nonton drama korea min absoluta pojkvän (2019) sub indo

Vill du titta på ett nytt romantiskt koreanskt drama som inte är monotont? Kom igen, se Korean Drama My Absolute Boyfriend (2019) fullständiga avsnitt av Indo Sub här!

Genrefilmer romantik är fortfarande en av de ledande filmgenren för koreanska dramaer. Filmer som detta har många fans, inte bara från Korea utan från hela världen.

En av filmerna romantik det senaste du kan se är My Absolute Boyfriend. Detta drama är en ett kärleksdrama med en unik nyans.

Den här filmen kan vara ett alternativ för dig som inte gillar filmer som för närvarande spelas i teatrar som Blood and Meat och Frozen II.

Sammanfattning av filmen My Absolute Boyfriend

Fotokälla: amazon.com

Denna film berättar om förhållandet mellan Da-Da (Bang Min-Ah) och humanoida robotar Young-Goo (Yeo Jin-Goo).

Da-Da har faktiskt varit i ett förhållande länge med en stigande skådespelare Wang Joon (Hong Jong-Hyun).

Förhållandet mellan Da-Da och Wang Joon blev ansträngt på grund av Wang Joons upptagenhet så att deras förhållande äntligen måste avslutas.

Deras tragiska kärlekshistoria tillförde Da-Da så djupa sår att han valde att genomgå ett förhållande med en humanoid.

Den här filmen berättar om älskar triangel resa mellan Da-Da, Young-Goo och Wang Joon.

Intressanta fakta om min absoluta pojkvän

Fotokälla: themoviedb.org
  • Detta drama är en anpassning av manga av Yuu Watase med samma titel. Denna manga började publiceras regelbundet från 2003 till 2004.
  • Detta drama ändrar titeln från sitt ursprungliga koncept. Först fick detta drama titeln Rococo eller Romantic Comedy King men ändrade till slut till My Absolute Boyfriend.
  • Denna manga av Yuu Watase har anpassats i Japan och Taiwan. Detta koreanska drama är det tredje drama som anpassar denna manga.
  • Detta drama är ett drama romantisk komedi med insatser Science fiction innuti. En kombination av dessa två genrer förväntas ge publiken ett unikt intryck.
  • Sändningsschemat för drama tillhör faktiskt drama Vagabond. Initialt Vagabond är planerad att flyga tidigt men på grund av den oavslutade produktionsprocessen sändes My Absolute Boyfriend tidigare.
  • Rollerna som Da-Da och Wang Joon erbjuds till andra skådespelare och skådespelerskor först först. Rollen som Da-Da erbjöds ursprungligen Song Ji Hyo medan rollen som Wang Joon erbjöds Chun Jung Myun men de vägrade båda.
  • Detta drama är ett drama romantisk komedi andra som sändes på SBS i år. SBS sänder vanligtvis drama med en mer seriös genre men i år två romantiska komedidramar har sänts på denna TV-station.

Se min absoluta pojkvän

TitelMin absoluta pojkvän
leva15 maj 2019
Varaktighet40 avsnitt (35 minuter)
ProduktionApollo-bilder
DirektörJung Jung-hwa
KastaYeo Jin-goo, Bang Min-ah, hing Jong-hyun, et al
GenreKomedi, Fantasy, Romantik

För de av er som vill titta på koreanska dramaer med detta intressanta koncept kan ni se via länken nedan, gäng!

>>> Titta på min absoluta pojkvän <<<

Denna filmanpassning av japansk manga kan vara en alternativ visning för dig som är uttråkad av action- och skräckfilmer som för närvarande sänds, till exempel filmen Rumah Kentang the Beginning och filmen Blood and Meat.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found