10 bästa ordboksprogram för Android, ingen handledning behövs!

Funktioner som ord och språktal kan utöka språkets ordförråd. Också användbart för att definiera ord som du inte känner till.

Ordboksprogrammet kan vara den bästa och praktiska lösningen för dig som vill lära dig främmande språk. Funktioner som ord och språktal kan utöka språkets ordförråd. Också användbart för att definiera ord som du inte känner till.

Med en ordboksprogram är det inte längre svårt för oss att lära oss främmande språk. Tja, här presenterar vi det en lista över de bästa ordboksapparna för Android som du måste prova. Cekidot!

  • 10 skäl bakom dyra datapaketpriser
  • Detta är den verkliga röstskådespelaren på en Rat Street!

10 bästa ordboksprogram för Android, inget behov av handledning!

1. Ordbok

Denna applikation är tillgänglig gratis eller annonsfritt till endast 25 000 IDR. Har tre källor, nämligen Det amerikanska arvet, Webster och Roget's Thesaurus gör denna applikation till en av de måste-ha digitala ordböckerna. Ordboken kan också översättas till mer än 40 språk och kan också användas offline.

En av fördelarna med denna applikation är att den har de extra funktionerna i dagens idiom, ljuduttal, ordetymologi och olika ordböcker med specifika ämnen, till exempel ekonomi, media och andra.

2. Dictionary.com

Som en av de mest populära apparna i olika länder har Dictionary.com många funktioner, inklusive dagens ord, ljuduttal, översättare mer än 30 ord och trivia ordets ursprung. Det finns också en ordbok för slang, idiomer, uttryck och medicinskt. Sammantaget är den här ordboken den bästa bland de andra och är ett måste för dig.

3. Ordbok Linguee

Dictionary Linguee är en av de relativt nya fria ordlistaapplikationerna. Denna applikation är specialiserad på översättningar med flerspråkiga tillägg. Stöder engelska, spanska, franska, tyska, kinesiska, japanska och runt ett dussin andra språk. Den här appen är tillgänglig gratis utan en premiumutgåva i appen eller annonser. För dig som hatar annonser kan du verkligen använda den här applikationen.

4. Merriam-Webster Dictionary

Fotokälla: Bild: androidauthority Vem känner inte till Merriam-Webster Dictionary? Applikationen och dess webbplats är så populära att den används av många människor från hela världen. Packad med funktioner över genomsnittet, kan denna app avsevärt förbättra ditt språkordförråd genom ordspel. Utrustad med ordboken, ljuduttalanden, den här applikationen är gratis med annonser och premium till ett pris av Rp. 40 tusen.

5. Engelsk ordbok

Denna applikation har fördelen att den kan översätta upp till 239 000 ord och listas som en av de bästa ordboksapplikationerna. En av dess funktioner är randomiseraren som låter dig söka efter ord slumpmässigt och kan välja mellan ett mörkt eller ljust tema. Bäst av allt, den här appen är tillgänglig gratis och utan annonser! Du förtjänar att fortsätta Android telefon.

6. Google-sökning

Fotokälla: Bild: androidauthority Även om det inte är ett ordboksapplikation kan Google-sökning användas för att söka och översätta ord genom röstkommando eller text. Fördelen med denna applikation är att den kan definiera ett fullständigt ord, från dess ursprungliga form till en mängd andra tider. Men om du behöver en app som kan översätta meningar är Google-sökning inte lämplig för att lagra din telefon.

7. Ordbok för idiomer och fraser

Fotokälla: Bild: androidauthority Denna applikation erbjuder översättningar upp till 3 500 fraser. Du kan söka efter fraser, markera dem som favoriter och sortera dem efter kategori. Denna applikation är ganska enkel eftersom den bara öppnar, söker, läser och stänger den. Om du vill lära dig några fraser som inte är EYD-kompatibla är det här det bästa valet för dig.

8. Offline ordbok

Stöd för mer än två dussin språk, Offline Dictionary har du täckt ladda ner ord för offline-användning. Det finns till och med en tesaurus tillgänglig om du behöver en. Denna applikation täcker grundläggande saker i översättning och är ganska standard.

9. Pocketordbok

Fotokälla: Bild: androidauthority Denna applikation ger upp till 90 000 vanliga ord med 20 MB installationsstorlek och synonymer och antomime-sökfunktioner finns tillgängliga såväl som tesaurusportalen. Du kan också välja ett mörkt eller ljust tema och dela de ord du just lärt dig med dina vänner. Pocket Thesaurus-applikationen är tillgänglig gratis med reklam eller mot en avgift.

10. WordWeb-ordbok

Denna lösenordsprogram innehåller funktioner upp till 285 000 ord med 225 000 betydelser av ett visst ord. WordWeb Dictionary har också en tesaurus, ljudsökning och så vidare. Fördelen med denna applikation är att den kan se skillnaden mellan ord som låter lika. Även om den inte har en ljuduttalsfunktion, är den fortfarande en måste-app på din Android-telefon.

Det är de 10 bästa ordböckerna för Android. Enligt din åsikt, vilken hindrar dig från att behöva språkkurser? Svara i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found