hur man ändrar Winrar-temat eller huden för att bli coolare

Är du uttråkad eller inte med ditt WinRAR-utseende? ApkVenue har ett enkelt sätt att ändra utseendet på din WinRAR så att den blir ännu coolare.

Nästan alla datorer, har definitivt programvaraWinRAR. Därför är WinRAR verkligen mycket användbart för komprimering och komprimering.extrahera filer och mappar i olika behov. WinRAR kan göra filstorlekar mindre, säkrare från virusattacker och kombinera hundratals eller till och med tusentals filer till en, vilket gör det lättare att skicka dessa filer och mappar via e-post. Men är du uttråkad och inte samma som ditt WinRAR-utseende? Tja, ApkVenue har hur man ändrar WinRAR-temat eller huden för att bli coolare.

  • Skillnaden mellan WinRAR och WinZip
  • Hur man anger ett lösenord i WinRAR
  • Hur komprimerar du filer utan WinRAR i Windows

Att ändra tema eller hud kommer inte att påverka WinRAR-prestanda. Det blir inte tyngre heller, bara utseendet ändras så att din dator ser fräsch och mindre tråkig ut. Så du känner dig mer hemma och gör många saker på datorn över tiden. Då kommer inte bara ikonerna i programmet, dina komprimerade filer också att ändra sina ikoner tack vare att du ändrar detta tema eller hud. Här är stegen:

Ändra WinRAR-temat eller huden för att bli coolare

  • Ladda ner teman WinRAR från den officiella webbplatsen RARLab. Klick länk under inläggen "Ladda ner". Klicka bara på 64x64-versionen.
  • Dubbelklicka på filen tema som du har laddat ner. På lådan dialog ruta, klick "OK".
  • Öppna WinRAR och klicka sedan på "Alternativ", välj "Teman"och välj sedan tema nytt som du laddade ner tidigare.
  • Klart, okej. Nu har ikonerna i WinRAR ApkVenue ändrats till att bli coolare.
  • ApkVenue-komprimeringsfiler med tillägg * .zip, * .rar och så vidare har också ändrats enligt den befintliga temainikonen.

Riktigt enkelt, eller hur? Egentligen kan du också göra din egen och ändra WinRAR-skalet eller temat efter din smak. Senare kommer Jaka också att berätta hur. Men för tillfället bör du bara använda ett färdigt tema eller skin! Hoppas det är användbart!

Appar komprimering och säkerhetskopiering LADDA NER RARLab

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found