hur man installerar Android nougat-uppdatering asus zenfone 3 manuellt och ota

ApkVenue uppdaterar Android 7.0 Nougat till Zenfone 3 manuellt. Om du också upplever samma sak, här är en lösning.

Goda nyheter närmar sig ASUS smartphone-användare, särskilt ägare Zenfone 3. Eftersom det taiwanesiska företaget har lanserat uppdatering det mest efterlängtade av alla Android-smarttelefonanvändare, nämligen Nougat.

Två varianter av Zenfone 3, nämligen ZE520KL (5,2 tums skärm) och ZE552KL (5,5-tums skärm), kan redan äta utsökt Android 7.0 Nougat som börjar rulla Över luften (OTA) idag.

 • Enkla sätt att rota ASUS Zenfone 3 ZE520KL och ZE552KL
 • Pris på Rp. 3 miljoner, ASUS ZenFone 3 Laser RAM 4 GB officiellt tillgängligt i Indonesien!
 • Innan du ångrar det är här 7 skäl till att du bör köpa ASUS Zenfone 3

Så här installerar du Android 7.0 Nougat Update för ASUS Zenfone 3

För övrigt är Jaka en ASUS Zenfone 3 ZE520KL-användare, så snart uppdateringsmeddelandet visas hämtar ApkVenue storleken 1,2 GB. Tyvärr misslyckades två försök uppdatering.

Slutligen gjorde Jaka det uppdatering Android 7.0 Nougat till Zenfone 3 manuellt. Om du också upplever samma sak, här är en lösning.

Hämta Android Nougat av OTA

Använd först den enklaste metoden, nämligen OTA. Se till att du har gjort det säkerhetskopiering viktiga data.

Som WhatsApp-meddelanden till Google Drive också säkerhetskopiering alla filer i smarttelefonens interna minne (i alla fall). Se till att du är ansluten till ett stabilt 4G LTE- eller WiFi-internet. Här är stegen.

 • Öppen 'inställningar' > 'Handla om' > 'Systemuppdatering' > 'Kolla uppdatering'.
 • Så det kommer att visas dyka upp information uppdatering Android Nougat. Klicka på nedladdning (storlek 1,2 GB)
 • Vänta tills nedladdningen är klar.

Utför en Rensa cachepartition

När den inbyggda programvaran har laddats ned, installera den inte omedelbart. Det visar sig att det finns vissa användare som har problem. Jag beklagar att jag var trött på att vänta länge och hade slut på kvoten men misslyckades?

Jaka rekommenderar att du gör det Torka cachepartition genom återställningsläge. Dina data kommer inte att gå vilse, inte får fel klick Rensa data. Hur?

 • Stäng av smarttelefonen 'Stäng av'.
 • Tryck Sänk volymen + Kraft (När du vibrerar, koppla bort strömmen och håll ned volymen nere).
 • Använd volymknapparna för att navigera och välj Torka cachepartition, klicka med strömbrytaren. Fortsätt klicka starta om.

Installera Android Nougat Update

När smarttelefonen har slagits på kommer du fortfarande att hitta en varning uppdatering i meddelandefältet. Fortsätt att klicka på installera och nästa-nästa följ bara guiden. Filer uppdatering extraheras kan du inte göra någonting.

Vänta bara, din enhet startas om och installationsprocessen körs. Vänta tills det är klart, det är ganska lång tid (15-20 minuter).

Uppdatera Android Nougat manuellt sätt

Du kan ladda ner Android 7.0 Nougat OS-firmware här:

 • ASUS Zenfone 3 ZE520KL (5,2 tums skärm)
 • ASUS Zenfone 3 ZE552KL (5,5 tums skärm)

Tricket är att klicka på länken ovan, välja Driver & Tools> Firmware> Select Firmware Android Nougat (14.2015.1701.8). Storleken är 1,7 GB större, du måste ha tålamod. Det rekommenderas att ladda ner med en webbläsare och IDM.

När nedladdningen är klar kopierar du firmware-filen i .zip-format till ditt interna minne (inte i en mapp). Därefter visas en avisering uppdatering och välj installera.

Slutsats

Det är vägen uppdatering Android 7.0 Nougat för ASUS Zenfone 3 utan problem, OTA-sätt och manuell. Efter uppdatering, om smarttelefonen går fel eller batteriet tappar.

Du måste torka cachepartitionen på det sätt som beskrivs ovan, ja, om den fortfarande inte är läkt, tvingas du göra en fabriksåterställning. Det räcker, njut och tack tråd vid Zentalk Indonesien.

Läs också artiklar om SOM OSS eller skriva från Lukman Azis Övrig.