hur man använder animoji iphone x på alla androider

iPhone X kommer med olika underhållande funktioner, varav en är Animoji. Den här gången kan du använda Animoji iPhone X på alla Android-enheter. Så här använder du det.

iPhone X som lanserades i oktober 2017 och medförde en mängd intressanta funktioner. Från de senaste FaceID-säkerhetsfunktionerna till Animoji vilket gör att emojis uttrycks enligt ditt ansiktsuttryck. Nu kan du också prova på Android.

Beväpnad med en unik applikation som heter SUPERMOJI - Emoji-appen, du kan känna sofistikering av Animoji iPhone X killar. Utvecklad av I Love IceCream Ltd., så här använder du Animoji iPhone X på alla Android-enheter. Kom igen, lyssna på hela först!

  • 6 skäl till varför människor köper den super dyra iPhone X!
  • 3 Bevis iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone X kommer inte att säljas i Indonesien
  • Apple iPhone X emulerar Android? Här är 6 bevis!

Hur man använder Animoji iPhone X på alla Android-enheter

  • Första gången du måste installera programmet SUPERMOJI - Emoji-appen utvecklad av I Love IceCream Ltd. Denna 79 MB-applikation är tillgänglig gratis i Google Play Butik.
Appar Sociala & Meddelanden I Love IceCream Ltd. LADDA NER
  • När du först öppnar den hittar du flera dyka upp anmälan om lov. Godkänn det bara tills du går till huvudsidan för SUPERMOJI-applikationen.
  • I SUPERMOJIs startskärm hittar du tre flikar längst ner. Först SUPERMOJI som innehåller vilken emoji-animation du vill använda. Sedan BAKGRUND för att ändra bakgrund och EFFEKTER för att lägga till unika filter som liknar Snapchat och Instagram Stories.
  • För att starta inspelningen kan du trycka på den röda knappen i mitten. Du kan också ändra läge till en fotokamera och ändra den främre eller bakre kameran genom att trycka på ikonen i det övre högra hörnet.
  • Då kommer du till sidan Dela med sig. Du kan dela Animoji-videor på olika sociala medier eller spara dem på ditt Android-smarttelefonminne.
  • Här är Animoji-videor från SUPERMOJI-applikationen - Emoji-appen. Hur? Är det inte roligt?

Så det är så man använder Animoji iPhone X på alla Androids. Även om det inte är så perfekt som funktionerna på iPhone X, är den här unika applikationen åtminstone ganska underhållande, eller hur? Vad tror du? Tveka inte att göra det dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found