hur man gör bilder med dubbel exponering på Android

Ett konkret exempel som du kan imitera är hur man gör en dubbel exponeringsfoto. Har du tänkt på att göra bilder med dubbel exponering ..

Vid användning Android-smartphone, du är faktiskt fri att göra vad som helst. Innan du gör det måste du dock ha tillräckligt hög kreativitet. Det betyder att du måste försöka fisa din smartphone så att du kan få maximalt resultat.

Ett konkret exempel som du kan imitera är hur man gör en dubbel exponeringsfoto. Har du någonsin funderat på att göra bilder med dubbel exponering på Android? Genom denna artikel ger ApkVenue därför ett sätt att göra dubbla exponeringsfoton på Android.

  • Hur man gör ett foto flytande i luften utan Photoshop-hjälp
  • Hur man gör Coldplay videoklipp upp och upp foton på en Android-smartphone
  • Särskild! Så här skapar du tvillingfoton på en Android-smartphone

Hur man gör bilder med dubbel exponering på Android

På tal om foton med dubbel exponering, vet du vad dubbel exponering är? Dubbel exponering eller multipel exponering är en fotografisk teknik som kombinerar två olika bilder i en ram bild. Så det resulterande fotot ser mer konstnärligt ut.

Faktum är att de flesta av de dubbla exponeringsfototillverkarna använder steg genom Adobe Photoshop. Men eftersom det finns en fotoredigeringsapplikation som heter PicsArt, kan du göra det på din favorit Android-smartphone. Okej, var uppmärksam på hur man gör bilder med dubbel exponering på Android nedan!

  • Först du ladda ner PicsArt fotoredigeringsprogram första ja.
PicsArt foto- och bildappar LADDA NER
  • Efter installationen är du infoga ett foto som du vill redigera. Försök att få bilden vanlig bakgrund, så det är enkelt att redigera.
  • Välj sedan Lägg till foto och lägg till bilder efter eget tycke. Bäst av allt, du sätter in en andra bild med en färg som inte riktigt kontrasterar för mycket eller bättre svartvitt.
  • Justera den andra bilden tills den fylls ram. Minska nivåerna Opacitet för att det ska se transparent ut.
  • Välj sedan ett alternativ Suddgummi som finns på den nedre ikonen. Radera alla områden som du inte vill göra foto med dubbel exponering.
  • Använd alternativ Mörkna eller andra alternativ som du kan försöka få bilder med dubbel exponering att se ut tillsammans och du är klar.

Resultaten som ApkVenue tillhandahåller är endast exempelbilder så att du inte ser ett intressant foto med dubbla exponeringar. Om du vill se resultat från hur man gör dubbla exponeringsfoton på Android vilket är bra kan du se nedan.

Hur är det svårt att göra bilder med dubbel exponering på Android som ApkVenue tillhandahåller? Naturligtvis inte, ja. Du kan enkelt ställa in och redigera bilder med dubbel exponering använd ett fotoredigeringsprogram enligt din kreativitetsnivå. Ge dina kommentarer och åsikter via kommentarfältet nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found