12 bäst betalade spel för Android 2018 (utan internet)

Här är 12 av de bäst betalade offline-spelen för Android som du kan prova just nu.

Underhållning på mobila enheter har nu flyttats mycket till onlinespel. Flera onlinespel ger en trevlig upplevelse. Det finns andra anledningar till varför utvecklaren föredrar utveckla onlinebaserade spel, varav en är säker från piratkopiering. Men onlinespel övervägs för vissa spelare reducerad mobilitet eftersom det kräver en stabil anslutning och slöseri med användningen av batteriström.

Med tanke på problemen ovan verkar det som om det fortfarande finns många spelare som föredrar offline-spel. Tillräckligt installera den en gång och vi kan spela det utan att ha en internetanslutning. Men offline-spelet som vi kommer att diskutera den här gången inte gratis alias betalat. Men oroa dig inte, för de betalda spelen under priset gör inte fickan ihålig. Nyfiken? Kom igen, fortsätt med det, Här är 12 av de bäst betalade offline-spelen för Android som du kan prova just nu.

  • 5 spelkonsoler baserade på Android, spelare måste veta!
  • 7 bästa offline-spel för Android 2017
  • 7 senaste och gratis Android-spel mars 2017

Även om de är betalda är dessa 12 bästa spel för Android superberoendeframkallande

1. Inramad

Inramad är ett spel som har fått många utmärkelser och detta är en av anledningarna till att du ska prova det här spelet. Inramade erbjudanden gameplay pussel med komisk stil berättelse. Spelarna är här i tjänst hjälpa huvudpersonen att fly från polisen eftersom de har anklagats för att ha begått ett brott.

Konceptet i detta spel verkar gammalt men har en unik finish. Varje händelseberoende på varje panel precis som i serierna har var och en sin egen handlingssekvens. Händelser kan spelas i varje panel från vänster till höger, spelarens jobb är ordna panelerna i en sekvens som gör att huvudpersonen kan fly oskadd.

Köp ett inramat spel i Play Store för IDR 40 tusen.

2. Leo s Fortune

Leo s förmögenhet är ett spel som erbjuder en plattform sidrullning. Spelaren här spelar rollen som Leo, som är en karaktär dunig grön sfärisk med en mustasch som Mr. Raden. Spelet i detta spel är enkelt, tryck bara på och håll ned skärmen så att det kan gå snabbare och sedan släppa det för att skjuta det snabbt. När nivåerna ökar blir pusselna mer komplicerade och vi måste tänk på en strategi effektivare så att du enkelt kan gå till nästa nivå.

Köp Leo s Fortune-spel i Play Store för IDR 67 tusen.

3. Rumstrilogin

Rummet är det bästa pusselspelet om du kan jämföra det med andra pusselspel. Spelarens uppgift här är att hitta någon på ett sätt lösa en serie mysterier som ges.

När du spelar kommer spelaren att hitta olika objekt som låg runt i rummet. Varje objekt har en en serie pussel det måste lösas. Varje litet mysterium som är framgångsrikt löst kommer att föra spelaren närmare det verkliga svaret.

Köp The Room-spelet i Play Store för IDR 4 tusen.

Köp The Room Two-spelet i Play Store för IDR 5 tusen.

Köp The Room Three-spelet i Play Store för 54 tusen IDR.

4. Grand Theft Auto (GTA) -serien

GTA är ett legendariskt spel som har varit vann hundratals utmärkelser och miljarder försäljningar runt världen. GTA är också ett spel som konsekvent förlitar sig på spel öppen värld bred och gratis för varje spelare. Så det är helt naturligt att ApkVenue rekommenderar GTA som det bäst betalade offline-spelet som du bör prova.

Köp GTA Vice City i Play Store för IDR 63 tusen.

Köp GTA San Andreas i Play Store för IDR 79 tusen.

5. Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars: Knights of the Old Republic är ett klassiskt RPG-spel på alla sätt. Från det ikoniska spelet till spelmekaniken och mycket attraktiva bilder. Spelet börjar från en fartyget under attack och ditt jobb som spelare, nämligen springa iväg med andra passagerare.

Då kommer ni att besöka sagaplaneten för lösa mysterier och komponera historier vi ensamma. Där kommer vi att träffas några nya karaktärer som kommer att vara lagkamrater eller till och med fiender.

Köp Star Wars: Knights of The Old Republic i Play Store för din hälsa IDR 129 tusen.

6. Hitman

Hitman GO är ett pusselbaserat spel turbaserad med intressanta diorama stil uppsättningar. Spelare kommer strategiskt att vara det bläddra i utrymmet i rutan för att undvika fiender och ta ut mål eller infiltrera mycket tätt bevakade platser. Så här måste spelaren tänkte verkligen på varje steg och den utrustning som behövs för att slutföra uppdraget ordentligt.

Köp Hitman i Play Store för IDR 15 tusen.

7. Grottan

Grottan är ett spel som har en rolig berättelse och en intressant historia. Bortsett från det, erbjuder detta spel också en unik spelmekaniker. Dessa fördelar är tillräckliga för att märka The Cave som spel med innovativt spelande.

The Cave är också ett spelbaserat sidrullning. Varje avsnitt tar spelare till Titular Cave för att hitta 7 unika karaktärer. Varje berättelse är förpackad med olika spår och pussel själva. Spelarens uppdrag är ingen ringare än att besöka grottan medan man gräver upp historien om hur varje karaktär kan se ut.

Köp The Cave i Play Store under en hel dag IDR 41 tusen.

8. Guardian of the Galaxy

Guardian of the Galaxy: Telltale Series är ett spel som ger en ny historia om universums hjälte som dyker upp av misstag. Det kommer att finnas många fiender som hjälten måste döda. Efter slutet av den hårda striden hade The Guardians uppenbarligen hittade en artefakt med oslagbar kraft.

Till slut hade Guardians en anledning att få en värdefull relik Detta inkluderar hans fiender som ville stjäla det från dem. Är du nyfiken på det roliga? Försök bara med det här spelet just nu.

Köp The Guardian of The Galaxy i Play Store för IDR 66 tusen.

9. Limbo

Spelade Limbo inte som att spela spel som vanligt. Detta spel berättar om en pojke som letar efter sin yngre bror på en plats som heter Limbo, vilket är en platsen som skiljer liv och död. Med ett spel som är ganska utmanande och svårt, gör Limbo till den rätta sida-rullning pusselspel som ApkVenue rekommenderar för dig att spela.

Köp Limbo i Play Store för IDR 70 tusen (Det finns en demoversion).

10. Grim Fandago

Grim Fandago är ett spel som berättar om efterlivet. Detta spel har en intressant karaktär. Förutom det är historien också rolig och hur man spelar den också inte komplicerat.

Köp Grim Fandago i Play Store för IDR 65 tusen.

11. Trasig ålder

Trasig ålder är ett vackert konstverk i form av ett spel. Detta spel involverar två karaktärer som börjar med en separat plot som är insvept i unik äventyrshistoria. Ändå detta spel inte så enkelt bara lösa pusslet.

Spelare måste utforska varje miljö för att hitta svar på historien som passeras. Om ni gillar det spelet innebär mysterium, berättelser och djupa begrepp, då är det här spelet lämpligt för dig att prova.

Köp Broken Age i Play Store för IDR 65 tusen.

12. Monument Valley

Om du vill ha ett spel som kräver mer intelligensnivå för att lösa det samt ett fantastiskt visuellt utseende, då är det här spelet ett av de mest lämpliga svaren. Monument Valley är ett spel som har genererat hundratals utmärkelser.

Spelmekaniken i det här spelet tycks påminna oss om ett pusselspel baserat på ett klassiskt perspektiv i början av 90-talet. Målet med detta spel är att ansluta från punkt A till punkt B med manipulera miljön på ett sådant sätt att vägen öppnas. Vissa pussel kanske inte är utmanande, men det övergripande konceptet är mycket bra.

Köp Monument Valley i Play Store för IDR 51 tusen.

Det är 12 av de bäst betalade offline-spelen för Android som du kan prova just nu. Har du andra rekommendationer för de bästa spelen för Android? Tveka inte att dela med sig i kommentarfältet nedan. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found