bara uttråkad hemma? Dessa 5 bästa romantiska fantasy-anime kommer att underhålla dig

Den tristess som drabbade hemma på grund av Coronapandemin? Du bör titta på den här fantasiromanen, Jakas val!

Älskar du romantisk anime? Men uttråkad av berättelser som bara älskar kärlek? Bättre att titta på fantasy romantik anime vars historia inte handlar om kärlek. Ibland är det en kamp också. Spännande ändå!

Mitt i Corona-pandemin är det för första gången ett lag som ligger nöjda hemma som är användbart för landet och nationen.

För att bli av med den tristess som drabbade hemma är det en bra idé att titta på denna fantasy-romantik anime, Jakas val!

Bästa romantiska fantasy-anime

Enligt genren berättar fantasy-romantik anime eller romantisk fantasy-anime om romantiska berättelser vars historier ibland inte är vettiga. Det finns till exempel en rävman som blir kär i en vanlig människa.

Inte bara om kärlek, det finns också många fantasy-romantiska anime som är fyllda med berättelser handling eller komedi. Kom och se de bästa romantiska fantasyanime-rekommendationerna från ApkVenue!

1. Kamisama Hajimemashita

Kamisama Hajimasita kan användas som första val. Historien börjar med en tjej som heter high school Nanami som utvisades från sin bostad för att hans far var i skuld.

När han var förvirrad utan att veta riktningen och syftet var han fundersam på parkbänken när han tänkte vad han skulle göra. Plötsligt såg han en man som var rädd för hundar. Sedan hjälpte han mannen som visade sig bli namngiven Mikage det där.

Mikage känner till hjälparens problem och erbjuder Nanami att bo i huset han har lämnat länge. Nanami kom till huset som visade sig vara ett gammalt tempel.

I templet träffade han två söta små människor som hette Onikiri och Kotetsu, liksom räven,Tomoe. Efter att ha undersökt visade sig Mikage göra Nanami till den nya arbetsgivaren för de tre.

2. Akatsuki no Yona

Huvudpersonerna i denna romantik, fantasy, action och magiska anime är Yona. Hon är en rödhårig prinsessa som är självisk eftersom hennes far är för bortskämd.

Yona blir kär i sin egen kusin, Soo Woon. Men hans första kärlek fick inte sin fars välsignelse.

Världen verkade inte längre vara på Yonas sida. Samtidigt med hennes födelsedag hittar Yona sin far dödad av Soo Woon. Kan du föreställa dig hur förstörd Yona måste vara?

Å andra sidan vet Yona inte vad man ska göra. Lyckligtvis har han fortfarande Son Hak vem är hans personliga livvakt. För att rädda sin familj beslutar Yona att gå i krig.

3. Hakushaku till Yousei

På engelska har denna fantasi, magi och övernaturliga anime rätt Earl och Fairy. Lyft från lätt roman med samma titel, den här serien berättar om en person älvläkare som heter Lydia Carlton.

Varför heter det älvläkare? Anledningen är att han kan se vad allmänheten inte kan se, nämligen älvorna runt. Inte sällan anses han vara konstig på grund av sin förmåga.

Å andra sidan finns det också några människor som verkligen vill ha förmågan att se och prata med älvor, varav en är en man som heter Edgar J.C. Ashenbert.

Edgar ber Lydia om hjälp med att hitta ett svärd som bara kan ses av älvläkare. Det svärdet skulle göra Edgar erkänd som en ättling Earl Ashenbert. Tyvärr riktas detta svärd också mot en grupp brottslingar.

4. Hula ingen Ugoku Shiro

Howl ingen Ugoku Shiro alias Det levande slottet är en av filmerna producerade av Studio Ghibli. Huvudpersonerna i denna fantasi, romantik och magiska anime är Sophie, en 18-årig flicka som arbetar som hattmakare.

På en resa för att träffa sin syster möter Sophie en stilig häxa som kvinnor ofta pratar om, Tjut. Howl jagades tydligen av en ond häxa som heter Avfallshäxan. Lyckligtvis kom Howl och Sophie undan.

Olyckligt att inte nekas, den onda häxan kommer till Sophie och förbannar henne att bli en 90-årig mormor. Sophie åker sedan till exilen för att hitta ett sätt att bli av med förbannelsen.

Där mötte han istället en fågelskrämma som eskorterade honom till Howls palats. Lyckades han att bryta förbannelsen?

Se filmen Howl's Moving Castle här!

5. Ookami till Koushinryou

Holo är huvudpersonen i denna fantasi, romantik och äventyrsanime. Han är en vargud som har bott i världen i mer än 600 år. Han respekteras mycket av folket i den lilla byn Pasloe.

Byborna tycker att deras avkastning blir bättre tack vare Holo. Som om jordnötter glömmer sin hud glömmer Pasloes folk Holos tjänster när tekniken utvecklas. Det anses också vara en saga.

Holo bestämmer sig för att återvända till sin ursprungsort, Yoitsu. Men han visste inte hur man skulle återvända dit eftersom platsen var för långt borta. Han träffade sedan med Lawrence Kraft som är en kelilling-handlare. Utan att tänka bad Holo Lawrence att ta honom att handla.

Lawrence vägrade inte, för Holo kunde ha hjälpt honom att sälja. På deras affärsresa delar Holo sin önskan att återvända till Yoitsu. Eftersom bra, Lawrence tänker ta Holo dit han kom ifrån. Ju längre de är tillsammans börjar de bli kär och är ovilliga att separera.

Det här är rekommendationerna för den bästa fantasy-romantiska anime-genren och måste ingå i din bevakningslista.

Av alla titlar, vilken tycker du är mest intressant att titta på? Om du vill titta på fem anime ovan spelar det ingen roll, egentligen. Garanterad att döda din tristess under koronapandemin, vilket kräver att du stannar hemma. Anda!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found