ledsen! Det är skräckhistorien bakom "pink meth" djup webbplats

En av de mest populära sajterna på djupnätet heter Pink Meth. Hmm, vilken typ av webbplats är den här hmm? Som sagt, visar det sig att det finns en pervers historia bakom den!

Den djupa webben är ett internet som innehåller olika typer av mysterier. Anledningen är att det sägs att den djupa webben är mycket större än internet som vi brukar besöka. Så det är inte konstigt, det finns så många mysterier som finns på djupet.

En av de mest populära sajterna på djupnätet heter Pink Meth. Hmm, vilken typ av webbplats är den här hmm? Som sagt, visar det sig att det finns en pervers historia bakom den!

  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webbvideon "Hamburger Lady"
  • Förskräckt! Detta är den tragiska historien bakom den djupa webben "Red Room" -video
  • Deep Web Video 'Area 51', mänskliga experiment på kamera!

Berättelsen om ursprunget till webbplatsen "Pink Meth"

Foto med tillstånd av: Bild: The Curious Insomniac

Det visar sig att Pink Meth till en början inte var en djup webbplats utan låg på en del av internet som vi brukar besöka. Men för att det var för dåligt, äntligen på året 2015 beslutades att lagligt stänga. På en sida, Google stöder också detta.

Men vilken typ av webbplats är Pink Meth?

Det visar sig att detta är en plats för hämnd mot ex-flickvänner. Där en person laddar upp från pornografiska foton, porrfilmer, internetkonton till ex-flickvännens personuppgifter. Det är verkligen farligt, inte om det faller i händerna på oansvariga människor.

Dead And Resurrected On The Deep Web

Fotokälla: Bild: simonthenarwhal

Efter att ha stängts av 2015 avskräckt det inte Pink Meth. Nu är sajten tillbaka på djupet. Fortfarande med samma tema, nämligen hämnd på ex-pojkvänner. Men eftersom det är den djupa webben är det mycket värre att hämnas på din pojkvän.

Baserat på information på djupa webbforum är många syndikat villiga att samarbeta för verklig hämnd till ex-flickvänner. Hämnden kan vara i form av gruppvåldtäkt, terrorisering, utpressning och till och med dödande av ex-pojkvän.

För svår och utom kontroll

Foto med tillstånd av: Bild: Better Call

Baserat på Pink Meth-webbplatsen noteras det att åtminstone det finns nästan tusen tjejer som är offer. Det värsta är att gärningsmannen är mycket snygg i sina handlingar och har uppgifter om offret, som om offret här inte alls kan slåss.

Och de dåliga nyheterna är att Pink Meth-webbplatsen fortfarande fungerar idag. Nu är detta en stor varning för er som för närvarande fortfarande är tonåringar och dejtar. Gör inte något konstigt, det är normalt.

Det är också skrämmande, förhoppningsvis blir inte människorna runt oss offer. Vad tycker du om den här Pink Meth-webbplatsen? Dela med Jaka via kommentarskolumnen!

Åh ja, se till att du läser artiklar relaterade till Deep Web eller andra intressanta artiklar från 1S.

Baner: Tankekatalog


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found