rekommendationer för den bästa Android & PC PS2-emulatorn 2021

Android & PC PS2-emulator för att spela PlayStation 2-spel på din favoritsmartphone eller PC-spel. Ladda ner och spela PS2-spel på vilken enhet som helst!

PS2-emulatorer för Android och PC är alltmer eftertraktade, särskilt för dem som har upplevt spänningen att spela PlayStasion 2-spelet.

Har du någonsin spelat den här spelkonsolen? Även om Android-spel med HD-grafik är utspridda vill du definitivt vara nostalgisk för att spela PS2-spel, eller hur?

För närvarande kan du dra nytta av en sort PS2-emulator för Android, PC eller bärbar dator med en lätt storlek, gäng.

Vilka är då rekommendationerna? PS2-emulator bästa Android dn PC / laptop? Kom igen, se hela recensionen nedan!

Ladda ner den bästa Android & PC PS2 Emulator 2021

Även om du inte har en PS2-konsol kan du fortfarande spela de bästa och senaste PS2-spelen på din Android-mobiltelefon eller PC eller bärbar dator, du vet!

För att spela det måste du ladda ner PS2-emulatorn som installerar den på den enhet du ska använda, gäng.

Ja, här är Jakas rekommendation PS2-emulator för Android och PC / laptop för att du ska försöka. Kom igen, ta en titt på recensionerna direkt!

Ladda ner den bästa Android PS2-emulatorn

Först kommer ApkVenue att diskutera ett antal rekommendationer bästa Android PS2-emulator så mycket du kan ladda ner och spela gratis.

Åh ja, välj inte fel emulator, OK! Problemet är att inte alla emulatorer kan köra PS2 ISO-spel smidigt och utan eftersläpning, gäng.

För att köra emulatorn måste du dessutom först kontrollera specifikationerna för din Android-mobiltelefon. Vilka är rekommendationerna?

1. Spela! PS2 Emulator för Android

Den första PlayStation 2-emulatorn som ApkVenue rekommenderar heter Spela!. Denna applikation har blivit en garanti för de av er som vill komma ihåg det legendariska PS2-spelet

En av de bästa PS2 APK-emulatorerna har en djup fördel användargränssnitt enkelt och lätt att förstå, gäng.

Spela! kan läsa nästan alla ISO i PS2-spel automatiskt. Åh ja, med en ganska liten storlek är denna emulator majoritetens favorit spelare Android-mobilanvändare.

DetaljSpela! PS2 Emulator för Android
UtvecklareInfinoxDev
Minimalt operativsystemAndroid 3.0 och senare
Storlek8,2 MB

Ladda ner Play-appen! PS2 Emulator för Android är här:

Apps Entertainment Purei LADDA NER

2. PPSS2 Golden Pro

PPSS2 Golden Pro innehåller också en av de lättaste och bästa PS2 Android APK-emulatorerna som du måste prova, gäng.

Påstått att kunna köra 90 procent av PS2-spel, har Pro PPSS2 Golden fördelen med enkel användning, bekväma kontroller och friheten att ändra teman.

Om du känner till PC-emulatorn PCSX2 behöver Android inte ladda ner längre.Installera PS2 Bios är som PC-emulatorn. Riktigt enkelt, eller hur?

DetaljPPSS2 Golden Pro
UtvecklarePS2 Emulator Team
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek7,8 MB
Betyg (Google Play)4.2/5

Ladda ner PPSS2 Golden Pro-applikationen här:

Ladda ner Emulator-appar

3. DamonPS2 Pro (betald)

Om du vill hitta det bästa av det bästa, PS2-emulatorn för Android DamonPS2 Pro kan vara ett alternativ med olika premiumfunktioner som den har.

Tyvärr måste du betala beloppet för att kunna njuta av det 159,999 kr. Det är ganska dyrt, men för den bästa upplevelsen stavas priset värt det, verkligen!

Anledningen är att här kan du få funktioner som Bilinear Texture Filtering, Widescreen-speloch HID Gamepad vilket inte nödvändigtvis finns i andra PS2-emulatorer.

Det finns också en gratis version av denna applikation, men det finns massor av annonser som du måste titta på innan du kan spela PS Android-spel med denna gratis PS2-emulator.

DetaljDamonPS2 Pro
UtvecklareDamonPS2 Emulator Studio
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek28 MB
Betyg (Google Play)3.7/5

Ladda ner DamonPS2 Pro-applikationen här:

Apps Emulator DamonPS2 Emulator Studio LADDA NER

Ladda ner Lightweight PS2 PC Emulator

Inte nöjd med att spela PS2-spel på Android-telefoner på grund av den lilla skärmen? Ta det lugnt! Du kan också ladda ner PC / laptop PS2-emulator, verkligen.

