ett enkelt sätt att flytta iPhone-data till Android

Så här flyttar du iPhone-data till Android mycket enkelt. Prova och smak!

Som smartphone-användare måste du vara mycket lägg in filer i telefonen du är. Oavsett om det är musik, kontakter, foton och så vidare måste du spara det på din smartphone, speciellt om dessa filer är viktiga för dig. Visst har du ett foto av ditt ex?

Om den smartphone du använder iPhone och du vill flytta dina data till Android, hur gör du det? Verkligen hmm, det här är ganska förvirrande. Anledningen är att iPhone inte är som en Android-smartphone som är lätt att hämta all data. Därför är du skyldig att följa hur man flyttar iPhone-data till Android lätt.

 • 5 enkla sätt att ta bort de senaste Android-smarttelefonerna och surfplattorna
 • Enkla sätt att skapa ett lösenord på en Flashdisk för att säkert lagra hemliga filer!
 • Enkla sätt att enkelt kopiera klistra in Instagram-bildtexter på Android

Hur man överför iPhone-data till Android

Kanske är de flesta av er fortfarande förvirrade över hur man flyttar iPhone-data till Android. Men om du vet hur är det faktiskt väldigt enkelt. Med dagens sofistikerade tekniska utveckling behöver du inte använda komplicerade metoder längre. Tro inte? Bara du behöver en programvara endast verkligen.

Hur man flyttar kontakter från iPhone till Android

Kontakt är en av de viktigaste uppgifterna som lagras på en smartphone. Därför, om du köper en ny Android-smartphone och du tidigare använde en iPhone, är det här du måste göra.

 • Flytta kontakter från iPhone till Android det första steget är, ladda ner Wondershare MobileTrans först.
Apps Networking Mobile Transfer NEDLADDNING
 • Efter det, öppna den programvara de. Välj sedan Telefon till telefonöverföring.
 • Väl, därefter visas en varning i form av dyka upp till Öppna USB-felsökning.
 • Då måste du anslut iPhone du till PCtvärtom måste du anslut en Android-smartphone du till PC.
 • Dessutom, om det lyckas, kontrollera alternativet Kontakter som ligger i mittläget.
 • Klicka sedan Börja överföra.

Det enkla sättet är inte för flytta iPhone-kontakter till Android? Så, från och med nu när du eller dina vänner vill ersätta sin iPhone med en Android-smartphone, behöver du bara göra detta Okej för att flytta en kontakt. Någon som fortfarande är förvirrad?

Hur man flyttar iPhone SMS till Android

När du framgångsrikt har flyttat iPhone-kontakter till Android är det dags nu att överföra andra data. Du måste ha många meddelanden eller SMS på din enhet, och de flesta av dem är mycket viktiga meddelanden. Därför gav ApkVenue steg för hur man flyttar iPhone SMS till Android.

 • Öppna den igen programvaraWondershare MobileTrans och välj Telefon till telefonöverföring.
 • Anslut iPhone och Android-smartphone till PC som du använder.
 • Välj ett alternativ Textmeddelanden som är i mittläget.
 • Klicka slutligen på Börja överföra.

Det är steget du måste ta flytta iPhone SMS till Android lätt. Riktigt enkla steg, eller hur? Du behöver inte bry dig om att bara flytta iPhone-data till Android längre. Vad mer brukar du flytta?

Hur man överför iPhone-foton och musik till Android

Förutom de viktiga sakerna ovan, foton och musik det är också viktigt att flytta. Kanske är din anledning att flytta från iPhone till Android eftersom dessa Apple-produkter inte ger extern lagring. Speciellt om du har massor av foton och musik och inte längre passar på din iPhone. Var därför uppmärksam på enkla steg för att överföra foton och musik från iPhone till Android.

 • Öppna igen Wondershare MobileTrans välj sedan Telefon till telefonöverföring.
 • Klicka på alternativ Foton och musik, den här gången är det okej att kryssa i dem båda.
 • Klicka sedan på Börja överföra.

Mycket enkelt är det inte, du behöver bara ta några steg och då kan du flytta foton och musik från iPhone till Android på ett ögonblick. Om du i framtiden hittar människor som har problem med att flytta iPhone-data till Android, glöm inte att hjälpa dem.

Hur lätt, va? Egentligen kan du också gå rakt flytta all iPhone-data till Android genom att markera alla alternativ i mitten. Men i så fall då prestanda programvara den här kommer att sakta ner. Därför gav ApkVenue en efter en så att dataöverföringsprocessen var mer stabil och snabbare. Förresten, förutom de tre sakerna ovan kan du också röra dig Samtalsloggar, Kalender, etc. med hjälp av Wondershare MobileTrans. Skriv din åsikt i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found