se drama korea röst 3 (2019) hela avsnittet indo sub

Se strömmande Korean Voice 3 hela avsnitt med indonesiska och engelska undertexter här.

Efter att framgångsrikt gjort tittarna nyfikna på grund av den hängande scenen i slutet av avsnittet sändes OCN-kanalen äntligen ett koreanskt drama Röst 3 som en uppföljare till föregående säsong.

Inte bara erbjuder det en intressant och spänd berättelse, Voice 3-drama visar sig också inkludera indonesiska element i det som gör många människor upphetsade, vet du.

Tja, för de av er som är nyfikna på att titta på Voice 3-drama är det bättre att se hela sammanfattningen nedan.

Synopsis Drama Korea Voice 3

Voice 3 berättar historien om polismedlemmar vid 112 sydkoreanska nödcentral som har att göra med en internationell brottslig kartell som är involverad i ett olagligt internetnätverk (mörkt nät).

Polisen, känd som Golden Time-teamet, leds av Kang Kwon Joo (Lee Ha Na) och fältlagsledare Do Kwang Woo (Lee Jin Wook).

Trots att han hade problem med öronen på grund av bombexplosionen som drabbat honom, visade det sig att det var detta som fick Kang Kwon Joo att rädda många offer med de röstmeddelanden han hörde.

Problemet är dock ännu mer komplicerat när tillståndet som Kang Kwon Joo upplever faktiskt kommer att göra honom till någon som är brutal när han ser sina blödande öron.

Hans attityd blir mycket svår att kontrollera och kan till och med döda andra människor. Dessutom började Do Kang Woo inse att hans onda instinkter började dyka upp.

Denna situation gör verkligen Golden Time-teamet lite skakigt när man avslöjar brott. Kan då de två övervinna allt detta?

Intressanta fakta om koreansk dramaröst 3

Efter att ha gjort en scen för koreanska dramafans vid tidpunkten för utsändningen, här är några intressanta fakta bakom produktionsprocessen för Drakor Voice 3:

  • Inte bara med kända koreanska stjärnor, det visar sig att Voice 3 är en av de koreanska draman med indonesiska artister i huvudrollen. Hon är Yannie Kim.

  • Inte bara att välja Yannie Kim som en av spelarna, Voice 3-dramaet inkluderade också indonesiska i en av scenerna, du vet.

  • Efter att ha gått in i den tredje säsongen visar det sig att varje säsong av detta drama har en annan regissör.

  • Skådespelerskan Lee Hana har varit kvinnlig ledare sedan den första säsongen av Voice.

Se Korean Drama Voice 3

Fotokälla: Scribble & Scroll
InformationRöst 3
Recensioner (Antal granskare)8.6 (804)
GenreThriller


Brottslighet

Utgivningsdatum11 maj 2019
Antal avsnitt16 avsnitt
DirektörNam Ki-hoon
SpelareLee Ha Na


Lee Jin-wook

Tja, för de av er som är nyfikna på hela historien om detta koreanska drama, kan du se det koreanska drama Voice 3 nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Se Korean Drama Voice 3 hela avsnittet med Indo Sub <<<

Det var sammanfattningen och några intressanta fakta om en av de mest träffande koreanska dramorna med titeln Voice 3, gäng.

Vilka är några mer intressanta koreanska drama som du vill titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found