3 sätt att flytta kontakter från Android till iPhone

Förvirrad över hur man flyttar kontakter från Android till iPhone? ApkVenue har tre praktiska sätt att flytta kontakter från Android till iPhone, garanterat att fungera!

Att byta mobiltelefon är inte längre något konstigt nuförtiden. Den snabba utvecklingen av teknik gör att en ny serie mobiltelefoner med bättre specifikationer alltid dyker upp varje år.

Vissa människor bestämde till och med att ändra typen av mobiltelefon från den som använder Android för att flytta för att prova känslan av att använda iPhone.

Detta gör det svårt för vissa människor att överföra viktiga data till sitt nya operativsystem, inklusive svårigheter att hitta sätt att flytta kontakter från Android till iPhone.

3 sätt att överföra kontakter från Android till iPhone

Även om Android- och iPhone-produkter har olika operativsystem betyder det inte att alternativet att flytta viktiga data från en enhet till en annan inte är tillgänglig.

Det finns flera sätt att flytta kontakter från Android till iPhone som du kan göra, så du behöver inte bry dig om att kopiera kontakter på din gamla mobiltelefon manuellt.

Metoderna som ApkVenue diskuterade den här gången är också ganska enkla. Är du nyfiken på hur? Här är mer information.

1. Hur man flyttar kontakter från Android till iPhone via applikation

Hur man flyttar kontakter från Android till iPhone kräver först en speciell applikation Gå till iOS.

Denna applikation gjordes direkt av Apple för att underlätta Android-användare som vill flytta sina viktiga data till iOS.

Hur man använder det klassificeras också som mycket enkelt, och här är stegen som du måste följa för att använda programmet Gå till iOS.

 • Steg 1 - Ladda ner och installera applikationen Gå till iOS på din mobiltelefon, för dem som inte har installerat det här programmet kan du ladda ner det direkt från länken nedan.

Ladda ner applikationen Gå till iOS här!

Apple Inc Produktivitetsappar LADDA NER
 • Steg 2 - Öppna programmet Gå till iOS och håller med Villkor in genom att trycka på Hålla med.
 • Steg 3 - Låt det här programmet få åtkomst till data som du vill överföra till din iPhone, till exempel kontakter, SMS, kalender och andra filer.
 • Steg 4 - Öppna din iPhone, gå till iPhone-installationen och välj sedan Flytta data från Android_ för att få en 6-siffrig numerisk kod.

 • Steg 5 - Ange numren i applikationen Gå till iOS, välj vilka data du vill överföra och vänta tills dataöverföringsprocessen är klar.

Denna metod för att flytta kontakter från Android till iOS kommer att ansluta Android-enheten till iPhone via nätverket privat Wi-Fi-nätverk som en dataöverföringsväg.

Den här metoden kräver ingen internetanslutning, så du behöver inte oroa dig för att din internetkvot tar slut mycket när du flyttar data.

Hur lång tid det tar att flytta data varierar också beroende på hur mycket data du vill flytta.

2. Flytta kontakter från Android till iPhone via Google Sync

För dem som inte vill använda en speciell applikation för att flytta kontakter och annan data kan det här andra sättet att importera kontakter från Android till iPhone vara en lösning.

Denna andra metod utnyttjar Googles funktioner, nämligen Google Sync, som automatiskt ansluter kontakterna på din Android-telefon till det Google-konto du använder.

Förutom utan en speciell applikation är det också relativt enkelt att flytta kontakter från Anroid till iPhone. Här är de fullständiga stegen.

 • Steg 1 - Öppna inställningsmenyn på din Android-telefon och välj Google.
 • Steg 2 - Välj menyn Kontotjänster och välj Kontaktsynk.
 • Steg 3 - Se till att du väljer Synkronisera automatiskt Google-kontakter och Säkerhetskopiera och synkronisera enhetens kontakter aktiverad.
 • Steg 4 - Öppna inställningsmenyn på din iPhone, välj meny Lösenord och konton ange sedan det Gmail-konto som du använder.
 • Steg 5 - Klicka på det konto som har lagts till och kontrollera de datalternativ du vill ha säkerhetskopiering som kontakter, e-post, kalender eller till och med anteckningar.

Denna metod för att flytta kontakter från Android till iPhone kräver inga speciella applikationer och kommer automatiskt att flytta kontakter och annan viktig information till iPhone.

Ändå kan den här metoden inte användas för att flytta andra filer som foton och liknande.

Google Sync underlättar bara överföringen av kontakter, händelse registreras i kalender, e-post och även anteckningsblock som ni gör.

3. Hur man flyttar kontakter från Android till iOS via VCF-fil

Den här sista metoden för att flytta kontakter från Android till iPhone är den enklaste och mest praktiska att använda.

Den här sista metoden kommer att konvertera kontakterna på din Android-telefon till VCF-format och kan skickas till andra mobiltelefoner, inklusive iPhone.

Är du nyfiken på hur? Här är de fullständiga stegen.

 • Steg 1 - Gå in i kontaktmenyn på din Android-telefon och tryck sedan på punktknappen i det övre högra hörnet.
 • Steg 2 - Välj en meny Importera / exportera kontakter för att öppna nästa alternativ välj sedan Exportera till lagring.
 • Steg 3 - När det här alternativet visar en ny dialog är allt du behöver göra att trycka på OK och kontakterna på din mobil sparas i VCF-filen.
 • Steg 4 - Skicka den här filen till iPhone via e-post eller på andra möjliga sätt. När du öppnar den här filen visas ett alternativ för att spara befintlig kontaktlista och välja OK.

Du kan också använda den här sista metoden för att flytta kontakter från din Android-telefon till en annan Android-telefon, iPhone, iPad eller liknande.

Filer med VCF-tillägget ägnas åt lagring av information om kontakter och användes redan före det populära Android- och iOS-operativsystemet.

Det är några sätt att flytta kontakter från Android till iPhone som du kan använda. Dessa metoder diskuteras medvetet så att du kan välja vilken metod som är mest praktisk.

Med den här metoden behöver du inte oroa dig för att ändra din mobiltelefon till ett annat operativsystem, även om WhatsApp-kontakter och så vidare är lätta att flytta.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delade den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found