumeration på iPhone och Android via en webbläsare. Metoden är också lätt som Jaka förklarade tidigare.

Så, förutom att gå igenom gratis webbplatser för filmvisning, kan du också titta på filmer och andra drama genom den officiella VIU-webbplatsen. Är du nyfiken på hur? Kolla in följande förklaring!

- Steg 1: Öppna en webbläsare på din iPhone eller Android-enhet. Gå sedan till den officiella VIU-webbplatsen eller klicka här. Se till att din internetanslutning är stabil, gäng.

- Steg 2: Registrera dig först. När du har loggat in klickar du på hamburgare ikon i det övre vänstra hörnet.

- Steg 3: Klick pilikon bredvid ditt profilnamn. Välj sedan ett alternativ Byt till Premium.

- Steg 4: välja premium VIU-servicepaket vill du. Därefter bestämma lämpligt kontantlöst betalningsalternativ.

Du kan anpassa sättet att prenumerera på VIU med GoPay, puls eller OVO. Om du fortfarande har ett Gopay-saldo kan du också använda det för betalningsalternativ.

- Steg 5: När du har valt en betalningsmetod, slutför betalningsprocessen tills du får verifiering.

- Steg 6: Gjort. Du kan börja njuta av premiumtjänster från VIU.

Det är enkelt, eller hur? Hur man prenumererar på VIU på iPhone och Android genom denna webbläsare är mycket enkelt. Dessutom finns det också olika betalningsmetoder, till exempel via kredit, Gopay och OVO.

Förutom det kan du också prova hur du prenumererar på VIU premium gratis genom att använda kampanjkoden som du får från den officiella VIU-partnern, gänget. Metoden är också lätt, verkligen!

Du måste bara välja det bästa servicepaketet som säger Kampanjkod Rp0. Ange sedan kampanjkoden som du har och du kan omedelbart få tillgång till premium VIU-innehåll.

Det var det hur man prenumererar på VIU premium på iPhone och Android som du enkelt kan komma åt, antingen via appen eller via den officiella VIU-webbplatsen.

Betalningsmetoderna varierar också, till exempel via Gopay, OVO, Google Play-kuponger och pulser från olika operatörer, allt från Telkomsel, Indosat, XL och så vidare.

Läs också artiklar om Strömmande filmer eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found