Det finns många PS2 PC-emulatorrekommendationer som du kan prova. En av de saker som ApkVenue rekommenderar är tydlig, nämligen PCSX2.

Men förutom att ladda ner PCSX2-applikationen måste du också förbereda flera stödjande applikationer först, gäng.

Jaka gav det redan nedladdningslänk PCSX2 nedan. Sedan hur ladda ner och spela det? Kom igen, titta bara på stegen nedan!

Hur man laddar ner och installerar PS2 Emulator på PC / Laptop

Om du har laddat ner alla stödjande applikationer behöver du bara följa steg för steg för att installera PS2-emulatorn på en bärbar dator enligt följande.

  • Öppna locket PCSX2 som har laddats ner och gör sedan installationsstegen som vanligt.
Ladda ner Emulator-appar
  • I detta fönsterinställningar kan du konfigurera menyn VADDERA om du leker med tangentbord. Om du använder pinne såväl som gamepad, hoppa över det här steget.

Hur man konfigurerar PS2 PC Bios Emulator

Efter installationen av PS2 Windows 10-emulatorn och andra versioner är nästa steg att konfigurera Bios. Tricket är bara att följa riktlinjerna som följande.

  • Extrahera filer PCSX2 bios .RAR-formatet och placera det i den mapp du vill ha.

  • Klicka på i PCSX2-fönstret Bläddra på Bios-menyn och gå till mappen där din Bios-fil är lagrad. Uppdatera listan för att ta fram en lista och välja den du vill använda.

Hur man använder PCSX2 PS2 Game Emulator

Installera PCSX2 och Bios redan? Naturligtvis måste du bara spela här! Hur man spelar PS2-spel med PCSX2-emulatorn är också ganska enkelt. Här är stegen:

  • Se till att du har laddat ner PS2 ISO-spelet, till exempel Digimon Rumble Arena 2 eller andra som du kan få här: Ladda ner ISO PS2-spel gratis!

  • Öppna PCSX2-fönstret och gå sedan till menyn CDVD> Iso-väljare och leta efter PS2-spelet som du laddade ner tidigare.

  • När den är laddad, gå tillbaka till PCSX2-fönstret och gå till menyn System> Starta om CDVD (full) eller Starta om CDVD (snabbt). Då körs spelet automatiskt.
  • Så här ser PCSX2-emulatorn ut när du kör ett spel. Du kan också ställa in grafik, kontroller och mer på menyn Konfig, gäng.

Bonus: Webbplats Ladda ner Bästa PS2 ISO-spel

Förutom att berätta nedladdningslänk och hur man spelar det kan du också söka Bästa PS2 ISO-spel genom tiderna och dina favoriter på följande webbplatser, gäng.

1. CoolROM

Först finns det CoolROM (//coolrom.com.au/) som har många databas PS2-spel som kan varaladda ner gratis.

Webbplats ladda ner Denna ISO PS2 tillhandahåller också spel för andra konsoler, till exempel PlayStation 1, PlayStation Portable (PSP), Sega, Atari och andra.

Du kan använda ISO-filen som du laddar ner från den här webbplatsen på PS2-emulatorn. Så du kan omedelbart spela på din bärbara dator.

2. PortalRoms

Sedan finns det också en webbplats som heter PortalRoms (//www.portalroms.com/) som passar dig som är mer föredra ladda ner ISO via Torrent.

Här finns också många typer av spel som kan laddas ner, även för de senaste konsolerna som PlayStation Vita och Nintendo 3DS.

Tja, om du fortfarande inte är ny för att ladda ner format Torrentkan du läsa guiden här: Enkla sätt att ladda ner Torrent-filer på PC och Android.

3. RomsMania

Den sista webbplatsen som ApkVenue rekommenderar är RomsMania (//romsmania.cc/), även om PS2-spelsamlingen inte är lika stor som de två platserna ovan.

Men här kan du fortfarande hitta några populära spel, till exempel Dragon Ball Z - Budokai Tenkaichi 3 och andra.

Åh ja, efter att ha använt RomsMania, kände ApkVenue att den här webbplatsen var den snabbaste när det gällde att ladda ner filer. Är det inte intressant?

Tja, för en mer fullständig genomgång av hur ladda ner PS2 ISO-spel från var och en av platserna ovan kan du läsa i sin helhet i artikeln nedan!

VISA ARTIKLAR

Tja, det är rekommendationen för den bästa och lättaste PS2 Android-emulator och PC / laptop som ska spelas på Android-telefoner och -datorer och bärbara datorer.

Är du redo att komma ihåg dina favorit PlayStation 2-spel? Vilket spel vill du sedan spela?

Kom igen, dela med sig och berätta för Jaka i kommentarfältet nedan, ja!

Läs också artiklar om Emulator eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah