7 bästa ninjeanime genom tiderna, full av drag och action

Vill du titta på ninjaanime som Naruto? Här är en lista med rekommenderade anime med ninja-teman som du kan titta på som är fulla av action och komedi.

Anime tar ofta temat för japansk kultur för att göra anime mer älskad när den släpps i Japan.

Historien om samurai, den tidigare linjalen i Japan, japansk skräck är det valde temat för manga- och anime-tillverkare att utses till serien de gör.

Ett av de japanska nyanserade teman som ofta tas upp i anime är Ninja, denna mystiska fighter avbildas annorlunda i nästan alla anime-serier.

7 Bästa Ninja-anime

Ninja är kända som överlägsna fighters som ofta attackerar plötsligt och använder Jutsu specifikt för att besegra sin motståndare.

Ninja-karaktären översätts till unika och olika nyanser enligt berättelseskribentens fantasi. Detta skiljer sig ofta från en anime till en annan.

Vilken är den bästa ninjeanime genom tiderna som du kan titta på för att fylla din fritid? Här är mer information.

1. Nintama Rantarou

Fotokälla: pinterest.com

Denna anime försöker skildrar en ninja väldigt annorlunda än hans stereotyp grymt och kallblodigt.

Nintama Rantarou delade en berättelse resan till 3 vänner som studerade vid ninja college. Denna anime klassificeras som en komedi-anime med temat vardagsliv i ninaskolor.

Denna komedi-anime är fylld med roliga anime-skämt som händer på grund av dessa tre kompisers handlingar som ofta kastar raserianfall.

2. Ninja Scroll

Fotokälla: drafthouse.com

Ninja Scroll berättar historien om en svärdsman som måste skydda den sista ninjan som försöker avslöja sanningen om förstörelsen av en by.

Denna konflikt växer och svärdsmannen måste hantera människor från hans förflutna.

Den här åtgärden anime fylld med spännande action- och stridscener. Karaktärerna i denna anime beskrivs också som att de har extraordinär styrka.

3. Ninja Girl och Samurai Master (Nobunaga no Shinobi)

Fotokälla: manga.tokyo

Den här anime gjord med en söt design och också färgstark. Ändå är huvudpersonen i denna anime en stor ninja som ofta tilldelas att döda.

Chidori är en karaktär som ser svag ut trots att han är en pålitlig ninja som är medlem i armén för en härskande figur i Japan, Nobunaga.

Den här anime kombinerar element av action och komedi och lämpar sig för att titta på som lätt underhållning på sidan av ett hektiskt liv.

4. Flamma av Recca

Fotokälla: ewallpapercave.com

Den här filmen försöker berätta livet för ninjorna som nästan är utdöda i modern tid.

Historien i denna anime fokuserar på Reccas resa för att bli den starkaste ninjan med eldens kraft.

Flame of Recca sändes också på en nationell tv-station och älskades av barn.

5. Ninja Hatori

Fotokälla: tvasahicontents.com

Ninja Hatori berättar historien om Ninja-resan från Iga-klanen med sin bror och hund som bor i familjeresiden Kenichi Mitsuba.

Hattori och Kenichi hamnade ofta i trubbel med en ninja från Koga-klanen, Kimimaki. Denna anime berättelse fokuserar på de dagliga aktiviteterna i Hattori och Kenichi.

Den här anime har ett tema som liknar den populära anime-Doraemon där huvudpersonen i denna anime måste hjälpa ett lat och lat barn.

6. Basilisk: Kouga Ninpou Chou

Fotokälla: geneworld.net

Basilisk berättar historien om rivaliteten mellan ninja-klanerna Kouga och Iga som återupplivades efter att den japanska härskaren dog.

Dessa två klaner anställdes av de två söner till härskaren som hade dött och tvingas slåss mot varandra för att avgöra vem som ska ersätta fadern.

De två huvudpersonerna i denna anime är en man och hustru som tvingas möta varandra på grund av denna konkurrens mellan klaner.

7. Naruto Shippuden

Fotokälla: awn.com

Naruto är en av de mest populära anime i Japan, även runt om i världen. Anime, som berättar historien om Narutos resa för att bli Hokage, älskas av många människor.

Naruto Shippuden beskriver en värld där ninjan blir en gemensam enhet och till och med bli centrum för regeringssystemet i en by.

En av de bästa anime i detta beskriver olika typer av drag coola grejer som kan användas av ninjor för att besegra sina motståndare.

Så det är 7 anime om den bästa ninjan genom tiderna som du kan titta på som underhållning på helgerna.

Denna ninjatema är inte bara en allvarlig anime eftersom anime-kultivatorer tydligen försöker överge sin identitet vanliga av ninjorna.

Ändå beskrivs ninja-karaktären fortfarande som en karaktär som har större styrka än människor i allmänhet.

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found