Detta är den riktiga Jalantikus röstskådespelaren!

Förutom att konsekvent presentera den senaste tekniska informationen har YouTube JalanTikus också en annan egenskap, nämligen Mbak JT som är röstaktören.

Så en komplett webbplats som erbjuder nedladdningar och även den senaste informationen om teknik och prylar, Street Rat finns också på YouTube. Ni redan prenumereraYouTube JalanTikus inte än?

Det finns något unikt på YouTube JalanTikus. Förutom att konsekvent presentera den senaste teknikinformationen har YouTube JalanTikus också andra egenskaper, nämligen JT vem är röstskådespelaren. Är du nyfiken på den verkliga figuren av Mbak JT?

  • Inte ett bluff! Hur man läser JalanTikus utan internetanslutning
  • 4 skäl att köpa IDM på JalanTikus, nummer 3 är mycket viktigt!

Vem är Miss JT som JalanTikus röst?

Hej, erkänn det, du måste ha undrat vem som var röstskådespelaren på JalanTikus, eller hur? Det är inte bara du, många är nyfikna på röstfiguren bakom Mbak JTs mask.

Som lovat kommer JalanTikus att avslöja Mbak JTs figur när den når 1 miljon abonnenter 2017. Och nu har den nått 948 tusen syskonbrännaredu vet! Snart, 1 miljon, eller hur? Men snart kommer 2017 att avslutas.

Så för dem som är nyfikna på Mbak JTs figur, kom igen prenumerera YouTube JalanTikus nu! Glöm inte att bjuda in andra prenumerera också så att du omedelbart kan se figuren av JalanTikus YouTube-röstskådespelare, okej? Vill du inte vänta längre för att se Miss JTs ansikte?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found