7 Android-applikationer för att göra undersökningar på mobiltelefonen

Vill du göra en enkätblankett men är begränsad av en medelmåttig budget? Om så är fallet kan du prova några av följande gratis applikationer för onlineundersökningstillverkare, gäng!

Om du tidigare behövde mycket papper för att göra en undersökning och distribuerade dem en efter en, kan du i den här sofistikerade eran göra det enkelt och snabbt tack vare hjälp från applikationen, gänget.

Bortsett från kamera-, spel- eller musikapplikationer finns det nu också några applikationer som du kan använda för att skapa onlineundersökningar så att du kan spara tid, ansträngning och naturligtvis kostnader.

För de av er som planerar att göra en undersökning för forskningsändamål eller vad som helst, den här gången kommer ApkVenue att berätta några rekommendationer bästa enkäten app här, gäng.

Den bästa applikationen för att göra undersökningar på HP

Med bara en snabb internetanslutning, här är några applikationer som du kan använda för att skapa undersökningar.

1. SurveyMonkey

LADDA NER appar

Att vara en av de ledande undersökningsapplikationerna i världen, SurveyMonkey detta kan vara ett alternativ för de av er som vill göra onlineundersökningar gratis, gäng.

Det har litats på av mer än 60 miljoner användareerbjuder SurveyMonkey-applikationen ett antal funktioner som blir dess fördelar.

En av dem är filterfunktionen som kan jämföra och analysera undersökningsresultat online realtid.

Förutom att kunna skapa undersökningar, låter den här applikationen dig också fylla i undersökningar baserat på din personlighet och intressen, du vet, gäng.

InformationSurveyMonkey
UtvecklareSurveyMonkey
Recensioner (Antal granskare)4.0 (12.917)
Storlek14 MB
Installera den1 M +
Android Minimum5.0

2. Zoho-undersökning

LADDA NER appar

Kan nås enkelt var som helst och när som helst, applikation Zoho Survey låter dig skapa och samla undersökningsresultat praktiskt taget via en Android-mobiltelefon, gäng.

Dessutom har denna applikation möjlighet att skicka enkätsformulär online via e-post eller andra sociala nätverksplattformar så att det är lättare att komma åt även om det är ganska långt borta.

Inte bara det, den här applikationen låter dig också hantera alla undersökningar från applikationen och skapa anpassade rapporter för undersökningsresultat.

InformationZoho Survey
UtvecklareZoho Corporation
Recensioner (Antal granskare)4.2 (18)
Storlek13 MB
Installera den5K +
Android Minimum4.1

3. G-formulär för Google Form

Apparverktyg LADDA NER

Vill du skapa ett enkätformulär men är förvirrad över mallen? Genom ansökan G-formulär för Google Form, du behöver inte förväxlas längre eftersom den här applikationen redan innehåller olika enkätmallar som du kan använda, gäng.

Bortsett från det, erbjuder denna applikation också andra användbara funktioner som att komma åt lagrad data offline, exportera svarsdata som CSV-filer och mycket mer.

Med utsikt användargränssnitt enkel, då processen för att skapa en undersökningsformulär via denna applikation blir enklare och snabbare, gäng.

InformationG-formulär för Google Form
UtvecklareAARNAV JINDAL
Recensioner (Antal granskare)3.8 (272)
Storlek4,5 MB
Installera den50K +
Android Minimum5.0

4. FormsApp

Productivity SurveyHeart Apps LADDA NER

Har laddats ner av mer än 1 miljon användare, applikationen FormsApp låter dig skapa eller redigera online enkätsformulär enkelt och praktiskt, gäng.

Intressant är att den här applikationen innehåller många färdiga mallar för olika behov, till exempel jobbansökningsblankett, kontaktinformationsformulär, anmälningsformulär för evenemang, och andra.

Inte bara det, för att alltid påminna sina användare om utvecklingen av undersökningen som har gjorts, kommer den här applikationen också att ge ett meddelande varje gång det finns ett inkommande enkätsvar, gäng.

InformationFormsApp
UtvecklareSurveyHeart
Recensioner (Antal granskare)4.3 (6.667)
Storlek7,1 MB
Installera den1 M +
Android Minimum5.0

5. SurveyHeart

LADDA NER appar

Det kan inte bara användas för att skapa online-undersökningsformulär, applikationer SurveyHeart Det erbjuder också andra faciliteter som gör att du kan skapa enkäter, frågeformulär, marknadsundersökningar och formulär online jobbansökan du vet, gäng.

För att stödja användarnas behov är denna applikation också utrustad med ett antal intressanta funktioner som kan förenkla processen att skapa enkäten.

En av de mest intressanta är temafunktionen som låter dig använda ett specifikt tema så att undersökningsformuläret blir mer attraktivt.

InformationSurveyHeart
UtvecklareSurveyHeart
Recensioner (Antal granskare)4.4 (181)
Storlek6,6 MB
Installera den10K +
Android Minimum5.0

6. Bryggundersökning

LADDA NER appar

Liknar tidigare applikationer, Brew Survey är en Android-applikation för undersökningstillverkare som kan användas för olika behov för att ta reda på det respons kunder, genomföra marknadsundersökningar och så vidare.

Men om andra applikationer bara kan användas online kan du använda Brew Survey-applikationen offline, du vet, gäng.

Även om den är offline kan den här appen fortfarande samla in svar från enkäter som har skapats och kommer att synkroniseras med användarens konto när enheten är online igen.

InformationBrew Survey
UtvecklareProMobi Technologies
Recensioner (Antal granskare)4.4 (76)
Storlek7,0 MB
Installera den5K +
Android Minimum4.3

7. Undersökningsapp

LADDA NER appar

Den senaste rekommendationen som du kan använda för undersökningstillverkare är Undersökningsapp vilket gör det möjligt för sina användare att samla in data både online och offline.

Denna applikation tillhandahåller också en mängd olika funktioner för att möta användarnas behov, såsom nedladdning och delning av rapportresultat, online-analys realtid, anpassad undersökningsformulär och mycket mer.

Tyvärr kan du bara njuta av denna applikation gratis på De första 30 dagarna av användning ensam, gäng.

InformationUndersökningsapp
UtvecklareYolo9 Internetlösningar
Recensioner (Antal granskare)4.8 (64)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den1K +
Android MinimumVarierar efter enhet

Det här är några applikationer för att göra det bästa undersökningsformuläret du kan använda, gäng.

Med närvaron av undersökningsansökningarna ovan behöver du inte längre mycket papper och pengar bara för att göra en undersökning, gäng.

Läs också artiklar om Android-applikation eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found