ett enkelt sätt att redigera videor för att bli filmiska, gör bara din mobiltelefon!

Vill du göra en video med kvalitet som Hollywoodfilmer? Det är enkelt, följ bara hur du redigerar videon så att den blir filmisk nedan!

Gillar du videoredigering?

Om så är fallet måste du veta hur man gör filmer filmiska. Du behöver inte dyrt och mycket utrustning.

För att redigera en video för att göra den filmisk kan du använda ett videoredigeringsprogram från din mobiltelefon, vet du. Så du kan redigera var som helst.

Tja, här ger ApkVenue ett trick för att redigera videon för att göra den filmisk. Kom igen, se helt!

Enkla sätt att redigera videor så filmiska

Videoredigering är en aktivitet för att sammanställa och manipulera inspelade videor med redigeringsverktyg eller applikationer.

Redigering av professionella videor görs vanligtvis med en dator, men nu kan du redigera på din mobiltelefon. Så det finns ingen anledning att vara lat med att göra videor.

Inte bara det, du kan också spela in video via mobiltelefon. Dessutom konkurrerar kvaliteten på HP-kameror redan med DSLR.

Att redigera videor med en mobiltelefon är helt annorlunda, gäng. Du kan se följande knep för videoredigering enkelt!

1. Bär Anamorphic Bar

Först är användning Anamorphic Bar eller svart linje längst upp och längst ner på skärmen så att videon ser utsträckt ut.

Du kan ladda ner Anamorphic Bar på internet i PNG-format. Så att du senare bara måste klistra in den under redigeringen.

Om du använder den här anamorfiska stapeln kommer du säkert att klippa ramen på videon, så se till att objektet du spelar in inte är för nära kameran vid inspelning.

2. Redigera med ett kapabelt redigeringsprogram

Nästa är att redigera med det bästa videoredigeringsprogrammet. Att använda rätt applikation kommer att påverka resultatet av videon som du redigerar.

En av applikationerna som ApkVenue rekommenderar är KineMaster. Denna applikation är gratis för dig att ladda ner och använda på din mobiltelefon.

KineMaster Corporation Video- och ljudappar LADDA NER

Du kan dock dra nytta av fler funktioner genom att prenumerera. Detta prenumerationssystem tillämpas också på andra redigeringsapplikationer i allmänhet.

3. Bär svartvitt

Så om din video har dålig färgkvalitet. Därav användning svartvitt eller svartvitt kommer att göra videon mer behaglig för ögat.

Monokroma färger ger balanserade färger och lägger till ett klassiskt intryck på de videor du gör.

4. Nästa redigerings tricks

Nästa sak du måste vara uppmärksam på är ljud. För att ta reda på mer om varför ljud är så viktigt, se hela videon, gäng!

ApkVenue ger också exempel på vanliga videor som görs filmiska. Kom igen, titta på videon!

Så här redigerar du videoklipp för att bli filmiska med hjälp av mobiltelefoner. På det här sättet behöver du inte anstränga dig mer för att göra filmkameror.

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om videoredigering eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found