nostalgi! Här är de 5 mest populära sajterna som är allmänt tillgängliga på gamla mobiltelefoner

Även om användningen av applikationer är begränsad, lämnar användningen av HP Java sin egen historia, särskilt om internetupplevelsen. Har du någonsin använt en Java-mobiltelefon, har du öppnat de populära sajterna nedan?

Omvandling mobiltelefon fortsätter att växa. I själva verket har den helt nya mobiltelefonen nästan förmågan kan parallellställas med en PC aka fyllda programvara och hårdvara sofistikerad. Flashback till början av 2000-talet utvecklades faktiskt inte mobilinnovationen för snabbt. De flesta mobiltelefoner har samma funktioner, med tanke på leverantören fokusera bara på designinnovation.

Men under denna tid blev tillgång till internet allmänt känd. Flera mobiltelefoner kan användas på internet. En av mobiltelefonerna som kan användas för att komma åt internet när den körs Java OS. Även om användningen av applikationen är begränsad, använd HP Java lämnar en separat historia, särskilt om internetupplevelsen. Har du någonsin använt en Java-mobiltelefon, har du öppnat de populära sajterna nedan?

  • Bortsett från Safari är dessa de 5 bästa webbläsarna för iPhone
  • Suger Smartphone! 7 fördelar med den här gamla mobiltelefonen som en flaggskeppssmartphone inte ens har
  • Hur bra är du på att gissa dessa 14 gamla mobiltelefoner?

Nostalgi! Här är de 5 mest populära sajterna som du använder på gamla mobiltelefoner

1. Waptrick

Webbplats Waptrick är en som är populär bland HP Java-användare. Här kan du ladda ner låtar, tapet, temaoch videor fri. Även populära spel från EA eller Gameloft som vanligtvis betalas kan du ladda ner gratis via Waptrick.

2. GetJar

Källa En annan sak som ofta används för att ladda ner innehåll eller applikationer på HP Java är GetJar. GetJar är en ** oberoende appbutik ** som grundades i Kalifornien 2004 sedan. Förutom Java har denna webbplats miljontals applikationer som stöder den BlackBerry OS, Symbian, Windows och Android.

3. Egenskinn

Även om hans förmågor är begränsade kan du fortfarande försköna utseendet på mobiltelefonen Java med några modifieringar. Tja, sajt Egenskinn det ger olika teman och bakgrundsbilder göra ändringar i utseendet på HP Java. Det är gratis och väldigt enkelt!

4. Zedge

En annan populär webbplats är Zedge. Här kan du ladda ner olika innehåll för mobiltelefoner, från teman, bakgrundsbilder, ringsignaler eller spel. Inte bara det, du kan också lära sig att göra applikationer och teman som ska publiceras för alla via Zedge-webbplatsen.

5. Peperonity

Den sista är Peperonity. Den mest legendariska webbplatsen i HP Java-eran kan hjälpa dig att skapa en webbplats utan att tänka på HTML-koder, samt ladda ner foton och videor för att spara på din mobiltelefon. Mest intressant är att Peperonity för närvarande tillhandahåller tjänster värd gratis med 100 MB kapacitet!

NAh, det är det populära webbplatser i HP Java-eran. Bortsett från dessa fem webbplatser, vilka kommer du ofta till när du använder en Java-mobiltelefon? Vänligen dela i kommentarerna nedan!