hur man streamer YouTube utan att buffra på en dator

Så att YouTube går smidigt och inte blir hackigt. Så här snabbar du upp buffringen på YouTube på en dator.

YouTubes växande popularitet har verkligen spridit sig till Indonesien. Det är bevisat att många YouTubers har vuxit fram med en myriad av kreativa idéer. Det finns dock några av de mest irriterande sakerna på YouTube och en av dem är timing buffring. Finns det ett sätt att påskynda saker och ting buffring Youtube?

Riktigt bra, medan du tittar på dina favoritvideor på Youtube istället är det hackigt och ibland är buffringsprocessen ganska lång. Egentligen, oavsett hur snabb din internetanslutning är, kallas processen ström det måste buffras eftersom det är där enheten läser data som sedan visas.

  • Hur man blockerar alla typer av Youtube-annonser på Android
  • 10+ häftiga Chrome-tillägg för att göra tittandet på YouTube ännu mer spännande!
  • Hur man öppnar YouTube när man öppnar andra applikationer, pausar inte!

Så här påskyndar du YouTube-buffring på datorer

Buffring är processen att ladda ner data medan den är på lagring vår plats som raderas automatiskt när videon eller innehållet har spelats upp eller när det stängs.

Följande ApkVenue presenterar därför fyra sätt att påskynda processen buffert när du tittar på YouTube-videor på en dator. Här är stegen:

1. Använda tillägg

Först ladda ner och installera tillägget SmartVideo för Google Chrome eller Mozilla Firefox. Denna tillägg ger dig smart åtkomst när du går in i en video på YouTube och ger dig kontroll när du upplever buffertproblem. så du kan fortfarande titta på videor smidigt baserat på din internethastighet. För Chrome-användare kan du kolla in andra tillägg för YouTube här: 10+ coola Chrome-tillägg för att göra tittandet på YouTube ännu mer spännande!.

2. Använd HTML5-spelaren

Den andra är att byta till användning HTML5-spelare vilket är ett alternativ till Flash spelare. Till skillnad från Flash spelare Förbrukar minne och kraft, HTML5 använder mycket lite minne och ger stöd för andra media som mobiltelefoner och surfplattor. Metoden är väldigt enkel, besök YouTube HTML5 Video Player och längst ner, klicka på länken Gå med i HTML5.

3. Använd Google DNS

Tredje användningen Google DNS, ibland är långsam internethastighet inte alltid internetleverantörens fel. Det kan finnas ett problem med DNS-inställningarna på din dator. Tja, här tillhandahåller ApkVenue en lösning genom att använda en alternativ DNS-tjänst. För mer information om hur du använder den kan du läsa följande artikel: Hur man snabbar upp internet med DNS-hack (10x snabbare).

4. Justera skärmupplösningen

Den fjärde är att välja videokvalitét på Youtube. Buffringsprocessen beror också på videokällan, Youtube själv har kompletta alternativ för att bestämma videokvalitet, allt från 144p till 8k. För hastighet i Indonesien, om du vill köra smidigt, välj 480p med en 1 Mbps-anslutning. Under tiden, för 720p, behöver du minst 3 Mbps internetanslutning för att göra detta ström mjukt.

Det är snabbare sätt buffring YouTube så att du kan titta på videor på YouTube smidigt. Med YouTube kan du själv välja vad du vill titta på, till skillnad från TV som har förutbestämda program. YouTube är också ett alternativ för kvalitetsvisning jämfört med TV eftersom det ger videor med olika teman. Vad tror du?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found