hur man stänger av iPhone enkelt (iPhone 5, 6, 7, x och 11)

Vill du veta det enklaste och mest effektiva sättet att stänga av din iPhone? Läs bara den här artikeln, garanterat att du omedelbart hittar det mest kompletta svaret!

Det finns många anledningar till att människor gör för att stänga av mobiltelefoner. Börja från att gå till sängs, be eller delta i evenemang som kräver att mobiltelefonen är inaktiverad.

Dessutom är anledningen till att någon stänger av sin mobiltelefon eftersom deras eget mobiltelefonsystem har problem, oavsett om det är ett fel eller till och med hänger.

Inte bara Den bästa Android-telefonen ensam som upplevde det. iPhones upplever också ofta samma sak och naturligtvis är det verkligen irriterande.

Om så är fallet, hur är det? hur man stänger av iPhone det enklaste och mest komplicerade?

Guide om hur du stänger av iPhone

Det finns två olika sätt att stänga av din iPhone. Det beror på att designen och modellerna på iPhone 6 till 8 skiljer sig från iPhone X och 11.

Med andra ord, om det kan vara, hur man stänger av iPhone 6 kommer att vara lite annorlunda än hur man stänger av iPhone 11, gäng. Detta är viktigt att veta innan du vill köp den senaste HP iPhone.

Är du nyfiken på hur? Oroa dig inte, ApkVenue ger dig en guide hur man stänger av iPhone det enklaste och mest komplicerade för dig!

För iPhone 6, 7 eller 8

För er som har en iPhone 6 till 8 är stegen mycket enkla och enkla. Här är guiden!

Steg 1: Tryck och vänta knapp Kraft i några sekunder tills din mobiltelefonskärm blir mörk suddighet och en symbol visas Stäng av.

Fotokälla: Bhinneka

Steg 2: Avstängningssymbolen innehåller meddelandet "Skjut till avstängning". Det vill säga du måste flytta symbolen till höger för att stänga av iPhone. Snälla gör det.

Fotokälla: OSXDaily

Steg 3: När du har skjutit avstängningssymbolen åt höger visas en roterande cirkel som indikerar att din iPhone bearbetar och kommer att dö snart på några sekunder.

Obs! Du måste omedelbart skjuta avstängningsknappen åt höger. Om det är för långt avbryter din iPhone automatiskt processen för att stänga av mobiltelefonen.

För iPhone X eller 11

Tja, för iPhone X och 11 skiljer sig stegen något från den tidigare iPhone-serien. Så här stänger du av iPhone 11 som är exakt samma sätt som iPhone X.

Steg 1: Tryck och vänta högra sidoknappen och Volym ned-knappen samtidigt tills din mobiltelefonskärm blir mörk suddighet och en symbol visas Stäng av.

Fotokälla: Bhinneka

Steg 2: Avstängningssymbolen innehåller meddelandet "Skjut till avstängning". Snälla du flytta symbolen till höger för att stänga av iPhone.

Fotokälla: Medium

Steg 3: Vänta några sekunder tills din mobiltelefon är helt död.

Guide om hur du stänger av iPhone utan strömbrytare

Så, vad händer om strömknappen på iPhone är skadad och inte kan fungera korrekt?

Till exempel vill du veta hur man stänger av iPhone X utan strömbrytaren eftersom det bara föll ur ditt grepp. Hur gör man det?

Tyst! ApkVenue ger dig en guide hur man stänger av iPhone utan strömbrytare enklast för dig. Denna metod kan användas för alla typer av iPhones.

Steg 1: Gå till alternativ inställningaroch välj sedan Allmän.

Steg 2: Bläddra ner på skärmen på din iPhone tills du hittar alternativet Stänga av. Välj det alternativet.

Steg 3: När du har valt alternativet Stäng av ändras skärmen automatiskt till mörk suddighet och en symbol visas Stäng av samma som hur man stänger av iPhone i allmänhet.

Fotokälla: Medium

Steg - 4: Skjut symbolen Stäng av från vänster till höger för att fortsätta stänga av iPhone.

Obs! Även om den kan användas för alla typer av iPhones gäller den här metoden endast iPhone-telefoner som har installerats åtminstone iOS 11.

Guide om hur man tvingar avstängning av iPhone

Så, vad händer om iPhone som du använder plötsligt fryser eller hänger och inte kan användas alls?

Vanligtvis händer detta för flera saker, varav en kan bero på ett fel i bästa iPhone-applikationen körs på din mobiltelefon.

Tja, eftersom det här fallet gör att din mobiltelefon fryser eller hänger, kan din pekskärm automatiskt inte användas, snälla! Du måste ta reda på det hur man stänger av iPhone utan pekskärm den mest effektiva.

Tja, lugna, det finns ett trick i sig, gäng. Följande hur man stänger av en hängande iPhone och du kan göra det enkelt och snabbt.

För iPhone 6, 7 eller 8

Om din iPhone 6, 7 eller 8 fryser eller hänger plötsligt, här är en guide om hur du stänger av din iPhone som du kan prova.

Steg 1: Håll ned knappen Kraft och knappar Hem samtidigt i 10 sekunder eller mer tills skärmen blir svart och Apple-logotypen visas.

Fotokälla: Bhinneka

Steg 2: Därefter kan du släppa knappen. Din iPhone-mobiltelefon stängs automatiskt av och fortsätter omstart.

För iPhone X eller 11

Om din iPhone X eller 11 är problemet, kommer hanteringsmetoden att vara lite annorlunda. Här är en guide om hur du stänger av en iPhone som du måste göra.

Steg 1: Håll ned knappen Sänk volymen och knappar till höger sida samtidigt i ca 10 sekunder tills skärmen blir svart och Apple-logotypen visas.

Fotokälla: Bhinneka

Steg 2: Därefter kan du släppa knappen. Din iPhone-mobiltelefon stängs automatiskt av och fortsätter omstart. Således har du behärskat hur du stänger av en hängande iPhone.

Så det var så här att stänga av din iPhone med eller utan strömbrytaren. Vad tycker du, gäng?

Skriv din kommentar nedan och ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om iPhone eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found