skapa ett falskt konto! Här är de 5 bästa applikationerna för att duplicera applikationer på Android

Här är de 5 bästa applikationerna för att köra två applikationer i en smartphone. Lyssna ja!

Nu har många smartphones tillhandahållit funktioner "dubbla appar". Den här funktionen fungerar för att köras de två ansökningarna är desamma i en smartphone.

Men för smartphones som är har inte den här funktionen kan du fortfarande njuta av den med hjälp av applikationen. Det följande 5 bästa applikationerna att köra två applikationer i en smartphone. Lyssna ja!

  • Det visar sig att dessa är de 12 mest slösaktiga Android-applikationerna med kvoter
  • Varna! Dessa är 10 farliga batteridräneringsapplikationer för din smartphone
  • 7 Googles 'hemliga' applikationer som du definitivt inte känner till

Skapa ett falskt konto! Här är de 5 bästa applikationerna för att duplicera applikationer på Android

1. Parallellt utrymme

Parallellt utrymme är den mest populära applikationsmultiplikatorapplikationen. Denna applikation låter dig använda flera konton från samma applikation på en gång. Om Android-applikationen du använder får en uppdatering uppdateras den automatiskt klonapplikation den kommer också att uppdateras. Parallel Space är för närvarande en applikation med bästa prestanda för att klona alla Android-applikationer.

Nedladdningslänk: Parallel Space

2. Gå flera

För er som vill köra mer än ett socialt applikationskonto som WhatsApp, Facebook, Twitter, eller också spela samma spel på två olika konton, Gå flera mycket lämpligt eftersom det snabbt kan flyttas från ett konto till ett annat konto. Go Multiple har också en funktion snabb SWI (Växla mellan gränssnitt) som ger en hög säkerhetsnivå

Ladda ner länk: Gå flera

3. Flera konton

Applikationer utvecklade av Excelliance Technology är något enklare och enklare än de två tillämpningarna som nämns ovan. Även om funktionen förmodligen är densamma som de två applikationerna, nämligen för kör två konton olika i en smartphone, är fördelen som flera konton har funktionen för låsapplikation.

Nedladdningslänk: flera konton

4. 2Ansikte

Kloning eller duplicering av applikationer är lättare att använda 2 Ansikte. Med den här applikationen kan du enkelt växla till olika sociala mediekonton eller spel på en smartphone. Konstgjord applicering CleanMaster Denna applikation klassificeras som den enklaste och enklaste att använda.

Nedladdningslänk: 2Face

5. Multikonton

Multikonton har sina egna skillnader med de fyra applikationer som har nämnts ovan, även om funktionen fortfarande är densamma, nämligen för duplicera ansökan. För att använda den här applikationen måste du dock se till att din smartphone är i ett tillstånd avrot. För de av er som gillar att knäcka smartphones är detta inte ett betydande hinder.

Nedladdningslänk: Multi Accounts

Det är De 5 bästa applikationerna som fungerar för att klona applikationer på Android som du kan ladda ner gratis. När det gäller vilken applikation som är bäst bland de fem har naturligtvis varje användare sin egen åsikt och bedömning om dessa applikationer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found