köpa Instagram-följare? är det säkert och pålitligt

Vill du öka antalet följare för att bli kändis? Om så är fallet, kolla in följande rekommendationer för platser att köpa billiga och pålitliga Instagram-följare.

För att öka prestige är många människor villiga att spendera för att öka antalet följare på sina sociala mediekonton. Faktum är att de avgifter som fastställs inte är billiga, vet du!

Detta pris bestäms av antalet önskade följare. Men för att bli en kändis behöver du verkligen tusentals följare.

När du bestämmer dig för att köpa Instagram-följare, se först till att säljaren är betrodd så att du inte luras och förlorar pengar, gäng.

Så, så att du inte blir lurad, är det bättre att ta reda på den rekommenderade platsen först köp billiga och pålitliga Instagram-följare. Till exempel, som ApkVenue sammanfattas nedan.

Rekommendationer att köpa Instagram-följare

Selegram kräver ett stort antal följare, till och med upp till tiotals eller hundratusentals. För det måste du också lägga till Instagram-följare.

Hur man köper Instagram-följare liknar också att köpa produkter online, gör bara transaktioner, överföringar och vänta på att antalet följare kommer att öka gradvis.

Tja, för de av er som vill lägga till följare, här är ApkVenue rekommendationer för var du kan köpa IG-följare billigt och pålitligt, gäng.

1. Alla Sosmed-tjänster

Alla Sosmed-tjänster har redan din egen webbplats så att du kan göra transaktioner direkt på webbplatsen utan att behöva chatta med kundtjänst.

Du kan också bestämma antalet följare du vill köpa. Priset är också överkomligt, från 30 000 IDR för 100 aktiva indonesiska följare.

Förutom att köpa Instagram-följare, erbjuder All Sosmed Services också andra tjänster, både för Instagram och för andra sociala medier, gäng.

2. Followersindo

Followersindo har varit betrodd av mer än 26 tusen Instagram-användare, allt från personliga konton, offentliga konton, fanbase-konton, offentliga personer och andra.

Här kan du också få upplevelsen av att köpa Instagram-följare som är enkla och snabba eftersom det kan göras direkt via den officiella webbplatsen.

Förutom att köpa billiga indonesiska aktiva Instagram-anhängare, här kan du också köpa gillanden och visningar till överkomliga priser. Perfekt för att vara en kändis för nybörjare.

3. Optimeringstjänster för Instagram

Har du en onlinebutik? Om du vill öka antalet följare för ditt företagskonto är det verkligen rätt att köpa riktade aktiva Instagram-följare.

I Instagram Optimization Serviceskan du köpa riktade indonesiska aktiva följare till ganska överkomliga priser, från bara Rp.66 tusen.

Detta paket är perfekt för kändisar eller onlineföretag eftersom det har potential att öka Instagram-kontotrafiken och öka antalet köpare och följare, gäng.

Rekommenderade ställen att köpa andra Instagram-följare ...

4. Socmed

Du kan också köpa IG-följare på The Socmed via dess officiella webbplats. Utbudet av tjänster är också mycket varierande så att det kan anpassas efter dina behov.

Du kan lägga till aktiva och passiva följare, från Indonesien och över hela världen, till relativt billiga priser, från bara 50 000 IDR.

Förutom att kunna köp Instagram-följare via kredit, The Socmed ger också en garanti för Instant-paketet i 10 dagar. Så du behöver inte oroa dig för att dina följare minskar.

5. Sociala medier

Förutom aktiva följare kan du här köpa billiga passiva Instagram-följare. Du kan också köpa indonesiska Instagram-gilla här.

Förutom att öka Instagram-följare, Social Media Store tillhandahåller också tjänster för andra sociala medier, inklusive Soundcloud och Google+, gäng.

Om det uppstår en störning så att den erbjudna tjänsten inte har lyckats kan du också begära återbetalning inom 3x24 timmar. Garanterad säker!

Är det säkert att köpa Instagram-följare?

Innan du bestämmer dig för att köpa IG-anhängare bör du noga överväga de risker som kan uppstå på grund av injicerande anhängare.

Det finns faktiskt många kändisar eller onlinebutiker som ökar antalet följare direkt, men det är inte alltid säkert att köpa Instagram-följare.

Tja, innan köp billiga Instagram-följare, överväga följande saker först som ditt övervägande så att du senare inte ångrar det, gäng.

1. Kontot hotas med avstängning

Antalet anhängare som ökar på kort tid är verkligen en onormal aktivitet. Om du inte är försiktig, Ditt konto kan stängas av av Instagram.

Precis som andra sociala medier kan Instagram också ta reda på om det händer ovanliga aktiviteter på ditt konto, varav en är antalet följare som plötsligt ökar.

Istället för att ta den här risken är det bättre om du ökar Instagram-följare organiskt eller så kan du också använda en app som förbättrar följare.

2. Engagemangsgraden fortsätter att minska

Engagemang är nyckeln till hur Instagram-algoritmen väljer inlägg som ska visas på användarnas tidslinje. Utan gillanden och kommentarer, ditt inlägg visas inte.

Följarna du köper ger dig inte värde på lång sikt. De kan ge dig gillanden, kommentarer eller åsikter till en början, men de kommer att försvinna med tiden.

Dessutom kommer passiva följare inte att dela ditt innehåll eller rekommendera ditt företag till andra människor, eftersom de inte är riktiga människor.

För det behöver du inte köpa följare för ofta. Istället kan du hantera inlägg, från rätt inläggstid till innehållet som ska publiceras.

3. Följare minskade drastiskt

Instagram ändrar ofta sin algoritm så att den här aktiviteten tar bort Instagram-konton som betraktas som "buggar", t.ex. falska konton.

Ändringarna som följer med saneringen görs ofta utan ett meddelande från Instagram. Därför, felkonton försvinner plötsligt.

När du köper billiga passiva följare är det konto som följer ditt konto naturligtvis mig ett fel, inte ett riktigt mänskligt konto. Så att kontot kan försvinna.

När felkontot försvinner minskar dina Instagram-följare automatiskt. Värre är att de saknade felkontona inte bara är 1 eller 2 utan långsamt kan nå hundratals.

4. Rykte står på spel

Kan du föreställa dig om folk vet att ditt konto bara är fyllt med falska följare? Så generad! Det här är insatserna om du köper Instagram-följare.

Dessutom kan andra också kontrollera riktiga eller falska Instagram-följare. Om du fastnar kommer ditt rykte och ditt goda namn att skadas. Du vill inte, eller hur?

Att ha ett stort antal följare ser cool ut. Men när det har upptäckts att figuren inte är något annat än ett bluff, kommer dina riktiga följare definitivt att tveka.

Det var en platsrekommendation köp Instagram-följare billigt och pålitligt. Tjänsterna som tillhandahålls är också mycket olika, inte bara för att öka IG-följare.

Men innan du injicerar följare ska du överväga de risker som kan uppstå efter att du har beslutat att öka antalet Instagram-följare.

Läs också artiklar om Sociala media eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found