guide fanny mobile legends

Är det svårt att använda Fanny i Mobile Legends? Kanske använder du det på fel sätt, försök att se den här Fanny Mobile Legends-guiden, killar!

Fanny är en av Mobile Legends-hjältar med en roll Mördare. Denna hjälte är känd för sin smidighet och höga svårighetsgrad. Men många spelare tycker till och med att det inte är så svårt men roligt att använda Fannys hjältar.

Fanny om det används på rätt sätt kan vara en mardröm för dina motståndare. Så länge du kan behärska denna Fanny attackteknik som fokuserar på repet. ApkVenue har tips för er som är nya eller spelar Fanny-killarna.

ApkVenue kommer att ge så mycket information som möjligt nedan, så titta på den. Detta är det Guide Fanny Mobile Legends mest komplett!

Guide Fanny Mobile Legends

Fanny är en Mobile Legends-hjälte med den högsta rörligheten hittills. Fannys berättelse börjar med hennes dröm om att kunna flyga som en fågel, hon gör sedan ett järngrepp eller gripkrok för att hjälpa honom att flyga.

Detta verktyg fungerar genom att ta tag i repet till en klippa eller en klippa och sedan svänga sig själv. Efter att ha tränat länge har Fanny behärskat denna teknik och medborgarna känner honom som frihetens blad.

Fannys skicklighet

Fanny använder energi i sina färdigheter vilket innebär att du måste använda dem effektivt. Här är de fullständiga Fanny-färdigheterna:

SkicklighetInformation
Passiv luftöverlägsenhetFannys skador ökar med 10% till 20% under flygning (beroende på hastighet) och genererar ett byte på mål som kan staplas upp till två gånger. Genom att attackera fiender som har Prey Mark får Fanny 10 energiregen per stack.
Skill 1 Tornado StrikeNedkylning: 3,5 / 3,3 / 3,1 / 2,9 / 2,7 / 2,5 sekunder


Fanny kommer att snurra sitt svärd som handlar om 260/300/340/380/420/460 Fysisk skada på fienden.

Skill 2 stålkabelNedkylning: 0 sekunder


Fanny kommer att kasta järnrepet och dra sig själv, varje skicklighet som används framgångsrikt på 3 sekunder minskar energianvändningen med 1.

Skill 3 Cut ThroatNedkylning: 35 sekunder


Fanny kommer att attackera fiender som producerar 500/680/860 fysisk skada. Om du attackerar en fiende med en bytesmarkör ökar skadan med 20% per lager.

Användning av Fannys skicklighet

Okej, efter att du vet vilka färdigheter som finns på Fannys hjälte, här är stegen för att använda dem: One Strike Kill Individual / Multi-Enemy:

Skicklighet 2 3 1 2 - upprepa

Denna färdighet används om du vill attackera en fiende som är ensam, med detta steg kan du också attackera fiender inuti tornet. Du kan upprepa denna färdighet om du fortfarande har energi kvar, men i början kanske du bara kan använda den här färdigheten en gång.

Till One Strike Kill Multi-Enemy Du kan attackera fiender i närheten med samma drag. Användningen av färdigheter beror på förhållandena i fältet, killar. så att du kan vara kreativ själv.

Kärnan i att använda Fannys skicklighet är att hoppa in och sedan attackera och springa iväg.

Objekt Bygg Fanny

Naturligtvis måste du organisera innan du går in i striden Objekt Bygg Fanny för att driva din hjältestatus. Här är ett byggobjekt som passar Fanny:

 1. Bloodlust Axe, hjälper till att skada och nedkylning för Fanny
 2. Warrior Boots, ger extra hastighet och rustning
 3. Rose Gold Meteor, ger en stor skada boost och sköld när du dör
 4. Athenas Shield, ger ytterligare HP och Magic Resist för ditt försvar
 5. Antik Cuirass, ger ytterligare HP, rustning och HP regen
 6. Wings of Apocalypse Queen, stöder din HP kraftigt och hjälper till att förkorta nedkylningen.

Battle Spell

Till Battle Spell, Får Fanny naturligtvis vanligtvis djungel Retribution förtrollningsföremål för att hjälpa henne att göra jordbruk snabbt. Förutom föremål för djungeln kan Fanny också ges rena för att övervinna folkmassakontroll från fiender.

Emblem

Eftersom Fanny faktiskt är lönnmördare är det verkligen lämpligt att ges lönnmördarens emblem. Men om du gillar djungel är det lämpligt om du får Jungle Emblem-killarna. Emblem hjälper till att öka din hjältestatus genom att välja ett lämpligt emblem och lägga till rätt status gör din hjälte den starkaste.

1. Kombination

Okej, efter att du har förberett Fanny bra. Nu är det dags att ta reda på vilka hjältar som är lämpliga för att spela med dig och andra hjältar som du bör vara medveten om.

Lämplig följeslagare:

 • Grock
 • Akai
 • Lolita

Fiender att se upp för:

 • Nana
 • Sabel
 • Aurora
 • Franco
 • Chou

Fördelar och nackdelar

Varje hjälte måste ha sina egna fördelar och nackdelar. Följande är fördelarna och nackdelarna med Fanny:

Fördelar:

 • Ultimate rörlighet
 • Ett skjutdöd / en attack kan döda fienden
 • Det är lätt att komma undan

Brist:

 • Svårt att använda måste du först behärska kartan
 • Lågt försvar och HP
 • Svag om du går in i Late Game

Fanny-kontroversen

Om du tittar på de vapen som Fanny använder, vilken anime kommer du att tänka på först? Attack på Titans killar. Det liknar inte bara konceptet med repet utan också formen på ett vapen som liknar ett svärd med en skiljelinje. Plagiering är det inte?

Det är naturligtvis den kompletta Fanny Mobile Legends-guiden från ApkVenue guide detta kommer inte omedelbart att göra dig bra på att spela Fanny. Du måste träna igen för att kunna bemästra den här hjälten.

Enligt din åsikt, vad mer ska vi lägga till i den här guiden? skriv din åsikt i kommentarfältet, glöm inte att gilla och dela. Vi ses i nästa artikel, killar!

Läs också artiklar om Mobile Legends eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found