Att bara spela spel kan vara smart affär! Här är fem virtuella aktiemarknadsspel så att du är bra på att investera

Aktiemarknadssimulatorspel kan hjälpa oss att lära oss och förstå hur rika människor investerar. Och de goda nyheterna är att några av spelen som ApkVenue kommer att diskutera den här gången är faktiskt gratis. Nyfiken? Kom igen, låt oss lyssna!

Att kunna hoppa direkt in på aktiemarknaden är roligt och coolt för inte alla kan gör det och det är också ett jobb som kan generera mycket pengar. Det stämmer? Men innan vi åker dit måste vi först förstå kunskapen eller åtminstone oss ha en assistent pålitlig på det. Finns det ett annat sätt vi kan komma in på aktiemarknaden utan att anställa någon som är bra på att investera?

De goda nyheterna under den tiden helt sofistikerad vi har ställts inför olika tekniker som kan göra det lättare för oss. En av dem är spel virtuell aktiemarknad eller aktiemarknadssimulatorspel vilket hjälper oss att lära oss och förstå hur rika människor investerar. Och den goda nyheten är, några spel som ApkVenue kommer att diskutera den här gången visade sig vara gratis. Låt oss bara titta på det!

  • 15 Android-tips som alla Android-användare måste veta
  • 15 sätt att övervinna långsamma Android-mobiltelefoner, mest effektiva!
  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!

Bara att spela spel kan vara affärsmässigt smart! Här är 5 virtuella aktiemarknadsspel så att du är bra på att investera

1. Wall Street Survivor

Wall Street Survivor är den bästa aktiemarknadssimulatorappen som finns idag. Genom att öppna ett konto på den här webben kommer vi att få virtuella pengar som vi kan rotera i aktiekursrörelsen. Denna applikation är naturligtvis medvetet skapad för att lära någon att investera. Intressant, eftersom det här är en webbapplikation behöver vi inte bry oss om att ladda ner den. Är det inte coolt?

2. Bästa mäklare: Aktiesimulator

Bästa mäklare: Aktiesimulator är en annan aktiemarknadssimulatorapp som också är bra för att lära sig investera. Denna app ger också aktiemarknadens räckvidd bredare så att du kan lära dig när det gäller investeringar. Mest intressant är i denna ansökan kommer att vara funktioner tillhandahålls också att spela på kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum. Wow, bara blir cool!

Inte bara det, den här applikationen ger också nyhetsfunktioner som du kan använda för analysera och förutsäga var är riktningen för nästa marknadsprisrörelse.

3. Investopedia Stock Simulator

Investopedia Stock Simulator är också en aktiemarknadssimulatorapplikation som har sin egen unikhet. Denna applikation har funktioner som gör att du kan gå djupare in på aktiemarknaden, inklusive aktieforskning, lageranalys, för att kontrollera portföljöversikter pågående och många andra funktioner som garanterar att berika din kunskap när du studerar investering.

Även intressant, denna applikation ger konkurrens som du kan följa för att visa dina förmågor för andra. Och de goda nyheterna är att om du vinner förtjänar du det pris vilket är intressant.

4. Lagertränare: Virtuell handel

Lagertränare: Virtuell handel är olika applikationer från tidigare har vi diskuterat. Även om den här applikationen fortfarande tillhandahåller alla funktioner och funktioner som användarna behöver lära sig om aktiemarknaden.

Den här applikationen visas inte den faktiska rörelsen på aktiemarknaden är som aktiemarknadens rörelse New York Stock Exchange (NYSE). Tvärtom, användare kan välja marknader från olika regioner i enlighet med behov. Ändå ger den här applikationen fortfarande det bästa valet för dig som vill lära dig att investera ordentligt, prova!

5. MarketWatch

MarketWatch är en webbaserad simulatorapplikation. Precis som Investopedia-applikationen är Marketwatch också en simulatorapplikation för aktiemarknaden underhålls av den officiella finansiella webbplatsen som ska användas för att övervaka aktiemarknaden.

Även utseendet på MarketWatch är mycket attraktivt och användarvänlig. Denna webbplats innehåller också aktieindex prisinformation, nyheter om aktiemarknaden och en sammanfattning av stora marknadsförare som S&P 500. Intresserad av att prova det?

Det är flera virtuella aktiemarknadsspel som du kan spela medan du lär dig om investeringsvärlden eller aktieinvestering. Vad tror du? Vilken är du intresserad av att prova? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found