De 6 bästa webbplatserna för säkerhetskopiering av data 2019, hur man enkelt säkerhetskopierar data!

Letar du efter en webbplats som erbjuder de bästa gratis säkerhetskopieringsfunktionerna? Här är några listor med rekommendationer för enkla och enkla säkerhetskopior av data!

Naturligtvis vill du inte ha det om dina viktiga filer eller data plötsligt går förlorade och inte kan hittas längre, gäng?

Egentligen finns det, du vet, flera sätt du kan göra för att undvika detta, varav ett är att göra det säkerhetskopiering av data.

För närvarande finns det massor av säkerhetskopieringsapplikationer för smartphones, varav några till och med erbjuder gratis säkerhetskopieringsfunktioner. Inte bara är det gratis, den säkerhetskopieringsmetoden som erbjuds är också enkel.

Förutom applikationer finns det också webbplatser som erbjuder kostnadsfria säkerhetskopieringsfunktioner. Men även om det är gratis, erbjuder dessa webbplatser fortfarande den bästa servicen.

Vill du veta vad dessa webbplatser är? Kom igen, se hela artikeln om den bästa kostnadsfria webbplatsen för leverantör av säkerhetskopiering av data det följande.

Bästa webbplatser för leverantörer av säkerhetskopiering

Om du hela tiden har använt säkerhetskopieringsapplikationer för smartphones finns det också webbplatser som har liknande funktioner, gäng.

Tja, för de av er som inte vet vilka webbplatser som erbjuder de bästa och kostnadsfria säkerhetskopieringsfunktionerna, här är några listor.

1. Google Drive

Visst är du redan bekant, gäng, med namnet på en lagringstjänst moln den här?

Google Drive(//www.google.com/drive/) är en molntjänst som ägs av teknikjätten Google som ger 15 GB lagringsutrymme för sina användare.

Skuggad av det stora namnet Google har Google Drive framgångsrikt blivit en favorittjänst för smarttelefonanvändare, särskilt Android.

Även om det är känt som en molntjänst visar det sig att Google Drive också har en funktion som låter dig säkerhetskopiera data, du vet, gäng.

Senare lagras data som har säkerhetskopierats automatiskt i ditt Google Drive-konto. Sättet att säkerhetskopiera data är enkelt och enkelt, gäng.

2. Dropbox

Förutom Google Drive, Dropbox(//www.dropbox.com/) är också en av de bästa lagringstjänsterna i världen och en favorit bland Android-enhetsanvändare.

Det beror på att Dropbox har en snabb dataöverföringsprocess, kan användas på flera enheter samtidigt och rymmer funktioner automatisk säkerhetskopiering.

För gratisversionen får du bara 2 GB lagringsutrymme. Ändå kan du fortfarande göra uppgradera kapacitet till 16 GB.

Dessutom har Dropbox-tjänsten en synkroniseringsfunktion som låter dig komma åt alla filer samtidigt realtid via en dator eller smartphone-enhet.

Sättet att säkerhetskopiera data som erbjuds av denna applikation skiljer sig inte mycket från Google Drive.

3. iDrive

Kanske ett namn jag kör(//www.idrive.com/) låter fortfarande främmande för dina öron, va, gäng?

iDrive är en webbplats som låter dig säkerhetskopiera data från en Windows-dator, MAC, iPhone, iPad eller Android.

Dessutom använder filöverförings- och lagringsprocesserna som erbjuds av iDrive-webbplatsen också kryptering 256-bitars AES så att dina data blir säkrare, gäng.

Inte bara det, iDrive tillhandahåller också aktivitetsrapporter, reservstatusrapporter och fildelningsrapporter.

Denna tjänst ger sina användare 5 GB ledigt lagringsutrymme för att lagra säkerhetskopierad data.

4. SugarSync

SugarSync(//www2.sugarsync.com/) påstås vara en av de mest populära webbplatserna för säkerhetskopiering och fillagringstjänster online.

Du kan använda den gratis i 30 dagar, SugarSync erbjuder 5 GB lagringsutrymme för sina användare, du vet.

Om du på Dropbox måste samla alla filer som ska säkerhetskopieras i en mapp, är vägen till säkerhetskopiering av data på SugarSync helt enkelt genom att välja vilken mapp som helst på datorn för att säkerhetskopiera eller synkronisera.

Bortsett från det har SugarSync också faciliteter filhanterare vilket gör att du kan hantera alla mappar i molnlagring, dator eller smartphone.

På det sättet har du tillgång till dina filer när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst realtid deh, gäng.

Andra webbplatser för leverantörer av reservfunktioner ...

5. En enhet

En enhet(//onedrive.live.com/) är en Microsoft-produkt som tillhandahåller molnlagringstjänster samt säkerhetskopiering och återställning av data.

One Drive erbjuder en lagringskapacitet på 15 GB gratis för nya användare som kan användas för att lagra olika filer som foton, videor och andra.

Inte nog med att du via One Drive-tjänsten fortfarande kan komma åt filer från alla enheter som har en internetanslutning.

Förutom kortfattningen av metoderna för säkerhetskopiering av data, behöver du nu inte längre oroa dig för säkerheten för dina viktiga data.

6. Mozy

Rekommendationen för webbplatsen för den senaste leverantören av säkerhetskopieringsfunktioner från ApkVenue är Mozy(//mozy.com), gäng.

För de av er som inte vet är Mozy en webbplats som tillhandahåller säkerhetskopieringstjänster online och det är naturligtvis gratis.

Du kan välja tre typer av säkerhetskopior som du kan prova gratis i upp till 30 dagar, säkerhetskopior för personligt bruk, småskaliga kontorsbehov till stora kontor.

Mozy tillhandahåller krypteringsfunktioner för att överföra deras data och molnlagring, vet du. Så dina viktiga data blir säkrare. Hur man säkerhetskopierar data är också enkelt, gäng.

Tja, det var några av de bästa och gratis webbplatserna för leverantörer av säkerhetskopiering av data, gäng.

Så, har du en plan att göra säkerhetskopior för att förutse att du tappar viktiga data eller filer?

Läs också artiklar om Appar andra drar från Shelda Audita.