7 små Android-HD-spel med avancerad grafik som konsolspel

För de av er som vill prova Android-spel med grafik som inte är sämre än konsolspel, men som har små spelfilstorlekar, kan du prova följande spel.

Inte bara är konsolspel kända för att ha den bästa grafiken. Det finns också många spel på Android-smartphones som också har intressant spel fantastisk grafik. Till exempel spel Översittare.

Du vet att spelet liknar det i PlayStation 2? Tyvärr är hindren för att spela detta spel mycket stor filstorlek i intervallet 3 GB. Tja, för de av er som vill prova Android-spel med bra grafik inte sämre än konsolspel, men har liten spelfilstorlek aka ljus. Så du kan prova några av spelen som ApkVenue kommer att granska nedan. Du måste vara nyfiken, eller hur? hur spelet är. Kolla in Jakas fullständiga recension, låt oss gå!

  • 17 bästa bilspel 2020 för alla plattformar, mycket realistiska!
  • 20 av de mest spännande Android Sniper Games 2019 (gratis)

Dessa 7 lätta HD-Android-spel har grafik som inte är sämre än konsolspel

1. Behov av hastighet inga gränser

Älskar du racingspel? Spel Need For Speed ​​No Limits passar dig att spela. Förutom att vara lätt, har detta spel också fantastisk grafik och är inte mindre som ett konsolspel. Han grät igen du kan ladda ner detta spel gratis du vet! Så det kan spara dina kostnader.

2. Modern Combat 5 Blackout

Detta är det bästa FPS-spelet genom tiderna. Grafiken är inte bara fantastisk, spelet är väldigt spännande och också mycket lätt för dig att spela. Detta spel är temat handling strategi, så naturligtvis behöver du en stark strategi för att vinna spelet Modern Combat 5 Blackout detta.

3. Implosion förlorar aldrig hopp

Det här spelet är inte mindre spännande! Anledningen Implosion förlorar aldrig hopp har en intressant väg och grafik. För att utföra en attack finns det naturligtvis flera drag som du kan använda. Om du actionälskare, då är Implosion Never Lose Hope lämpligt för dig att spela.

4. Vainglory

Du har spelat spel DotA? Så det här spelet är verkligen obligatoriskt att spela. Högfärd är MOBA-spel vilket är mycket likt DotA-spelet och för att spela detta spel måste du naturligtvis vara i ett tillstånd uppkopplad. Om du gillar DotA-spelet rekommenderar vi därför att du installerar det.

5. The Walking Dead säsong 1 och 2

The Walking Dead kanske fram till nu är det fortfarande ett av de oslagbara Android-spelen. Eftersom det grafiskt sett nästan liknar en PlayStation 3-spelkonsol heller The Walking Dead säsong 1, säsong 2 eller 3 och berättelsen är mycket överraskande. Allt förtjänar tummen upp. Inte bara det, spelstorleken är inte heller för stor, bara 2 GB räckvidd.

6. Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 nästan samma som The Walking Dead, det är bara inte i historien. I det här spelet kommer du att tilldelas döda zombies med vapen och ju mer du planerar upp, desto svårare blir det. Grafiken är förmodligen densamma som konsolspel, förutom det liten spelstorlek.

7. Ravensword Shadowlands

Ravensword Shadowlands Detta är RPG-spel vilket också är ganska bra grafiskt. I det här spelet kommer du att bjudas in äventyr i olika skogar att göra ett uppdrag. Om du gillar att spela äventyrsspel är Ravensword Shadowlands redo att underhålla dig.

För att spela detta spel, du behövs inte har tillförlitliga smartphonespecifikationer. På en smartphone 512 MB RAM även detta spel kan gå smidigt. Internetanslutning behövs bara i början kom du in i spelet Naturligtvis kommer spelet att kunna köras i framtiden off-line.

Det är 7 HD Android-spel som har den bästa grafiken och som inte är samma som konsolspel. Är du intresserad? Det gör inte ont att prova ett av spelen ovan! Om du har andra spelrekommendationer, vänligen dela dem i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found