7 coola funktioner som du kan göra på en Android-smartphone utan root

Tja, följande ApkVenue kommer att förklara om de olika funktionerna du kan göra på en Android-smartphone som inte har varit eller inte är rotad.

Många tycker att Android-smartphones inte är riktigt coola om de inte är detrot. Problemet med rotprocessen är dock det som gör Android förlorade den officiella garantiperioden. Som ett resultat är du bara redo att acceptera den hårda verkligheten om den inte rotar och din smartphone är helt död eller bootlop. För att inte tala om processen rota vilket tenderar att vara komplicerat och svårt för vanliga människor.

Men oroa dig inte för för de av er som har en Android-smartphone utan root kan du också utföra flera funktioner som en rotad Android. Det tar bara några ytterligare applikationer, då kan din favoritsmartphone ändras till att bli mer sofistikerad och cool än tidigare.

Tja, följande ApkVenue kommer att förklara om de olika funktionerna du kan göra på en Android-smartphone som inte har varit eller inte är rotad. Som sammanfattas från Viral Tech, efter olika coola funktioner som du kan göra på en Android-smartphone utan att behöva rota först.

  • 7 bästa och gratis Android Root-applikationer, direkt nedladdning
  • 5 bästa Android-applikationer för rotade mobiltelefoner 2018
  • Hur man kan bli av med irriterande annonser på Android-telefoner Garanterad 100% förlorad!

7 coola funktioner du kan göra på en Android-smartphone utan root

1. Gå till din PC / Laptop från Android

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Tack vare ansökan Chrome Remote Desktop, Du kan enkelt komma åt din PC eller laptop från din Android-enhet. Metoden är väldigt enkel, Du behöver bara konfigurera enheten som du ansluter till smarttelefonen så att du kan komma åt en dator var som helst för olika saker. Detta kommer helt klart att göra det lättare att dela arbetsaktiviteter, särskilt de av er som har en extra hög aktivitetsnivå.

2. Böjd skärm (Edge Display)

Fotokälla: Källa: androidcentral.com

Vill du att din Android ska vara som Samsung Galaxy S9 som har en kantdisplay som är rik på funktioner? Du kan göra det här utan att behöva rota bara genom att installera den namngivna applikationen Edge Screen. Denna applikation kan ändra din Android-skärm för att vara mer varierad med tillägg gest och en mängd intressanta funktioner som kan nås genom skärmkanten.

3. Styr olika smarta enheter

Fotokälla: Källa: asmag.com

En av de coolaste funktionerna som en Android-smartphone kan göra utan root är att kunna styra olika smart enhet. Med början från smarta hem, TV, AC, även drönare kan nu styras via en Android-smartphone, det beror på att Android nu är utformad för att vara mer vänlig mot olika enhet andra för att underlätta för användarna. Så nu behöver du inte bry dig för att få olika avancerade funktioner på Android.

4. Ta bort standardapplikationer

Fotokälla: Källa: zdnet.com

Som vi vet finns det många i varje Android-smartphone uppblåsthet eller ett inbyggt program som inte kan raderas. För att ta bort det måste du vanligtvisrot Android först, men faktiskt kan du också ta bort olika bloatware även om Android inte är rotad än. Tricket är att aktivera utvecklaralternativen, välj sedan USB-felsökning och anslut Android till datorn och installera sedan namnet på programmet Debloatware på datorn för att radera dem.

5. Lägg till en virtuell knapp på skärmen

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Utan rot kan du också lägga till virtuella knappar på skärmen för att användas i olika kommandon, som hemknappen, bakåtknappen, senaste appar och så vidare. Att använda det är ganska enkelt och problemfritt, du behöver bara installera en applikation som heter Enkel kontroll. Denna applikation kan ersätta mjuk knapp som är skadad eller kan också användas för att helt enkelt göra mer varierade smartphones. Det innehåller också massor av coola anpassningar och teman.

6. Spela YouTube-videor i bakgrunden

Fotokälla: Källa: GooglePlay

För att kunna strömma videor Youtube och spela det i bakgrunden behöver du bara installera programmet Fantastisk popup-video. Med denna applikation du gratis streaming av YouTube-videor medan andra applikationer öppnas, Metoden är enkel, du behöver bara trycka på sökikonen och välj sedan alternativet för att spela upp videor i bakgrunden.

7. Kontrollera annan Android

Fotokälla: Källa: GooglePlay

Om du har mer än en Android-smartphone kan du enkelt styra och komma åt andra Androids. Endast genom att installera applikationen Team-Viewer, Du kan kontrollera och övervaka andra Androids när som helst och var som helst. Detta är mycket användbart för att övervaka Android-smartphones som används av barn för att undvika negativa saker.

Det är 7 coola funktioner som kan göras på Android utan root. Du behöver bara några ytterligare applikationer, så att du kan njuta av olika funktioner som funktioner på en Android-smartphone som har root-åtkomst.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found